στην Παρο το χρυσαφι βγαινει σε λιρες, στη Μυκονο σε δαχτυλιδια, στην Αραχωβα σε βραχιολια, και στα Λιοσια και στον Πυργο σε δοντια!
Printable View
Με λιγα λογια!
Εγω λεω οτι ηρθε να δηλωσει αφου ειναι η Ελλαδα καλο παιδι μιλαω κατευθειαν μαζι της και κανονιζουμε, ετσι να τα βλεπετε στο ευρωπαικο νοτο που σηκωνεται μπαιρακι...
Εμεις( το πιονι) φυσικα για αλλη μια φορα οπως εχεις πει και παλαιοτερα θα καθαρισουμε την παρτιδα...
επικινδυνα πραγματα ομως...
Ρε Γιαννη ποια Μερκελ και υψηλη πολιτικη που δεν θα μαθουμε ποτε οι απλοι πολιτες να μας απασχολησει?
Ειμαστε στα καλα μας?
Ποτε ο απλος πολιτης εμαθε απο πρωτο χερι τι παιζεται στο πολιτικο παρασκηνιο?
Εδω να σταθεις και εσυ και οσοι δεν τα βλεπουν ,μπορεις να το εξηγησεις αυτο καλε μου φιλε?
Πως το κρατος περναει νομιμα με διαταξη την πωληση ληγμενων?
Πως το κρατος αδιαφορει και παιζει με την υγεια των πολιτων του?
Γιατι και τι κρυβεται πισω απο αυτα τα πρωτακουστα συμφωνηθεντα μεταξυ κρατους-επιχειρηματιων?
Τα κοινωνικα παντοπωλεια που εφτιαξαν και διαφημισαν θα τα κλεισουν τωρα?
Ξερουμε οτι τους εδιναν προιοντα λιγο πριν την ληξη τους και ετσι βοηθουσαν τον κοσμακη ?Τωρα κοβονται και αυτα για τους παραδες ,ακομα και τα ληγμενα ???
--------------------------------------------------------------------------------
11/10/1012
Ναι, πλέον θα είναι δυνατό να πωλούνται και ληγμένα προϊόντα και μάλιστα μισοτιμής καθώς οι εταιρείες θα θέλουν να τα... ξεφορτωθούν και να γλιτώσουν και τα έξοδα επιστροφής.
Η νέες αγορανομικές διατάξεις το προβλέπουν και αυτό, αλλά δώστε προσοχή. Δεν αφορά τα προϊόντα που μπορεί να αλλοιωθούν.
Δηλαδή δεν μιλάμε για προϊόντα όπως γάλα και γιαούρτι τα οποία μετά την ημερομηνία λήξης μπορούν να γίνουν επικίνδυνα για την υγεία, αλλά για προϊόντα όπως μακαρόνια που μπορούν να διατηρηθούν για λίγο καιρό ακόμη.
Ο διαχωρισμός είναι εύκολος με βάση την ένδειξη πάνω σε κάθε προϊόν.
Όσα προϊόντα έχουν την ένδειξη “ημερομηνία λήξης” ή “ανάλωση μέχρι” απαγορεύεται να πωληθούν μετά την ημερομηνία που αναγράφουν.
Εκείνα που αναφέρουν ανάλωση “κατά προτίμηση” μπορούν να πωληθούν και μετά από αυτή την ημερομηνία, αρκεί να τοποθετηθούν σε ράφι με τη σήμανση: “τρόφιμα περασμένης διατηρησιμότητας”
Προσοχή!
Όσα προϊόντα αναγράφουν ημέρα και μήνα στην “κατα προτίμηση” ημερομηνία λήξης πρέπει να καταναλώνονται ως και μια εβδομάδα μετά. Μέχρι και ένα μήνα μετά την ημερομηνία λήξης όσα αναφέρουν μόνο μήνα και έτος και τέλος τρεις μήνες μετά τη λήξη τους όσα προϊόντα αναγράφουν στην ημερομηνία μόνο το έτος.
πηγη: www.newsit.gr
Ευκολα θα πει καποιος που δεν εχει επαφη με την κατασταση οτι ,ενταξει αφου ψαχνουν τους καδους τι μας πειραζει αυτο....
Εκει μετα σηκωνουμε τα χερια ψηλα.....
δυστυχως,ολα αυτα ειναι σημαδια των καιρων ....
κουβεντες του καφενε κανουμε και γιατι να μην μας απασχολει αφου οτι κανουν στο μονο που εχει αρνητικο αντικτυπο ειναι ο λαος και το Εθνος.
τρια χρονια τωρα τεχνιεντως χωρισαν(διαιρεσαν) τον κοσμο σε κλαδους εργαζομενων, σε προνομιουχους και μη σε τεμπεληδες και δουλευταρηδες, σε ,σε ,σε και κανεις μας δεν καταλαβε τον σκοπο τους.
Ουτε θα το εχει καταλαβει κανενας οταν "αυριο" η αναλογια Ελληνα με μεταναστη θα ειναι 1 προς τρια, χριστιανου με μωαμεθανου το ιδιο.
Αν γλυτωσουμε απο την υφεση και την αρνητικη αναπτυξη θα καταστραφουμε απο αλλα, κοσσοβο θα μας καταντησουν.
Ξερω ξερω φαντασιες θα πουν μερικοι, αλλα δεν εξηγουνται αλλιως ολα αυτα που κανουν.
Τρια χρονια μας ζαλισαν τον ερωτα για τα δημοσιονομικα και οτι θυσια στο μεγεθος που αναλογει στον καθεναν μας εκανε, δεν ειχε κανενα μα κανενα αποτελεσμα, μονο ανεργια και εξαθλιωση, καταστροφη κοινωνικων ταξεων.
Ελληνας να τρωει απο τα σκουπιδια ΒΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!
10000000 ΕΙΜΑΣΤΕ, ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!!!
και δεν μπορει το κρατος να προσφερει τα βασικα?
Οι δρομοι εγιναν φαντασματα την ημερα απο τα κλειστα μαγαζια και την νυχτα απο την εγκληματικοτητα.
Τρια χρονια λες ρε Γιωργο να μην μπορουν να το καταλαβουν δανειστες και κυβερνωντες, οτι τα μετρα που σκεφτηκαν και υπεγραψαν δεν οδηγουν πουθενα παρα μονο σε μεγαλυτερη καταστροφη?
Ακουγα στο ραδιοφωνο οτι αυτη τη στιγμη εχουμε -6% ρυθμους αναπτυξης, οτι για να φτασουμε σε μηδενικους δεικτες ουτε σε πεντε χρονια δεν θα γινει.
Μειωσαν το εργατικο κοστος (γιατι?) ειδες καμια επενδυση? τριχες κατσαρες!!!
Δεν ξερω... ασε μη γραψω αλλα
κριμα για μια χωρα με δεκα χιλιαδες χρονια ιστορια να καταντησει ετσι
κριμα!!!
Εγω θα έλεγα να αποτεφρώσουμε κανα εκατομμυριο γέρους να μην ζητάνε σύνταξη
Η μάλλον ότι είναι απο 60 και πάνω να το εκτελέσουμε.
Αχρηστο πράμα οι γέροι.
Αυτή ειναι λύση.
the FINAL SOLUTION.
https://imageshack.us/a/img32/2726/2...chivbild18.jpg
ο εμπνευστης της
Λεμε λεμε για τους ξενους καθε τρεις και λιγο, οταν οι δικοι μας εδω και τρια χρονια κανουν του κεφαλιου τους ολη την ωρα.
Τοσο που εσφιξε πλεον η θηλεια, τι επιλογες υπαρχουν νομιζετε? Απο ενα κατεστραμενο κρατος αναιμακτες λυσεις περιμενετε?
Ακομα και για τις αποκρατικοποιησεις που καποιοι φωναζουν οτι θα γινουν για ενα κομματι ψωμι, θα μπορουσαν καλιστα να πιασουν καποια λεφτα, αν δεν καθυστερουσαν τοσο.
Οσο αστειο και αν σας φαινεται, οι ανθρωποι που κυβερνανε αυτο τον τοπο, ειναι εντελως ανικανοι και κανεις δεν λεει να το καταλαβει.
Ακόμα διαμαρτύρεστε???Ακόμα φωνάζετε??? Ποιος φταίει πάλι???
Εμείς δεν τους ψηφίσαμε πριν λίγο καιρό??? Εδώ δεν λέγαμε ότι είναι η μόνη ελπίδα???
Τι άλλαξε πάλι?
τα λεφτα ρε στις τραπεζες να σωθουμε με το χρημα που θα ριξουν στην αγορα:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Σπυρο δεν ψηφισαμε ολοι το ιδιο ουτε αποφασισαμε μαζι...
Μια απορια που εχω επισης ειναι που στον κορακα ειναι κρυμμενοι το 1 εκατομμυριο ανεργοι ?
Προχθες με την φραου δεν επρεπε να ειχαν κατεβει 200 χιλιαδες τουλαχιστον κατω??
Αλλα ο καναπες και η παπαρδολογια με ψευτοτσαμπουκαδες απο το ιντερνετ εχει κυριαρχησει...
Μην τυχον τους πουν αντιεξουσιαστες η αναρχικους ??
Δεν ξερω για ποιον γινεται ο λογος, αλλα θα προτιμουσα να μου κοπει το @@, παρα να ψηφισω τσιμπλα-μπενι-αντωνινινινο.
ρε κατς δεν κουραστηκες?
Καταρχην γιατι να κατεβω στο κεντρο? να φαω ξυλο απ τους πρασινους?
Γιατι ? για να μαζευτω εκει με συριζαιους οι οποιοι μεγαλη πλειοψηφια ειναι πασοκτζηδες δυσαρεστημενοι και ονειρο τους ειναι να βγει ο τσιπρας να φανε αλλα 4 χρονια? ή με νεοδημοκρατες που τελικα ο Σαμαρας δεν εκανε οτι ελεγε δηλαδη να αντλησει πετρελαια και να δει την νοικοκυρα στα ματια (ματι οπως θες) ή να ειμαι με τα μπαχαλακια και να φαω καμια πετρα ξοφαλτση...
αποφασιστε τι θελετε... εγω παροτι ειμαι 22 και μ@λκς εχω μια γραμμη!
οσους εχω ακουσει πανω απο 30... θελουν να μην χρεοκοπησουμε, να μην βγουμε απ το ευρο, να μην πληρωνουμε δανεια, να αυξηθουν οι μισθοι, να μην υπαρχουν αλλοδαποι αλλα οχι και να τους συλλαμβανουν και να τους στελνουν πισω, η Μερκελ να γινει π@τανα και να την πη..με με 5ευρο , να αυξηθουν παλι οι τιμες στα μεταχειρισμενα τα δικα τους που πουλανε αλλα να μειωθουν οι τιμες στα μεταχειρισμενα που αγοραζουν,
ελεος...
Ουτε στο κεντρο ουτε πουθενα... ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ!χεχε
Για κανενα ΠΑ.ΜΕ Για κανεναν... τους σιχαθηκα...
Σφυρι και δερπανι
https://a.media.newsbomb.gr/items/ca...ea006b0_XL.jpg
Ωπα γιατι γραφεις κατι που μπορει να παρεξηγηθει...
Δεν ειμαι φερεφωνο κανενος ουτε παρακινησα κανεναν να κανει οτι γραφεις πιο κατω....
Απορια εξεφρασα πολυ καλα τοποθετημενη ελληνικα γραμμενη.
Επισης δεν ξερω αν σε περιλαμβανει καθοσον δεν γνωριζω αν δουλευες και εισαι ανεργος...
Παρολα αυτα συμφωνω με το χαος των αποψεων φιλε μου, δημοκρατια εχουμε οπως λενε θα ακους ενα σωρο διαφορετικα οσο θα μεγαλωνεις...
Καπου παντως διακρινω στα 20χρονα-25χρονα την εντονη δυσφορια για "ολους τους μεγαλυτερους που ευθυνονται" αλλα ο χαβαλες και η αδιαφορια δεν σας κανει να θελετε να αλλαξετε κατι(εξαιρεσεις παντα υπαρχουν εννοειται)...
γιατι να παρεξηγηθει?
σου εκανα μια ερωτηση γιατι συζηταμε κουραστηκες την κατασταση ή οχι?
και εγω απορια εξεφρασα και δεν εννοω κατι διαφορετικο απο αυτο που ρωτησα!
Δουλευα και ειμαι φοιτητης και μαλλον το πας αλλου το θεμα γιατι εγω εννοω αλλο και εσυ αλλο...
κανονικα δεν ειναι θεμα ανεργων και μη ειναι θεμα ολων μας...για την Μερκελ και την καθε Μερκελ και για το κρατος που ζουμε...
ΝΑΙ εχω μεγαλη δυσφορια για τους μεγαλους και περισσοτερο για τους συνομηλικους μου, που συνεχιζουν και λενε τα ιδια, ψηφιζουν οτι ψηφιζουν και μετα κλαιγονται!
Οταν θα προσπαθησω να αλλαξω κατι θα σου γραφω απ το κελι 32, και θα χω φαει κοσμο...
επειδη ομως δεν θελω να φτασω εκει ...χαλαρωνω και κλεινω τα αυτια μου!
το μονο που εχει μεινει να ζησει η γενια μου ειναι πολεμο... γι αυτο και η δυσφορια!
συζητηση κανουμε αν ειναι να παρεξηγηθουμε πες το μου να τα σβησω ολα!:thumbsup:
Μέχρις το 2004 το Μετρό ήτο μιά υγιής κερδοφόρα επιχείρηση, πεντακάθαρο και ασφαλές...
με ευγενικούς και πρόσχαρεις υπαλλήλλους.
Οι έλεγχοι των εισιτηρίων σε πετύχαιναν επί ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑΣ βάσης (και ΕΝΤΟΣ των συρμών)
Μετά το 2004 όπου ο Στυλιανίδης έχωσε το ΜΙΣΟ χωριό του μέσα...
....το Αττικό Μετρό (παρά την δημοφιλία του και την αυξημένη κίνηση επιβατών) χρόνο-με τον-χρόνο οδηγήθηκε σε συνθήκες αλήστου μνήμης Ολυμπιακής και ΟΣΕ. Ζημιογόνο δηλαδής.
Τα "νυχτερινά επιδόματα" είναι τα υψηλώτερα απ'όλων των Έλληνων εργαζομένων(+40%)
Βάρδιες θεωρούνται οι 7,5 ώρες, που σημαίνει ότι στο καθημερινό οχτάωρο, η μισή επιπλέον ώρα πληρώνεται ως ΥΠΕΡΩΡΙΑ. Αθροίστε τώρα τις "υπερωρίες" ανά μήνα!
Έλεγχο εισιτηρίων έχω να πετύχω πάνω από πέντε χρόνια...
Που-και-που στήνονται ελεγκτές ΜΟΝΟ στις εξόδους του Σταθμού του Συντάγματος, όπου φυσικά τα γατόνια του "ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ" είναι ενημερωμένα και τον αποφεύγουν. Κατεβαίνουν μιά στάση πριν ή μετά...
Η έλλειψη καθαριότητας και οι επαίτες θυμίζουν ολοένα τον παλαιό Ηλεκτρικό.
Μιά κασσέτα απλά μας προειδοποιεί να "προσέχουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα" και χεστήκαμε γενικώς...
Οι υπάλληλοι έχουν μεταμορφωθεί σε στ******στές ολκής. Στην "αλλαγή" μηχανοδηγού στον σταθμό της Εθνικής Αμύνης, 1000+ άτομα μέσα στον Συρμό περιμένουν επί πεντάλεπτο πότες θα δεήσει η σκάντζα βάρδια να εκτελεστεί...
Έτσι στήνονται οι υγιείς επιχειρήσεις κι έτσι καταντάνε μετά από Κρατικές παρεμβολές... Προφανώς ο Μητροπολιτικός σιδηρόδρομος απασχολεί διπλάσιο αριθμό υπαλλήλων απ' όσους χρειάζεται... οι οποίοι εκτός από άχρηστοι είναι και άσχετοι με το αντικείμενο κι άντε τράβα τώρα να τους απολύσεις...
Υπάρχει κάτι που δεν καταλάβατε;
πηγή : lifo.gr
Γιώργο
Όπως είπε και κάποιος ανωνυμος ...
Τόσοι θα κατέβαυν μπορει και περισσοτεροι στους δρόμους αν απαγορευσουν να έρθει στην Ελλάδα το iPhone 5 ...
Θωμά
Δεν νομίζω ότι είναι ανίκανοι , κατι άλλο μάλλον είναι!!
Μπάουερ
Το ποιους ψηφίσαμε και ποιοι μας προέκυψαν σηκώνει πολυ κουβέντα, αυτο όμως που είναι αναμφισβήτητο είναι ότι αλλα έλεγαν προεκλογικά και ο κόσμος βασίστηκε πάνω τους.
Εισαι εξυπνο παληκαρι και Αεκτζης και ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ παραξηγηθηκα..
Αυτο το κουραστηκες ισως εγω το εξελαβα λανθασμενα οτι παπαγαλιζω αυτα που λενε τα κορακια των κομματων..
Δεν υπαρχει παρεξηγηση.
Να ξερεις παντως οτι ολοι οσοι ειναι στο καλοστημενο σεναριο εξαθλιωσης των παντων εκει ακριβως πονταρουν και το αποδεικνυουν..
Στον φοβο την τρομοκρατηση και την νωχελικοτητα της μαζας....
Λυπαμαι μονο ρε συ γιατι οι χειροτεροι λακεδες παντα ξετρυπωνουν σαν τους αρουραιους χαντακια να βρισκονται μεσα στα κολπα...
Και ομως πιστευω ακραδαντα πλεον οτι ειναι τελειως αχρηστοι, η για να το πω ακομα καλυτερα, δεν υπαρχει η ανδρεια και παλικαρια για να αλλαξουν τα πραγματα.
Καθε ενας απο αυτους εχει απο κατω του χιλιους δυο παρατρεχαμενους που εχει βολεψει, και εκει κολαει η δουλεια.
Επισεις, ολοι μα ολοι ειναι βρωμικοι μεχρι εκει που δεν παει, ειτε επειδη εχουν κλεψει, ειτε χιλιους δυο αλλους λογους.
Ακομα και ο μπενι που η οικονομικη του κατασταση δεν δικαιολογει οικονομικες ατασταλειες εις βαρος του κρατους, εκανε την γκελα του αποκρυπτωντας πληροφοριες φοροδιαφυγης εδω και δυο χρονια, οταν οι ιδιοι βγαινουν και φωναζουν για την παταξη της.
Ολο το πολιτιμο σκηνικο ειναι ενα μεγαλο φιασκο, και δυστηχως οι μοναδικοι που μιλανε για μερικα πραγματικα προβληματα ειναι η ΧΑ. Βεβαια και αυτοι το παιχνιδακι τους παιζουν, οπως και ολοι οι υπολοιποι.
Γενικως, δεν μπορουν να βαλουν φωτια στο καλυβι που εφτιαχναν τοσα χρονια.
Δεν μπορω να διανοηθω οτι τυποι σαν τον φωτοπουλο δεν εχουν παρει ταχυδρομιμος την απολυση τους ακομα, και εχουμε να τους καμαρωνουμε καθημερινως στο γυαλι.
Λετε για την επισκεψη της μερκελ, οταν ο νταβουτογλου επισκευτηκε τον μειμαρακη.
Επισκεψη ελλαδας τουρκιας, την περιοδο που η μια ειναι στο αποκορυφωμα της αναπτυξης, ενω η δευτερη ειναι στο μεγαλυτερο χαλι που ποτε υπηρξε, συμφωνα με τα δεδομενα της εποχης.
Μπορει να ειναι και συνομωσια. Δεν ξερω. Ξερω αυτο που ακουσα σημερα ομως. Οτι ετσι οπως εφτασαν την κατασταση, ενα ευρω περικοπη η επιπλεον φορος, ισσοδυναμει με απωλεια της ταξεως του εναμιση ευρω. Και ομως τα ιδια παντελακη μου, τα ιδια παντελη μου.
Δεν ξερω, ειμαι πλεον απογοητευμενος.
το αν κουραστηκες λοιπον πηγαινε αλλου σε κατι που εχω ξαναπει... και το λεω ακομα και στον πατερα μου, που απο τοτε που βγηκε στην συνταξη μετατραπηκε σε ζομπι!
Οτι γινει θα γινει, οτι περναγε απ το χερι μας τοσα χρονια το κανανε και οσο προλαβα το εκανα... επειδη η ζωη ειναι λιγη και 2 χρονια μεχρι τωρα υπαρχει πολυ μιζερια...
Κατς και ολοι γραφτε ολα και περαστε καλα οσο ειναι δυνατον!:thumbsup:
λιγα πραγματα μενουν στο τελος...
Παιδια σταματηστε να βριζετε τους πολιτικους...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Αχρηστοι ειναι αυτοι που τους ψηφιζουν συνεχεια τα τελευταια 30 χρονια και μετα τους βριζουν και αντε παλι απ'την αρχη...Αυτοι ειναι αχρηστοι...
και γι αυτο οι γονεις φταινε...
οταν δινεις σε 18 χρονων παιδι 800ευρο για κινητο, οταν επειδη περασε στη σχολη ιχθυοκαλλιεργειας του παιρνεις 30κ ευρο αυτοκινητο, οταν του δινει 1,5 χιλιαρικο για διακοπες στη Μυκονο ποιος φταιει??/
θες να σου πω τι εζησα?
Εζησα και ζω μια γ..νη πιεση για τα παντα...
Εζησα και ζω να φοβαμαι να βγω απ το σπιτι μου μπας και με σκοτωσουν ή με κλεψουν...
Εζησα και ζω οταν ανοιγω την πορτα του σπιτιου μου να ειμαι στην τσιτα μπας και ειναι κανεις μεσα...
Εζησα και ζω να σκεφτομαι παντα ποιος θα μου την φερει...
Εζησα και ζω να βλεπω "¨βρωμα" "βρωμα" ακομα και στους συνομιληκους μου
Εφτασα να τελειωνω μια σχολη με το ζορι, και απ τα 12 μου χρονια να βρισκομαι σε αιθουσες και να ακουω ανθρωπους οι οποιοι θα επρεπε να ειναι σε ιδρυματα ψυχιατρικα/αποτοξινωσης...
Αφου τα περασα ολα αυτα και εχω ακομα, δεν ξερω τι θα κανω αυριο και που θα παω για να βρω μια απλη δουλεια...
Οτι ακουω γυρω μου ειναι "σκατα" και ολοι μιλουν τρομαγμενοι.... και εγω δεν εχω ξεκινησει ακομα την ζωη μου..
θες να μιλησουμε για την ΙOS 6?
γιατι οσες φορες ακουω ιστοριες δικες σας απ τα νεανικα σας χρονια απλα ζηλευω...
και δεν συγκρινω καμια ΙOS 6 με τις βολτες που καναμε οταν ημουν 6-7 χρονων με τους δικους μου, με τα ποδια στις 11 το βραδυ στην Αθηνα...
δεν συγκρινω κανενα λαπτοπ με το να εβλεπα την Αθηνα οπως την προλαβα εστω και λιγο...
Ολα πια ειναι βομβαρδισμενα, ειναι λες και ειμαστε σε πολεμο.... ανθρωποι σε κατασταση τρελας να παραμιλουν, ναρκομανεις, λαθρομεταναστες, πωλητηρια ενοικιαστηρια, εγκαταλελημενα μαγαζια....
σε ολα τα παραπανω μπες στη θεση του πατερα σου που εχει να ανησυχει για ολα αυτα και για σενα!! για το τωρα και για το αυριο σου!!
Για το αν θα τα καταφερει.
Οσο για σενα μολις συνειδητοποιησεις το τι σημαινει να εισαι νεος!! τοτε θα καταλαβεις ποσο δυνατος εισαι!!
Να πατας και να τρεμει η γη βρε που σε πιανει απογοητευση..
οσο για τους γονεις που αναφερεις στην αρχη με βρισκεις απολυτα συμφωνο!!!
Διαβάστε την Δικη, του Κάφκα.
παίζει ταμαμ στην περίπτωσή μας.
εγω ξερω οτι οι γεννημενοι το 70 και πισω εχουν βγαλει τρελο χρημα απο ψευτικες ή αληθινες αεριτζιδικες επιδοτησεις , απο το ολο κλιμα υπερκαταναλωσης κτλ.τελος παντων εχετε κανει, και απευθυνομαι στους περισσοτερους που ειστε ανω των 40, μεγαλο κυκλο εργασιων,περασαν λεφτα απο τα χερια σας,παρα πολλα.αλοιμονο σε μενα που σε 1-2 χρονια παιρνω πτυχιο.συγγνωμη αν καποιος παρεξηγηθει παντως ζησατε στην υπεραναπτυξη της ελλαδας και οποιος δεν κρατησε χρημα και δεν εκανε τα κουμαντα του κακο του κεφαλιου του.δε λυπαμαι κανεναν 50αρη που χρεοκωπησε τωρα ενω στα 90s σαρωνε.
εγω τον εαυτο μου λυπαμαι και τους συνομηλικους μου.
οχι τους γονεις μας.
Ε να αυτό λέω... Τι μου λες τώρα?
Σοβαρα πιστεψες αυτα που έλεγαν προεκλογικά? Τόσα χρόνια δηλαδή ήταν ψευτες, τωρα θα εφτιαχναν...
Μα πλάκα μου κάνεις?
Όσο για το άλλους ψηφίσαμε, άλλοι μας βγήκαν...Μα αυτό δεν θέλαμε? Δεν θέλαμε να μας κυβερνήσει ο Λουκάς και άλλοι τεχνοκράτες χωρις να τους ψηφίσουμε?
Είναι σαν να πας να πάρεις rover ενω καταβάθος ξέρεις ότι καινε φλάτζα.
Αλλά ο πωλητης σου είπε οτι το διορθώσανε...και εσύ πας και το παίρνεις!
Τι διαμαρτύρεσαι μετά? Πριν λίγους μήνες δεν διάλεξες? Ε την έκανες την επιλογή σου. Ή πούλα το λοιπόν ή άλλαζε φλάτζες. Αλλά μην φωνάζεις εσύ το πήρες
Τα ροβερ ειναι μια χαρα αυτοκινητα.
Ειχαμε και εχουμε μεινει κατευχαριστημενοι.
Μονο μια τρομπα νερου και ενα φαν ειχε ζητησει.
Δεν εκαιγε τιποτα και δεν ακουμπαγε λαδι.
Μας αφησε απο τρακο στις 195.000χλμ.
Μην μου το συγκρινεις τωρα με... Οχι δε θα κανω σχολιο:original: