Νεκροφορα αλα Mercedes κοβω να σου στελνει. :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:
Printable View
Νεκροφορα αλα Mercedes κοβω να σου στελνει. :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:
https://farm6.static.flickr.com/5263...f475d8474a.jpg
Ford F-150 με τερμα χαμηλωμα μπροστα - τερμα σηκωμενο πισω και τα Καμπερ απο τους αξονες στον ΘΕΟ. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Αν δεν κανω λαθος φοραει ιδιο κινητηρα με το Ford GT
πως συνδεεται τo ps3 νετ? πρεπει να φτιαξω καποιο λογαριασμο? οτι κανουμε αυτη την βδομαδα μετα θα το τσιπαρω!
εγω τρεχω με 106 τουρμπ 250ps και κανω 8'30'' με καποια λαθη βεβαιως βεβαιως!
ναι πρέπει να φτιάξεις λογαριασμό μέσα απο το ps3
Βρε παιδία πιά η διαφορά του grand turism 5 με το grand turismo 5 putf8um?
Σε Putf8um εκδοση (επανεκδοση στην ουσια) βγαινουν παιχνιδια που ειχαν τρελες πωλησεις οταν πρωτοβγηκαν. Ειναι το ιδιο παιχνιδι σε πιο λογικη τιμη, κανενα χρονο αργοτερα απο την αρχικη εκδοση.
Καλα, μα κανεις εδω δεν ασχολειται με SKYRIM?
COD MW3???
-Θεοφιλος-
ευχαριστω πολύ
Kαλως ηλθα στον κοσμο του GT επιτελους,με μολις 10,50 ευρω κ ανταλλαγη 3 παιχνιδιων τα οποια μου ηταν εντελως αχρηστα,σε putf8um edition!!!Χθες το επαιξα λιγο για 1η φορα,πηρα τα διπλωματα μεχρι Α κατηγορια.Εχει πολυυυ πραμα,εχω ενθουσιαστει!!!
Εννοειται οτι εχω λογαριασμο εδω κ 3 χρονια,ΝICKtheDrifter.Θα αναμενω για την επομενη μαχη,αλλα εχω λιγη δουλιτσα μπροστα μου σε αγωνες,αμαξια,χρηματα κ στησιμο...