Ειλικρινά πιστεύω πως ο κόσμος τον έστειλε μόνο κ μόνο για την εμπλοκή του στο θέμα των αποζημιώσεων...για κανέναν άλλο λόγο.
Printable View
εγώ πάλι πιστεύω ότι αυτός βρίσκεται εκεί που βρίσκεται λόγο της απεριόριστης φελάδας του έλληνα.
Ο Γλεζος ειναι ενα ζωντανο συμβολο αγωνα και μη υποταγης.
Αυτο και μονο αρκει για να εχει μια, καθαρα συμβολικη, θεση στην ευρωβουλη.
Κι εχει αποδειξει οτι, σε αντιθεση με τον μεσο 90χρονο που ειναι ταβλαδρος στο καφενειο, αυτος και στο δρομο κατεβαινε μεχρι προτινος και χημικα στη μουρη εφαγε παρεα με το Μικη απο καποιον "ραμπο" των ΜΑΤ που τους θεωρησε μαλλον πολυ επικινδυνους
Δεν μπηκε στην ευρωβουλη ο Γλεζος για να χαραξει την πολιτικη του Συριζα αλλα καθαρα σαν συμβολο αγωνα, που ηταν και παραμενει.
έξυπνο παιδί είσαι, μην κάνεις τον χαζό. σχετικά με τη συγνώμη του τι έχεις να σχολιάσεις?
Δεν ξέρω αν είμαι έξυπνος, αλλά τον χαζό γιατί τον κάνω?
Επειδή έχω κατανοήσει τους πραγματικούς λόγους για τους οποιους είναι (και πρέπει να είναι) στην ευρωβουλή ο Γλέζος?
Επειδή δεν περιμένω, όπως πιθανόν εσύ και όσοι άλλοι τον κατηγορούν, να μου αναλύσει εις βάθος οικονομικές θεωρίες ή να χαράξει με λεπτομέρεια την πολιτικοοικονομική στρατηγική ενός χώρου, σημαίνει ότι θα μηδενίσω την αξία του?
Εδώ δεν το κάνουν άλλοι και άλλοι, δήθεν επαϊοντες (είτε γιατί δεν θέλουν, είτε γιατί δε μπορούν), ο Γλέζος που μέχρι και τα 90 του παλεύει για τα πιστεύω του μας πείραξε?
Και μόνο η εμπειρία ζωής που έχει ένας τέτοιος άνθρωπος αποτελεί ικανό προσόν για να είναι εκεί που είναι και να έχει βαρύτητα η άποψή του.
Για τη συγνώμη που λες έχω απαντήσει ήδη.
Ήταν κατα τη γνώμη μου βιαστική, αλλά θα κριθεί σε βάθος χρόνου γιατί ίσως και να είχε δίκιο τελικά. Πάντως αυτή τη στιγμή είναι μάλλον βεβιασμένη και υπερβολική σαν ενέργεια, ιδίως απ'τη στιγμή που είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα παρθούν καινούρια μέτρα λιτότητας.
Πάντως, δεν παύει να είναι δείγμα υγείας σε μια παράταξη το να ασκείται κριτική και να υπάρχει πολυφωνία, σε αντίθεση με το μέχρι πρότινος "ναι σε όλα".
Με το συμπαθειο αλλα να καταλαβω κατι...
αυτη τη στιγμη η προσπαθεια διαπραγματευσης γινεται απο την Ελληνικη Κυβερνηση (οχι απο τον συριζα) εμεις τι θελουμε??
Θελουμε μια καλυτερη μερα για ολους τους Ελληνες ή θελουμε μια παταγωδη αποτυχια οπου θα εχει αντικτυπο (ενας Θεος ξερει ποιο και ποσο) για την Πατριδα.
Ειπε ο γλεζος μια παπαρια και βαρια γιορτη, αυτες τις αποψεις εχει η συνιστωσα που εκφραζει αυτα λεει,τι πρεπει δηλαδη να γινει να τα γκρεμισουμε ολα για να ευχαριστησουν την αριστερη πλατφορμα ή τους μικροψυχους της αντιπολιτευσης που μπροστα στη καρεκλα ( ή την "ασυλια":whistle: ακους ντρουληηη) δεν εχουν ουτε Ιερο ουτε Οσιο?.
Πιστευει κανεις οτι ο Ελληνικος λαος που εξελεξε την κυβερνηση ηθελε να βαλει μπουρλοτο σε ολα? Η μηπως εγιναν οι Ελληνες κομμουνιστες? μη τρελαθουμε τωρα!!!
Οχι κυριοι ψηφισε για να αλλαξει ο τροπος σκεψης στο τα χαριζω ολα ,σκυβω δεν σηκωνω κεφαλι, με φτυνουν και με εξευτελιζουν ,στο δημιουργω ανθρωπους που τρωνε απο τα σκουπιδια και εκατομμυρια ανεργους!!
Ειπαν λεει την τροικα θεσμους! Ναι και καλα εκαναν δεν θα μιλανε με τυπακια σαν τον τομσεν που το μονο που εκανε ηταν να τα κανει ολα λαθος και να βγαζει την εμπαθεια του απεναντι στην χωρα μας.
Ναι δεν θα μιλανε με τους υπαλληλισκους και θα παει σε ποιο θεσμικο οργανο η εποπτεια που ετσι και αλλιως υπηρχε και θα υπαρχει.
Πρεπει να γινουν μεταρυθμισεις? βεβαιως και πρεπει!! αλλα οχι ξεπουλημα των παντων και καταργηση καθε στοιχειωδους εργασιακου δικαιωματος, που σημειωτεον ισχυει σε ολες τιις αλλες χωρες. Πεντε χρονια τωρα μας τιναξαν τη πιτυριδα μας εκαναν κουρεμα καταθεσεων και ιδιοκτησιας με υπουλο και ποιο αργο τροπο,
Δεν τους εφταναν ομως αυτα και ηθελαν και αλλα, και εστελναν τις εντολες με γαμοmail σε τοση εκτιμηση μας ειχαν.
Τον αλλο τον γελειο τον ισπανο τον ειδατε ??? επειδη φοβαται μη χασει την εξουσια!!!
Η μηπως τη σαυρα τον σοιμπλα(προφορα) που δεν ευχαριστιεται με τιποτα
Εε λοιπον αυτο επρεπε να σταματησει η Ελλαδα δεν θα γινει τοπος αγορας φτηνης γης των γερμανων συνταξιουχων και να τους υπηρετουμε.
Καποιος επρεπε να σταματησει αυτη τη ξεφτιλα αυτη την εντολη εδωσε ο λαος και μαλιστα αν απογοητευθει αυτη τη φορα θα το πληρωσουν και για τους προηγουμενους.
Μεχρι τοτε ομως η προσπαθεια ειναι Εθνικη και οχι με μικροκομματικα συμφεροντα.
Ρε Γιάννη θα μας τρελάνεις τελείως ρε φίλε ;
Σε άλλο κόσμο ζείς ;
Σε ποια τυπάκια δε μιλάνε και δεν αποδέχονται πλάκα μας κάνεις ;
Σε νόμιζα έξυπνο άνθρωπο .
Που είδες πως δε μιλάνε σε αυτούς τους τρεις της τρόικας ;
Αυτοί πήραν τη λίστα πρώτοι απο όλους .
Απο αυτούς πέρασε και προχώρησε.
Με αυτούς ήταν κλεισμένοι 48 ώρες στην Ελβετία και μιλούσαν .
Μη τρελαθούμε τελείως .
Αν θέλετε να ζείτε με ψέμματα τότε πάω πάσο .
Η πραγματικότητα δεν εχει να κάνει με μικροψυχία της αντιπολίτευσης ,εχει να κάνει με το τι έχεις τάξει (τέλος τρόικα ,μνημόνιο ) την ώρα που τα έχεις αποδεχτεί .
Σαφώς και όλοι μας θέλουμε το καλό της χώρας και μακάρι να είναι αυτοί που θα τα καταφέρουν και αν πραγματι το κάνουν όλοι μαζί τους θα είναι .
Καταρχήν οι Έλληνες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους ψήφισαν από αντίδραση. Έχει μεγάλη διαφορά από την ψήφο με σκέψη.
Προσωπικά θέλω να πετύχει μια καλή διαπραγματευση για το καλό του τόπου. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι όλοι σκέφτονται το ίδιο. Οι μισοί θέλουν να αποτύχει η κυβέρνηση και οι άλλοι μισοί το αντίθετο, όχι επειδή θα αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο, αλλά για να επιβεβαιωθουν τα λόγια τους.
Τι να λέμε τώρα.