Αρχικό μήνυμα απο
Thomelef
κοίτα. ο λόγος που ο συριζα είναι σήμερα κυβέρνηση, είναι πολύ απλά η ανικανότητα της νδ να συμμαζέψει την χώρα. συντήρησαν επι 2 επιπλέον χρόνια την πελατεία του δημοσίου, επιβάλοντας επιπλέον υπερφορολόγηση πάνω στην υπάρχουσα.
απο την άλλη, πρέπει να δούμε και απο ποιους αποτελείται ο συριζα και τι ήταν αυτό που έταζε προεκλογικά. ήταν αυτός που έλεγε τα ίδια με τις 2 προηγούμενες κυβερνήσεις. ομολογουμένος, κράτησε μια διαφορετική στάση έναντι των άλλων 2, όπου μέσα σε μια μέρα ξέχασαν όλες τις προεκλογικές τους *υποσχέσεις*
εγώ ακόμα δεν θα μιλήσω, θα περιμένω να δω τι θα κατατεθεί και έπειτα πω αυτά που έχω να πω. μέχρι στιγμής, βλέπω διαφορετική μετεκλογική στάση έναντι των άλλων 2 και έντονο προβληματισμό απο τους εταίρους μας. να πω ότι δεν μ'αρέσει, θα'ναι ψέμματα. μέχρι ένα σημείο, σταματήσαμε να τρώμε φάπα και σηκώσαμε λίγο ανάστημα. όπως είπα όμως, θέλω να δω και το τελικό αποτέλεσμα. αυτή τη στιγμή όλα τα μέσα οργιάζουν και προσπαθώ να μην παρασύρομαι απο τις αράδες που αμολάνε και οι 2 πλευρές, απλά προσπαθώ να σχηματίζω εικόνα απο αυτά που βλέπω.
όσων αφορά τον μπάρμπα τώρα, ειλικρινά μου είναι αδιάφορος. θεωρώ πολύ πιο ήρωα έναν 20χρονο ο οποίος έφαγε μια σφαίρα κρατώντας το όπλο του κάνοντας αντίσταση, παρά έναν ο οποίος πήγε στα μουλωχτά για να κάνει ότι έκανε ο γλέζος. ΑΛΛΑ, δεν είναι εκεί το θέμα ξαναλέω με τον παππού. το θέμα είναι άλλο, το θέμα είναι ΚΡΥΦΤΕ ΤΟΝ...