δεν είναι ένας....δεν είναι δύο....δεν είναι τρείςςςςς......
έλα. για να δούμε πόσοι είμαστε οι μλκς τελικά.
Printable View
δεν είναι ένας....δεν είναι δύο....δεν είναι τρείςςςςς......
έλα. για να δούμε πόσοι είμαστε οι μλκς τελικά.
903.8 ευρά.
count me in.
Και μάλιστα μη ενεργός ασφαλισμένος. Πληρώνω χρέος απο επιχείρηση που έχει κλείσει.
5 δόσεις ακόμα και καθάρισα.
Το ξανάγραψα, πολλοί με λένε μaλάκα που τα πληρώνω. Είμαι δεν είμαι δεν ξέρω.
Αλλά νοιώθω πολύ όμως. :D
μι του
μου χτυπήσατε ευαίσθητη χορδή με τον ΟΑΕΕ ,824,26 πλήρωσα χτες και εδώ και δυο εβδομάδες τους έστειλα την παρακάτω επιστολή
" χαίρεται
ήμουν ασφαλισμένος στην κατηγορία 2 εκμεταλλευόμενος την δυνατότητα που έδινε ο ΟΑΕΕ λόγο της κρίσης να μπορώ να υπαχθώ σε χαμηλότερη κατηγορία ασφάλισης. Το 2ο δίμηνο του 2013 άργησα να το πληρώσω ΜΙΑ ήμερα , το πλήρωσα μέσο web banking το Σάββατο 1 Ιουνίου
για πρώτη φορά καθυστέρησα μια ήμερα κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε φαντάζομαι.
Το αποτέλεσμα ήταν να έρθει η απόδειξη πληρωμής του 3ου διμήνου από 587,86 του 2ου στα 824,26 , από την 2η κατηγορία να υπαχθώ στη 5η
και επιπλέον 20,58 πρόσθετα τέλη .
Απευθύνθηκα στα τοπικό γραφείο του ΟΑΕΕ στην Πάτρα και μου είπαν ότι έχασα την δυνατότητα και πλέον το μονό που μπορώ να κάνω είναι μια καινούργια αίτηση για να πάω από την 5η στην 3η και θα ισχύει από τον Νοέμβριο. Μου είναι αδιανόητο να πιστέψω ότι σε τέτοια εποχή
κρίσης ο ασφαλιστικός μου φορέας φέρεται με τόση αναλγησία σε έναν ασφαλισμένο που μέχρι σήμερα ήταν καθόλα τυπικός στις υποχρεώσεις του και να τον τιμωρεί επειδή άργησε ΜΙΑ ήμερα .
Παρακαλώ επειδή προσπαθώ με αιματηρές θυσίες να είμαι ακέραιος στις υποχρεώσεις μου και να παραμείνω στην αγορά θα ήθελα να πράξετε τα αυτονόητα και να επανέλθω άμεσα στο προηγούμενο καθεστώς ασφαλίσεις που είχα
ευχαριστώ"
φυσικά ούτε που καταδέχτηκαν να μου απαντήσουν . Σε αυτούς που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις τους εύχομαι ότι "καλύτερο" για αυτούς και τις οικογένειες τους
Δυστηχώς Ορφέα αυτά είναι αυτοματοποιημένα και ''συστημικά'' και αυτές οι επιστολές καταλήγουν στον κάλαθο.
Δεν ξέρω πως την έστειλες, ίσως θα έπρεπε να περάσεις από τα γραφεία και να ζητήσεις να πρωτοκολληθεί η επιστολή σου, και να κρατήσεις αντίγραφο, ώστε να είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν.
ποιος θελεις να σου απαντησει ο επιδομας εγκαιρης προσελευσης η ο επιδομας χρησης μικροποσοτητας κομπιουτερ ? :hystericalbs1:
εγώ μετράω? 10,940 ΙΚΑ,ΦΜΥ, εισφορά αλληλεγγύης..
για το ιδιο θεμα,οτι εγραψες τα ειπα απο κοντα στον διευθυντη παρακαλω......την ιδια "συνδεση" ειχα και εγω!!!:thumbsdown:
να φανταστεις οτι και σε μενα ηταν ΜΙΑ και ΜΟΝΟ μερα καθυστερησης!!!! και αυτη επεφτε Κυριακη η ημερομηνια ληξης πληρωμης και πληρωσα πρωϊ-πρωϊ Δευτερας με e-banking!!!
"Οχι κυριε,δεν γινεται τιποτα!!!....η εντολες ειναι σαφεις,μονο οι καλοπληρωτες θα εχουν δικαιωμα να κατεβασουν κλιμακα και μαλιστα την ημερα της αιτησης σας,σας προειδοποιησε ο υπαλληλος οτι δεν πρεπει να καθυστερησετε τις πληρωμες, γιατι χανετε το δικαιωμα της ρυθμισης!!!"
....οντως το ελεγε εντονα ο υπαλληλος τοτε που καναμε την αιτηση,αλλα δεν περιμενα και τοση αυστηροτητα!!!μια μερα καθυστερησης!!! και αυτη ηταν Κυριακη!!!:ranting2:
ελα ρε! μπράβο μου! :thumbsup::th_Laie_67-1:
Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, και στο εξωτερικό να είμασταν, είναι εντελώς άτεγκτοι σε θέματα τυπικά και διαδικαστικά.
Δυστηχώς η ανταποδοτικότητα των ταμείων πλέον κινείται σε μηδενικά πλαίσια.
Με αυτά που καταβάλουμε στο ΙΚΑ ετησίως (χωρίς καν να βάζω μέσα τις εισφορές του εργοδότη) μόνο στον τόκο να τα βάζαμε θα χα πάρει το τσέσνα και θα πήγαινα σε όποιο Νοσοκομείο ήθελα. :hystericalbs1:
https://www.theoangelopoulos.gr/afis...I-MIA-MERA.jpg
απο την πεμπτη στα τεβε της γειτονιας σας...
Σωστό. Εδώ όμως έχεις θάλασσα ήλιο και γούστα. :hystericalbs1:
:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
Αρουλη,οταν θα μου καθυστερουν την συνταξη,τι βιβλιο να διαβαζω???:thumbsup:
Αρχαριοι.
Οταν ανακαλυπτατε τη μ@λακια εγω ημουν ηδη πιο τυφλος κι απο τον Κουρουμπλη και την επαιζα με τα ποδια.
442 ευρω καθε μηνα για παρτη μου κι αλλα τοσα για την γυναικα μου ετσι για να γουσταρω. Η οποια ειναι ανεργη χωρις δικαιωμα εγγραφης σε ταμειο ανεργειας.
Το καλυτερο ειναι οτι σε μερικα χρονια μπαινω στη μεγαλη κλιμακα, ητοι στην κορυφη της πυραμιδας των αυτοασφαλισμενοαυνανιζομε νων. Αυτο σημαινει 4 χιλιαρικακια το εξαμηνο για μενα μονο. Και μετα απο ενα χρονο αλλα 4 για τη συζυγο.
Θα κυκλοφορω με φουστανι, ημιγυμνος, κρατωντας κονταρι με τον Οσυρι, φορωντας στεμα και παριστανοντας τον Χεοπα. Η μαλλον, τον Πεοπα.
Θα διαβαζω τον καταλογο,αφου δεν βλεπω με την συνταξη να 'χω να πληρωνω καφεδες.....
...εκτος αν μου δωσουν δωρεαν....τοσους εχω πληρωσει.....ισως να βγαλουν καταλογο με "συνταξιμους" καφεδες!!!:th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
ε,ναι!!!...αφου θα περιμενω μια αιωνιοτητα να πληρωθω!!!:th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
Έτσι θα είσαι όμως στα ρετιρέ των συνταξιούχων. :hystericalbs1:
Ελα ρε παιδί μου, ένα μικρολαθάκι έγινε στον υπολογισμό.
Πως κάνετε έτσι...
https://www.skai.gr/news/greece/arti...ia-8-mathites/
Άλλο ΦΠΑ καθιστός στο εστιατόριο (13%), άλλο στο delivery (23%). :thumbsup:
This country is such a frigging joke. :hystericalbs1:
Στις τουριστικές επιχειρήσεις που προσφέρουν τα γνωστά πακέτα all inclusive, ο ΦΠΑ σύμφωνα με την εγκύκλιο αναλύεται ως εξής:
65/100*5%*Χ + 25/100*13%*Χ + 10/100*23%*Χ, όπου Χ η συνολική χρέωση για το πακέτο.
Διεστραμμένα μυαλά. You just can't make this shit up. :hystericalbs1::facepalm:
Για να βρούμε το ΦΠΑ μιας γκαζόζας λύνουμε τη παρακάτω εξίσωση...
Μετά τη διάψευση του αριθμού των ΔΥ στο μισό, προσέξτε, σειρά έχει η διάψευση του αριθμού των ανέργων ΙΤ σε περίπου....750.000.
Στη συνέχεια θα μειωθεί ο αριθμός των συνταξιούχων κάτω των 65, θα εκμηδενιστούν οι μούφα-συνταξιούχοι (ανάπηροι, κουτσοί, τυφλοί, κουφοί, μουγγοί, ζωντανοί-νεκροί) και τέλος θα διαψευστεί και το ετήσιο έλλειμμα των 24δις των τρωκτικών, αλλά και τα 350+ δις των δανεικών των ανάλγητων ευρωπαίων φορολογούμενων.
Στο μεταξύ, δεν ξεχνάμε τον αμύθητο ορυκτό μας πλούτο αξίας μερικών τρις, που ανά πάσα στιγμή μας δίνει το δικαίωμα της πλήρους ανεξαρτησίας μας από τους ευρωπαίους τοκογλύφους. Απώτερος στόχος είναι να τον εκμεταλλευτούμε με τον ίδιο επιτυχημένο τρόπο που εφαρμόζουμε εδώ και κάμποσο καιρό στις Σκουριές.
Μέρκελ, κάνε μας τη χάρη κ τράβα τη πρίζα κοπέλα μου.
Δλδ αν αύριο παραγγείλω πιτόγυρα
και
μου τα φέρουν σπίτι,
ΑΛΛΑ
τα φάω καθήμενος,
ΤΙ ΦΠΑ θα πλΕρώσω ;;;
Anyone?