Έστω αυτό ρε παιδί μου...
Ασε ρε Μικεν μια ζωή οτι του λέω κάνει το ανάποδο....:original:
Printable View
Αυριο παμε τον κορμο του 325 Μ50 στο ρεκτιφιε να ξεκινησουν οι εργασιες...Παρθηκε η αποφαση να γυαλιστει,καθαριστει το καπακι,βαλβιδες,αυλοι κτλ μαζι με πλανισμα,αλλαγη ελατηριων πιστονιων,μεταλλα μπιελων-στροφαλου για να'χουμε ενα φρεσκο μοτερ ετοιμο να δεχτει 0.7-0.8bar υπερπιεσης....Και βαριεμαι το στρωσιμοοοοο.....
Ακομη δεν ξερω αν θα βαλω και τον στροφαλο του 328 για να παραμεινω στα 2800cc ή θα αφησω το 325 οπως ειναι....Το μοτερ του 328 ειναι τετραγωνο 84χ84 πραγμα που δινει ροπες στις μεσαιες ενω του 325 υποτετραγωνο 84χ75,πραγμα που δινει στροφαρισμα ψηλα....
αφου θα μεινεις σε πιεση υπερπληρωσης....0,7bar δεν θεωρω πως ηταν απαραιτητα ολα αυτα! θα μπορουσες να κρατησεις το μοτερακι σου...να εκανες ενα καλο rebuild και τελος..! κορμοι, στροφαλοι, μπιελες απο 325 θεωρω οτι ηταν υπερβολικα! σιγουρα καλο κανεις,,,το ενισχυεις...αλλα τα εξοδα ανεβαινουν αρκετα!
αφου ειπε ο ανθρωπος οτι για αργοτερα εχει αλλες βλεψεις και περισσοτερα αλογα νομιζω καλα εκανε γιατι στο τελος αμα εκανε rebuild το δικο του και μετα εδινε και λεφτα για τον κορμο απο 325(ρεκτιφιε κλπ) θα του βγαιναν τα διπλασια χωρις λογο!οποτε πιστευω αφου εχει βλεψεις για παραπανω καλα κανει και τα πιανει ολα απο την αρχη και ας ειναι πιο υψηλο το κοστος την δεδομενη στιγμη!!
Αυτο ακριβως που λεει ο Στελιος.Το ανοιξαμε να βαλουμε φλαντζα-βιδες ARP εκεινη τη στιγμη εκατσε ευκαιρια ο κορμος 325 που τον ειχα στα υποψιν γι'αργοτερα...η τιμη ηταν καλη,το φρεσκαρισμα θα το'κανα και στο δικο μου,οποτε παρθηκε η αποφαση να γινει εξαρχης η δουλεια σωστα....Τα σφυρηλατα με την εργασια που χρειαζεται δυστυχως ειναι off budget τη δεδομενη στιγμη.Ισως στο μελλον...πιστευω στο 0.7-0.8bar που θελω να δουλεψω να ειναι υπερ-ικανοποιητικο για τις Ελληνικες πιστες,σε συνδυασμο με το κοντο βημα που φοραω....με 300+hp παιζεις ανετα με τα μεγαλα παιδακια ;)
Ξαδερφε θ'ανεβεις να σε φιλοξενησω και θα'χεις μοναδικη υποχρεωση να κυκλοφορεις καθε μερα με το τουρμπιδι και να γραφεις 200χλμ!
Ε αν ειναι ετσι, να ερθω τοτε..... Μην περασει κανας χρονος ομως και στρωνω κ το δικο μου....:whistle:
το κακο ομως ειναι οτι θα γραφεις 200 χλμ την ημερα...αλλα πολιτισμενα!!!!!!!
Δεν βαριεσαι?? Θα τελειωσει καποια στιγμη.... Δεν ειπε οτι θα με φιλοξενησει για οσο κρατησει το στρωσιμο.... Προβλεπω να με υιοθετησει!!!!!
Ανεβα εσυ και κατι θα κανουμε!! ;) Χωρος υπαρχει...
Χωρος υπαρχει...[/QUOTE]
....για να ντριφταρουμε:hystericalbs1::hysterical bs1:
Εννοειται θ'ανεβει μαζι με το 325 του ρε!!!Θα παρει το βαπτισμα του πυρος!!
Ετσι πες μας..... Θες να ερθω με το δικο μου για να βγαλεις και εσυ τα γουστα σου οσο θα στρωνω το δικο σου.... Τετοιος εισαι ρε????
Εεεεετσι!!!Εδω ξεσπαθωνω σε ξενα αμαξια(ΜΙΚΕ636) τα οικογενειακα θ'αφησω παραπονεμενα??χαχαχαχαχαχα χα!!Δεν λες καλα που το alfa romeo μου ειναι μπροστοκινητο?
αχαχαχαχα....τετοιος καφτης ειναι ναι ναι...εδω για ευθυγραμιση πηγαμε και παραλιγο να μου καψει τα καινουργια 17αρια ο ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ:hyper::hyper:
Νικο το γαματο ξερεις ποιο ειναι;;;οταν τελειωνει το οργιασμα γυρναει σε κοιταει με τα μπλε και καλα αθωα ματια του και λεει....ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ Γ@μιδι...χαχαχαχαχα
Χαχαχαχαχα.... Μας ανεβαζει το ηθικο για να το ξαναπαρει....... Πως να του αρνηθεις μετα???
καλα ναι οταν σε πλιζαρει να του δωσεις φιλε...δινει ρεσιταλ ο τυπος.το παιζει ψυχουλα μεχρι να το παρει...αυτα τα λεω για να δεις οτι σε καταλαβαμε κυριε τουρμπατε που δεν απαντας.
Κι ενα update πανω στο project μου....Το ρεκτιφιε τελειωσε το καπακι μου και ξεκιναει αυριο τον κορμο του Μ50.Προεκυψε λοιπον ενα θεμα με τα πιστονια.Ο κορμος που πηραμε ηταν αψογος αλλα τα πιστονια(που ηταν σε μια σακουλα) ειχαν υποστει σπασιματα απ'την μακροχρονη αποθηκευση-μεταφορα.Οποτε επρεπε να βρουμε αλλα.Βρηκαμε ευκολα αλλα ΤΟΤΕ μαθαμε οτι περιεργως υπαρχουν 3 διαφορετικα ειδη πιστονιων για 325 Μ50 και 2 ειδη μπιελων αναλογα με τη χρονολογια και παρτιδα!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!Και δυστυχως για τις δικιες μας μπιελες δεν βρισκαμε πουθενα.....Κι εκει επεσε στο τραπεζι μια παλιοτερη ιδεα και ρωτησαμε το ρεκτιφιε:να ταιριαξουμε πιστονια απο καποιο τουρμπατο μοτερ αλλου αυτοκινητου...Το ρεκτιφιε ειχε ετοιμη την απαντηση Lancia Delta Integrale..Ακριβως ιδια σε σχεδιαση,μεγεθος,διαφορετι κα ομως ελατηρια(που αυξανει ελαχιστα το κοστος μας) και γνωστη αντοχη στην υπερπιεση....Η αγορα εγινε και το project συνεχιζεται κανονικα...Χαρακτηριστικα το ρεκτιφιε ειπε:Αν αυτο το μοτερ σπασει,θα φταιει καθαρα ο προγραμματιστης!Στοχος πλεον το 1.0bar σταθερο με αξιοπιστια!
Άντε να τελειώνεις και ΄συ να ησυχάσεις και να ξεκαβλ@σειςστην πίστα!!
Καπνιστός Νοέμβρης μου μυρίζει!!!χαχαχαχα
Θα λιωσουμε φιλαρακι!!!!Μηνυση θα μας κανουν οι περιβαλλοντολογοι για μολυνση της ατμοσφαιρας!!!
μιχαλη βαλε αλογα...
γιατι ξυπναει σιγα σιγα η πολικη αρκουδα (εγω)..
βαζει πομονα (μουργκανα) μοτερ,
σαπακι σασι (ε30)
και θα σε κανει να υποκλιθεις μικρε αμερικανε.... :th_Laie_67-1::shok:
(ενα μικρο αφιερωμα στο λιακοπουλο!!!!!)
περα απο την πλακα με το καλο να τελειωσεις αγορι..σιγα σιγα αρχιζει και γινεται οπως πρεπει το αμαξι σου..και οπως εσυ το γουσταρεις
Μιχάλη ρίξε μία ματιά σε αυτό... μήπως χρειαστείς κάτι αντίστοιχο, για τις ζεστές μέρες...:whistle:
Αυτο ειναι για να μπαινει και να βγαινει ο προφυλακτηρας ευκολα ε??Με δεματικα στο φτερο θα τον πιασω!χαχαχαχα!
Κι εμενα δεν μ'αρεσει να ''χαρχαλευω'' τ'αμαξι επειδη ειναι ντριφταδικο.Θελω να δειχνει και ωραιο!Γι'αυτο και μεσα εχω ακομη τις πλαινες επενδυσεις στις πορτες,την οθονη του κλιματισμου(μονο καλοριφερ πλεον)+την οθονη του OBC.
Σημερα ειχε καθαριοτητα το project....Καθοτι ειχα μεσα στα τελευταια χρονια καποιες διαρροες κατα καιρους,λαδια-αναθυμιασεις απο σωληνακια και τον τελευταιο χρονο εντονες διαρροες απ'την κρεμαγιερα κι επειδη δεν εχω πλυνει ΠΟΤΕ το engine bay:thumbsdown: Επισης επρεπε να βγει λιγο ακομη περιττο βαρος απο κει μεσα,οπως επενδυσεις θολων,σασι,πορτ παγκαζ και να καθαριστει εσωτερικα.
μια μικρη συμβουλη(αν και δεν ξερω αν ειναι σωστη και εμενα μου το παν) επειδη εχω τις ιδιες αναρτησεις ο ανθρωπος που τις εβαλα μου ειπε να μην εχω ποτε το κλειδι που ρυθμιζει το σκληροτητα γιατι υπαρχει περιπτωση αν και σπανια απο τις αναπηδησεις κλπ να γυρισει μονο του...κατα τα αλλα μπραβο!!καλη συνεχεια τουμπανο θα γινει!!!!!!!!!
Επομενο βημα πλεον ειναι το περασμα εσωτερικως με ασταρι λευκο και ρεπολινη μπλε σκουρα για προστασια του αμαξωματος αλλα και για να καλυφθουν οι πισσες και να υπαρχει μια ομοιομορφια στο εσωτερικο.Επισης ολα τα καλωδια θα μπουν μεσα σε σωληνες πλαστικους....Και το engine bay θα περιποιηθει αναλογα βεβαια.....η συνεχεια εδω...
Φιλικά Mike κι από εμένα μια συμβουλή να αλλάξεις τις βάσεις του μοτέρ με σκληρότερες για καλύτερο ελεγχο με το πλαίσιο.
Μικε έχω βάλει τις AKG motosport τις κοκκινες και είναι πολύς καλές και καλή τιμή!
Θα το ψαξω πανω στο θεμα ''βασεις'' καποια στιγμη.Ισως υπαρχουν και φτιαχτες με λιγοτερα χρηματα...