:shok:
αστα αυτα και λεγε απο τι γραμμα αρχιζουν οι επωνυμιες τους!!!!:original:
πλακα κανω, αλλα εαν κανεις εχει μαθει κατι δεν ειναι κακο να μας το πει....
...αλλωστε ειδικα στην περιπτωση του φιλου μας εδω τον ενδιαφερει αμεσα!!!
Printable View
Ειλικρινά δε γνωρίζω, πάντως είναι απίθανο να πρόκειται για την Ε******.
Θα προσπαθήσω να μάθω, μιλούν για 3 ασφαλιστικές και μια μεγάλη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.
sorry, αλλά πιο car και μ@λ@κίες συζητάμε ρε παιδιά???συμβόλαιο δεν υπάρχει???τι γράφει αυτό
το συμβόλαιο???αυτά παίρνεις. αν σου πούνε γκουκ μουκ, δικαστικός, και καλύπτεσαι απο το ίδιο
το συμβόλαιο σου. αρκεί να'χεις υπομονή...
ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ...δεν μπορεί να πληρώνεις δόση για αποζημίωση
50.000 και να πάρεις 25 - 30 χιλιάδες επειδή το λένε αυτοί...τέλος.
Ελα ντε ...
Λοιπόν, έκανα μια πρώτη κρούση στον ασφαλιστή μου. Μου ανέφερε ότι άσχετα με το συμβόλαιο, θα παίξει ρόλο και η τρέχουσα αξία του αυτοκινήτου και ενδεχομένως να αποζημιωθώ για μικρότερο ποσό από το αναμενόμενο. Μάλλον ετοιμάζομαι για "μάχη"...
υ.γ. Αν και ακόμα ελπίζω (και θα ελπίζω για 90 μέρες) για θετική εξέλιξη :(
ρε παιδια ειναι δυνατον??Πληρωνεις ασφαληστηριο για ενα Χ ποσο και αν κλαπει να σου κανουν μανουρες για λιγοτερα λεφτα?
το προβλημα ειναι ομως ποσο καιρο θα κανεις να παρεις τα λεφτα σου και αλλα ποσα θα δωσεις σε δικηγορο..
αν είναι έτσι, πες του να πρόσεχε, και να σου άλλαζε το ασφαληστήριο σύμφωνα
με τις τρέχουσες ιμές της αγοράς...έπαιξες και έχασες πές του. ο δικός μου ο σαφαλιστής
δλδ μλκς είναι που μου χαμηλώνει την ασφάλεια κάθε χρόνο???μην ακούς τπτ...βούλωσε
αυτιά, και παίζε κασσέτα...ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΑ. ότι και να σου
λένε.
ευχομαι το επομενο που θα κλεψουν να φοραει αντικλεπτικο που στελνει sms και δινει στιγμα ανα πασα στιγμη για την θεση που βρισκεται το αυτοκινητο και να ειναι οι ιδιοι που εκλεψαν και το Μ6 και να τα δουν ολα κωλυομενα μετα οι μπασταρδοι!!!
Από ποιον θα τα δουν κωλυομενα???
Νομιζω θα ηταν καλο ο τιτλος του thread να τροποποιηθει και να αλλαξει ετσι ωστε να φανερωνει χρωμα και αριθμο κυκλοφοριας.
Αν και μεχρι τωρα το πιθανοτερο ειναι να εχει τεθει ηδη εκτος δρομων ,υπαρχει εστω και 1% πιθανοτητα να βοηθησει
Να βρεθει το αμαξι στο δρομο δυσκολο.. ή εξω θα'ναι ή το κομματιαζουν σε καποια αποθηκη. Αν δωσεις τον αριθμο το μονο που θα κερδισεις ειναι να βρουν τα στοιχεια σου διαφορα λαμογια, να παιρνουν τηλ. και να σου λενε "δωσε τοσα να στο φερω πισω", "δωσε τοσα να σου πω που ειναι", κλπ. Χρηματα δεν δινεις ποτε γιατι θα τα χασεις..
Αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω φίλε fanisk. Thanks :)
Μια και εχθες εμαθα τι απεγινε η δικαστικη διαμαχη με την ασφαλιστικη και τον κουμπαρο μου,λεω να το αναφερω και εδω....
ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ !!!...και πηρε ολοκληρη την αποζημιωση που ελεγε το συμβολαιο!!!!42.000 ευρω(σορυ για τα 47.000 που ειχα γραψει δεν το θυμομουν καλα...)...δυστυχως μετα απο δυο χρονια+6μηνες παρελευσης μη ευρεσης του οχηματος...
...να σας πω οτι η τελευταια προσφορα για να "κλεισει" το θεμα απο την ασφαλιστικη ηταν :shok: 19.000 ευρω!!!.....υπαρχουν βεβαια και απιστευτα πραγματα που ειπωθηκαν στο δικαστηριο , οπως οτι το αυτοκινητο ηταν "φαντασμα" δεν υπηρχε,οτι δεν ειχε τον εξοπλισμο που ελεγε οποτε αυτη η αξια δεν ισχυει,οτι δεν το ειχε δει εκτιμητης της εταιριας!!!!...και πως απο λαθος ο υπολογισμος της αξιας του δεν μπορει να ισχυει η αποζημιωση.....και αλλα πολλα!!!!
42.000ευρω -500 ευρω στα μπουζουκια στην Αθηνα ο κουμπαρος!!!:th_Laie_67-1:
...αφου λεει και να ηθελα να το πουλησω σημερα ουτε τα 19,000 δεν θα επερνα!!!(3λιτρο Χ5):thumbsup:
Eτσι τα λαμογια,τα κ@θηκια καλα να παθουνε,πες μας ποια ασφαλιστικη ειναι ή στειλε P.M αν θες.
Υπαρχει ταμειο αρωγης για τις ασφαλιστικες που καλυπτουν τις αποζημιωσεις των ασφαλιστικων που κλεινουνε.
Επίσης δημιουργείται και δεδικασμένο, που μπορεί να επικαλεστεί κάποιος άλλος στην ίδια περίπτωση και αυτό ίσως είναι το σημαντικότερο απ'ολα!
thumbthumbthumbthumb
Ετυχε Εξω να γνωριστο με ενα σερβο Μαφια στη βιεννη που ειχε σκυλοκ@λαδικο εκει (ημουν ταριφας) και μου λεγε εχει ενα δικο του εξπερτ που για πλακα και για ΟΤΙ στιχημα θες σε 5" εμπαινε και επερνε ΟΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΕΣ Θα του λεγες μονο προκαταβολικα μαρκα ,μοντ. χρονολογια που συχναζει και την ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ το χες
Το Μεγαλυτερο μπουκι που εχει Κατορθωση και αποκτησε ΟΝΟΜΑ εκει (μετα ακρα κλειστου κυκλωματος) σηκωσε απο μετοχο βιεννεζο το αμαξι του AMG Mercedes ειδικη παραγγελια 700PS 4 διπλες μπουκες πισω 4θυρη αναγνωρισμενο με την παραδοση της παραγγελιας απο γερμ.Περιοδικα το ΓΡΗΓΩΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ λιμο,σενταν στο κοσμο, υπερεχοντας σε ολους τους τομεις και ποιοτιτα φυσικα ΚΑΙ απο την Καντιλακ Νταμπλιγιου σιξτιν τοτε το 2007.
Και το αυτοκινητο αυτο διερευσε απο πηγες πως 9 μηνες μετα φωτογραφηθηκε να κυκλοφορει στη μοσχα, χωρις ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΗ ΟΥΤΕ ΧΡΩΜΑ.
ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΣΟ ΔΑΚΤΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟΤΥΠΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΟΥ.
Μου τα εξιστορουσε ΟΛΑ ο αδερφος του μαγαζατορα σκυλαδικου οταν με επαιρνε τηλ. στο κινητο να το παω σπιτι τα χαραματα ακομα και ΜΑΚΡΥΑ να τυχαινε ναμαι Περιμενε,,,,,,τοσο πολυ με πηγαινε ΤΟ,,,,,,προσωπο ο Προφι με τον αδερφο του ηταν κολλητοι απο το βελιγραδι.
του λεγα για παραδειγμα το δικο μου και,,,,,,,,,,μουλεγε ουτε θα γυρνουσε να ασχοληθη με μπε εμ βε (ελεγε ΤΩΡΑ αυτες ειναι ρουμανικες ψιλικατζιδικες δουλιες αστα γιαυτους) ασχολουταν με αυτ. 100ρας και πανω και οχι μονο βιεννη αλλα σε ολη την ευρωπη τα λενε με το δικο μου καπου καπου μου λεει του πε για κατι καλλα κομματια λαμπο και πορσε που παρεδωσε σε Μοσχα και Βαρσοβια απο μασσαλια καννες και δε ξερω Απο που αλλου ακομα.
Εδω φιλοι συμφωρουμιτες μιλαμε για ενα ατομο που αρχισε με σταδια απο χαμηλα και εγινε ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Προφις σπεσιαλιστας αυτοκινητων η τροχια του ηταν σα να λεμε Τρωγοντας ερχετε η Ορεξη,,,,,,,,ε καποτε και αυτος δε θα χτυπουσε μι3 και Χ6????? Λογικο δε ειναι???
Καποτε θα αρχισε και αυτος μ'αυτα:
https://www.techeblog.com/index.php/...r-tool-exposed
https://www.google.gr/search?hl=el&q...w=1067&bih=620
https://www.google.gr/search?hl=el&q...og&sa=N&tab=wi
αλλο τωρα που ουτε τα βλεπη,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ελλω να πω ΤΙ στο δι@ολο ακομα θα Υπαρχη.
έτσι. μην τρώτε παραμύθι απο τις πίπες που λένε οι ασφαλιστές όταν γίνεται η στραβή.
καρφί στα δικαστήρια, με το πρώτο γκουκ μουκ που θα σας πούνε...δεν μπορεί τα ίδια
τα χαρτιά που σε βάζουν να υπογράψεις να τα κάνουν κωλόχαρτα όποτε τους βολεύει.
έτσιιιιιιιιιιιιιι βεντούζα βεντούζα τα ******ια.