325ti?Εργοστασιακο η μετατροπη?
Απροβληματιστο παντως...
Printable View
εργοστασιακο..α ξεχασα να αναφερω και την αλλαγη της μπαταριας μετα απο 7 χρονια μιας και ειναι 2004 μοντελο(απο δικια μου βλακεια επαιζε το cd με σβηστο κινητηρα).:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Λοιπον να αναφερω και δικα μου Ε46 cabrio 03 N42B20 127000χλμ
Απο κινητηρα
1)διαροη απο τη φλατζα του καρτερ
2)διαροη απο μια φλατζα κενου (ετσι μου την ειπε ο μηχανικος) απο την οποια πεφτει λαδι στην εξατμιση και βρομαει μεσα το αυτοκινητο
3)διαροη απο την αντλια του υδραυλικου θελει αλλαγη και το μαρκουτσι και απ οτι πληροφοριθηκα ειναι πανακριβο
4)θορυβος απο ενα ρουλεμαν στο δυναμο απ οτι καταλαβα
Κοστος επισκευης 180 ευρω πλιν το μαρκουτσι του υδραυλικου
Απο ηλεκτρολογικα
1)Στο αριστερο φαναρι χαλασε η ρυθμιση πανω-κατω
2)Το γνωστο οι γρυλοι των παραθυρων ειναι για αλλαγη πλιν του πισω αριστερα.
Το αμαξι το πηρα μεταχειρισμενο και το εχω στα χερια μου μονο 5000χλμ.Ειμαι απογοητευμενος γιατι δεν περιμενα να χει τοσες διαροες.Οταν το αγορασα δεν φαινοταν τιποτα και μου τα βγαζει τωρα.Anyway οταν αγοραζεις μεταχειρισμενο υπαρχουν αυτα.
E46 χωρίς βλάβες,δεν υπάρχει...Δυστηχώς...:ranting2:
Και μάλιστα οι βλάβες είναι οι περισσότερες "προγραμματισμένες"...:thumbsdown ::thumbsdown::thumbsdown:
ιδεα δεν εχω...
Πρόβλημα στην γενικότερη τροφοδοσία ρεύματος σίγουρα...
Τα δικα μου προβληματα στο 330 2002 ετος κατασκευης
135.000 χλ.σημερα.
-65.000χλ.αλλαγη πολλαπλασιατη στον 1 κυλινδρο
-87.000χλ.αλλαγη μοναδας ABS
-105.000χλ.αλλαγη σαιλεντ-μπλοκ στα εμπρος ψαλιδια
-130.000χλ.αλλαγη αντιστασης καλοριφερ
Και φτασαμε στις 135.000 που εχει σημερα...αναψε λαμπακι κινητηρα,η διαγνωση εβγαλε οτι καπου τραβαει αερα αλλα δεν ξερουν απο που.αντε βρεςτο τωρα..Μπορει κανεις να βοηθησει;;;.
-
Φτωχό μίγμα?
Tσέκαρε όλες τις σωληνώσεις...99% κάποια έχει πρόβλημα
4 46αρια αλλαξα . . .
Μονο στο 1 αλλαξα ενα παγουρι νερου !!!
Ρε αγόρι αφού δεν προλάβαινε να πάθει κάτι το ένα έπαιρνες το άλλο!
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Πάντως Χρήστο γενικά τα 46άρια δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο,να λέμε την αλήθεια.Μπορεί να
έχουν άλλα χαρίσματα πάνω απ'το μέσο όρο αλλά η αξιοπιστία δεν θα έλεγα ότι είναι
προσόν τους.Όλο και κάτι θα ζητήσει...Συμφωνείς φίλε;
E46 320D 8/04
Αλλαγή turbo στις 235000 χιλ. τίποτα άλλο μέχρι τώρα!
:viannen_01: φιλε
αν θέλεις γραψε μας σε αυτη την ενότητα https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23
μερικά πραγματα γιά σενα και τη μπεμπα σου, να γνωριστουμε.
Αισθητήρας παρκαρίσματος πίσω στις 223.600 χιλιόμετρα!
Δε φταίει το αμάξι αλλά η θεία που ήρθε και έπεσε πάνω μου! :thumbsdown:
Εδώ και καμιά βδομάδα, όταν ξεκίναγα ή άφηνα απότομα γκάζι ακουγα έναν μεταλλικό ήχο,
δέν έδωσα ιδιάιτερη σημασία καθώς ήξερα πώς θέλω αριστερό ψαλίδι.
Σήμερα που πήγα στον μηχανικό για αλλαγή φρένων(μπροστά φρένα απο 330) και αφού είχαμε τελειώσει,
ο μάστορας έκανε έναν γενικό έλεγχο καθότι σηκωμένο το αυτοκίνητο.
Κάπου εκεί εξαφανίστηκε και το ηλίθιο χαμόγελο που δέν έλεγε να φύγει μεχρι πριν λίγο
απο το στόμα μου και αντικαταστάθηκε με μόνιμη παραμόρφωση απο τα απανωτά εγκεφαλικά.
Το αυτοκίνητο έχει κόψει πάτωμα, το έιχα διαβάσει παλιότερα τόσο εδώ όσο και στο fanatics
αλλά δέν είχα πέσει πάνω σε 316, συνήθως ήταν Μ3 ή 330.
Ιδού και μερικές φωτό
https://i.imgur.com/f1aP0.jpg
https://i.imgur.com/ThegC.jpg
https://i.imgur.com/FbOnu.jpg
Ευτυχώς έχω άδεια οπότε θα μείνει μέσα το αυτοκίνητο για επισκευή.
Αφού κατέβουν όλα ( άξονες, εξατμίσεις,διαφορικά,άκρα), θα ενισχυθούν και οι τέσσερις βάσεις με custom μεταλική κατασκευή
και θα ραφτεί εκ νέου στα εν λόγω σημεία.
όρε Λιάκο....:thumbsdown:
κράτα μας ενήμερους και τουλάχιστον να βγεί όπως πρέπει..
Τι ειναι αυτο που στηρίζεται εκει που άνοιξε το πάτωμα;
Κατα πάσα πιθανότητα θα είναι έτοιμο την Τετάρτη.
Σύμφωνα με τον μηχανικό μου θα είναι πολύ καλύτερο απο πρίν, και τον πιστεύω
γιατί μου έδειξε τo πλαίσιο που θα μπεί και είναι αρκετά παχύτερο και μεγαλύτερο απο το μαμά πλακάκι.
Το μόνο θετικό είναι, ότι όταν με το καλό δυναμώσει και το αυτοκίνητο
θα ξέρω ότι δεν θα αντιμετοπίσω αυτό το πρόβλημα, τι να πώ.
Πόσα χλμ έχει το αυτοκίνητο ;
Σε ποιο Συνεργειο είναι; Θέλω να περάσω να το δω αν δεν σε πειράζει .
Παντως αφου διαβασα προσεχτικα το δικό μου το ε46 μοντελο πλιν του γρύλου του συνοδηγου 4πορτο είναι δεν μου έχει βγάλει τίποτα.......απο ολα αυτά αλλα ύστερα απο κάτι ρεταρισματακια στο ρελαντί υποψην 3,30 το μοτερ με όχι πανω απο 100000χλμ μου ήρθε η σχετική κεραμίδα.Ζημια στο καπάκι......! σε πρωτη φάση γνωρίζω ότι ΄θελουν αλλαγή οι βαλβίδες εισαγωγής περιμένω νέα απο το ρεκτιφιε να ελένξει οδηγους και έδρανα βαλβίδων....Ο μηχανικος μου είπε ότι αυτο προήλθε απο την ακινησία το είχα ακινητο κανα 7μηνο σε συνδιασμο με της κακοιας ποιοτητας βενζινης που δεν είχε κάνει καλή καυση και είχε παραμείνει και έκανε σκουροφαγόματα στις βαλβίδες.Εαν είναι όπως τα λέει μετα τα λάστιχα που στραβώσαν απο την ακινησία είναι η δευτερη μεγάλη ζημια.
Θέλω να πιστεύω πως κάπως έτσι θα είναι η διαδικασία κόλλησης των πλακακίων στη βάση διαφορικού....ή κάπως έτσι...:thumbsup::thumbsup:
https://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=710760
Διαβασα σε αρκετα ποστ πως εχει βγαλει η μπεμπα αισθητηρα στροφαλου.
Σημερα το πρωι μουλαρωσε και δεν επαιρνε μπροστα και το δικο μου,το παρατησα και το μεσημερι με την 3η προσπαθεια πηρε.Φευγω καρφι και παω σε συνεργειο,το κουμπωνουμε με την φυσα και βγαζει διαγνωση αισθητηρα εκκεντροφορων.Τον βρηκα καινουριο 48ευρω,αλλα ο μαστορης μου λεει,να αλλαξουμε και τον αισθητηρα στροφαλων(80ευρω)γιατι πανε πακετο αυτοι μαζι.
α)εχει δικιο ο μαστορης?
β)πως σας φαινονται οι τιμες?
Ειναι αυτος με το καλωδιο(δεν ξερω αν βοηθησα τωρα).
M-power_01 δηλαδη να αλλαξω ΜΟΝΟ αυτον που μου βγαλε σαν προβλημα?ΟΧΙ των στροφαλων?
Μετραει η γνωμη σου,γιατι απ'οσο ξερουμε οι μαστορηδες δουλειες θελουν να ανοιγουν!
Ευχαριστω φιλος!(m-power_01)
Αν εχει καποιος αλλος εμπειρια επι του θεματος θα με αυχαριστουσε πολυ να μαθω κατι ακομη,γιατι εχω αρχισει και μπερδευομαι....
Η τιμη για τον αισθητηρα ειναι καλη και για των εκκεντροφορων και για τον στροφαλο...
Καλυτερα να πας βημα βημα οχι ολα μαζι και το βασικοτερο να ειναι σιγουρα ο αισθητηρας και οχι ΚΑΙ κατι αλλο που δεν διαβαζει το διαγνωστικο...
Αλλα συμπτωματα εχει στην πορεια σχετικα με τις στροφες του μοτερ η σταματημενος με ρελαντι??