4800 με τις λαμαρινες Μ3?
Printable View
ΟΧΙ.ΠΟΙΑΝΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ??ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ..
Καλημερα σε ολους τους bmw!!!!
εχετε υποψην αν το χταποδι απο μ3 e36 μπαινει σε e46 330???και αν θα δουλεψει στο δικο μου??
Το χταποδι απο μ3 ε36 ειναι μια επιλογη για αλλαγη χταποδιου σε ε46 αλλα μονο απο το μ3 ε36 με τα 321 αλογα.Βεβαια απο οτι γνωριζω βρισκει καπου στο σασμαν ελαχιστα και χρειαζεται να φαγωθει λιγο το σασμαν.Δεν θα το συνιστουσα βεβαια γιατι και τα μεταλα ειναι αρκετων ετων.Παράθεση:
εχετε υποψην αν το χταποδι απο μ3 e36 μπαινει σε e46 330???και αν θα δουλεψει στο δικο μου??
αν δεν σου κανει κοπο διαβασε
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...hlight=UPGRAde
Μορμον εχεις κανενα θεμα ακομα και τωρα με την επιλογη σου? Γιατι αξιζει σε αυτα τα χρηματα που το πηρες το χταποδι.
απολυτως κανενα!
τελεια εφαρμογη , πολυ καλη ποιοτητα ουτε λαμπακια ουτε τιποτα!
πραγματικα αξιζει!!
επειδη ειμαι καινουριος στο furum και δεν ξερω να το χρησιμοποιω καλα,καμια βοηθεια για το mormon??η το βλεπει για να τον ρωτησω?
καλημερα παιδια!!!εχω νεα για το δικο μου..εχθες το βραδακι καταφερα τελικα και το βαλαμε μπρος..(ωραιος ηχοοοοοςςς βρε παιδια το 6κυλινδρο)το χαμογελο μου δεν περιγραφετε...!!βεβαια εχω καποιες λεπτομερειες ακομα!και θελω βοηθεια απο οποιον θελει....
θελω να το βαλω καντραν απο μ3 χειροκινητο,αλλα ο ηλεκτρολογος μου ειπε οτι δεν θα δουλεψει σωστα.οτι δειχνει λαθος ενδηξη θερμοκρασιας..η μονη ληση ειναι το καντραν μ3 να ειναι με μαυρη πλακετα απο πισω,και οχι γκρι..και παλι μου δινει 30% οτι θα δουλεψει σωστα...
και αν εχει και καποιος για να το παρω??
Τα καντραν με χιλιομετρα παιζουν στα 300-350 καπου,με μιλια απο ebay το φερνεις με κανενα 200ρι.Το καντραν δουλευει κανονικα απλα η θερμοκρασια παιζει λιγο προς τα πανω σπανιες φορες χωρις να σημαινει οτι εχει ανεβει και μετα επανερχεται παλι.
η γνωμη σας για το 330 για λαδια??λεω για τα 10w60 castrol!!
5w30 long life της BMW!!
οχι απλα θελει τρελο και ψαγμενο ηλεκτρολογο...:original:
Μητσακο εγω φοραω καντραν απο μ3 και ειναι απο smg και δουλευει κανονικα!