δεν γινονται μονο στην Ελλαδα
https://www.youtube.com/watch?v=Uym-...el_video_title
Printable View
δεν γινονται μονο στην Ελλαδα
https://www.youtube.com/watch?v=Uym-...el_video_title
Τα γυρισμενα χλμ με εξοργιζουν.
Με καθε ευκαιρια μου θα ενημερωσω τον πελατη μου
Πρεπει καποια στιγμη αυτη η λερα να παρει τον π@υλο απο την αγορα.
εχω παρα πολλα να πω για αυτα τα θεματα αλλα θα σωπασω γιατι αμα αρχισω και γραφω σε 10 λεπτα θα με εχουν κανει μπαν....
Δε μπορουν να χαλανε την πιατσα ενα ματσο καρι@λια.
Συγνωμη για τον τροπο μου κυριοι
Τώρα θέλει να μου πει ότι αυτό έχεθ 53000 χλμ??
https://autotheodorakis.car.gr/cars/view/245888/
8ετίας αμάξι εσαγωγή από Γερμανία....?
Μάλλον για 253000 χλμ οτο κόβω...
Μπορεί να μην το έφερε καν, απλά για εφέ....
Οταν εψαχνα για Ε60αρι ειχα δει και μερικα απο μαντραδες.Το τι π@π@ρολογια ελεγαν δεν παιζοταν.Μετα επαιρνα ενα ξαδερφακι μου οταν πηγαιναμε να δουμε μαντραδικο αυτοκινητο και ριχναμε τρελλα γελια,εντωμεταξυ το 95% ηταν εισαγωγης και φαινοντουσαν ταλαιπωρημενα,αλλα για τους μαντραδες ηταν ΚΑΘΑΡΑ αυτοκινητα και ΠΑΝΤΑ με χλμ μεχρι 50000 το πολυ.Θελει ψαξιμο και εμπειρο ματι,αλλα το καλο αμαξι φαινεται συνηθως.
που να βλέπατε εγώ τι είδα και άκουσα όταν έψαχνα για να πάρω το δικό μου. 12 αμάξια
είχα δεί τότε στο σύνολο. πραγματικά με είχε πιάσει απελπισία, και στο τέλος αγόρασα το
μοναδικό χρώμα που είχα ορκιστεί ότι δεν θα αγόραζα.
Μια απο τα ίδια όταν έψαχνα για 34άρι.....
Το αμάξι ο άνθρωπος το πουλούσε λόγο πάχους.... Μου είχε πεί οτι το δίνει το 2008 4000Ε με την προυπόθεση οτι είχε αλλάξει ένα φτερό πίσω και ένα μπροστά και δεν με ενδιέφερε να πω την αλήθεια εφόσον τα μηχανικά του ήταν σωστά....
Το χε δώσει σε πολύ γνωστό bmwτζή (συνεργείο) να του το μεταπωλήσει. Ένα βράδυ καθόμασταν Κηφισιά και πίναμε καφέ και έρχεται ένας τύπος και του λέει: "Ρε σύ μου πε ο ....... οτι έχει ένα 34άρι λουλούδι ατρακάριστο με 120.000χλμ και το δίνει 9000Ε τι λες?"
Και γυρίζει και βλέπει το 34άρι και λέει "ναααα αυτό είναι ρε δικό σου είναι?"
Απαντάει ναι ο δικός μου και του δείχνει τα χιλιόμετρα στο καντράν που ήταν 198.000 και τα φτερά που έχει αλλάξει! Μετά απο κάτι κοσμιτικά επίθετα που στολίσανε οι 2 τους τον τίμιο πάνω απο όλα μεροκαματιάρη που ήθελε να βγάλει με το καλημέρα σας 5000Ε χωρίς κόπο σηκώνεται και φεύγει....
Εκεί παίζω εγώ μπάλα και του λέω οτι το θέλω εγώ το αμάξι....
Μου λέει πως για μένα το δίνει 3000Ε και έτσι το πήρα την επόμενη μέρα χωρίς πολλά πολλά....
Και έτσι απέκτησα την 34άρα μου ενώ στην ουσία ο άλλος θα το έπαιρνε με γυρισμένο κοντέρ στα 120.000χλμ και για 9000Ε!
Αυτή την ιστορία σας την είπα για να καταλάβετε τι παίζει αλλά όλοι λίγο πολύ το ξέρουμε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια thumb
Οι μαντράδες/συνεργεία κάνουν διάφορα να ανεβάσουν την τιμή και εμείς βρίσκουμε διάφορα για να ρίξουμε την τιμή έτσι πάει.......
και σε πολλες περιπτωσεις,τα κατεβασμενα χλμ ειναι το λιγοτερο.
καποιοι εφερναν επωνυμα και πανακριβα μοντελα,την εποχη που φυσικα πουλιωντουσαν τετοια αυτοκινητα,τα οποια ηταν τρακαρισμενα πολυ ασχημα.
τα επερναν σχεδον σε τιμη παλιοσιδερου,τα επισκευαζαν και στη συνεχεια τα πουλουσαν σε ακρως δελεαστοκοτατη τιμη,γιατι και ετσι ειχαν τρελο-τρελο κερδος.....
φανταστητε μια 7αρα που την επερναν με 5.000,εριχναν και αλλα 10.000-15.000 και την πουλουσαν 45.000,ενω τοτε ηθελες το λιγοτερο 60.000!!!
το ιδιο συνεβαινε και στα φορτηγα,το οποιο και εχω δει με τα ματια μου,σε συνεργεια οπου πηγαινω συχνα-πυκνα με το φιλο μου που εχει χωματουργικα......μιλαμε για μεγαλο οργιο!!!!!
Απορία:Τα χλμ πως μπορώ να τα τσεκάρω αν είναι τα πραγματικά,έχω στην κατοχή μου το αυτοκίνητο σχεδόν 2 χρόνια.Το αγόρασα απο έμπορο (φίλο),αλλα την σήμερον ημέρα δεν βάζεις εμπιστοσύνη σε κάνεναν.Έτσι απο περιέργεια...
πηγαινεις αντιπροσωπεια και σου βαζουν το κλειδι του αυτοκινητου σου σε ενα ειδικο μηχανημα,με το οποιο βλεπουν τα χλμ.
Και κάθε φορά που το αμάξι μπαίνει για service υπάρχει ηλεκτρονική database που αναφέρει τον λόγο που έχει μπει το αυτοκίνητο συνεργείο και τι ακριβώς έχει αλλαχθεί...
Στις περισσοτερες περιπτωσεις ενας εμπειρος μηχανικος κοιταζοντας τις φθορες που εχει σε συγκεκριμενα σημεια, συνδιαστικα μπορει να βγαλει συμπερασμα για το αν ειναι αληθινα, και ποσα ειναι κατ'εκτιμιση.
Οσο και αν σου ακουγεται περιεργο ειναι ο πιο ''ασφαλης'' τροπος.
Ποσα χλμ γραφει το αμαξι σου?
Φίλε μου θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Το θέμα πάντα, είναι η σωστή συντήρηση και ο σεβασμός απέναντι σε αυτό το εργαλείο, που λέγεται αυτοκίνητο. Αν είσαι σωστός απέναντι του, δεν έχει λόγο ακόμα και μετά απο 500.000χλμ να μην δουλεύει σωστά.
Στην οικογένεια για παράδειγμα, έχουμε ένα Renault Clio, αγορασμένο καινούριο απο τον πατέρα μου, τέλη του 1990. Αυτή τη στιγμή έχει πάνω απο 320.000χλμ και ακόμα δουλεύει ρολόι, παρότι εγώ έμαθα να οδηγάω με αυτό, το έχουμε κοπανήσει και μας το έχουν κοπανήσει (ελαφρά πάντα) κάμποσες φορές και γενικά δεν έχει περάσει καλές μέρες. Ωστόσο, με σεβασμό και σωστή συντήρηση, ακόμα δουλεύει ρολόι!
Δεν είναι μόνο ένα μάτσο από δαύτους. Γενικά ο χώρος του αυτοκινήτου στην Ελλάδα είναι αρκετά διεφθαρμένος.
Φτάνουμε πλέον στο σημείο, να το θεωρούμε θαύμα όταν βρίσκουμε ένα συνεργείο που το δουλεύουν τίμιοι άνθρωποι, που τους αρέσει αυτό που κάνουν, σου φέρονται τίμια και με χαμόγελο και είναι 100% εντάξει απέναντι σου. Είτε είναι επίσημη αντιπροσωπεία/σέρβις, εξουσιοδωτημένο/εξειδικευμένο συνεργείο ή απλά ένα μικρό συνοικιακό συνεργείο.
Μας πηραν πρεφα χαχαχα...ετσι θελουν τα λαμογια,στεγνο δωσιμο να μαθουν να κοροιδευουν τον κοσμο..
Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι μετά απο καιρό αυτά σβήνονται μόνα τους κάτι σαν reset,αληθεύει αυτό???Αν σας πώ πλαίσιο αυτοκινήτου μπορεί να με βοηθήσει κάποιος???
μπορεις να βρεις πληροφοριες στο carfax.com
Συμφωνώ με Στέφανο.Ιδιαίτερα η εικόνα του κινητηρα τα λέει όλα.Μερικά μαστόρια και απο την αίσθηση θερμοκρασίας του καπακιού κινητήρα δια της αφής καταλαβαίνουν πάνω κάτω αν υπάρχει απόκλιση απο τα χιλ. που αναγράφονται( ξεχωρίζουν αν ένας κινητήρας εχει 150.000 και το καντραν γράφει 50.000). Όταν πήρα και εγώ το δικό μου και ψαχνόμουν στην αντιπροσωπεία που το πήγα μου είπαν πως αν ήταν πειραγμένα τα χιλιομετρα θα έβγαζε λάθος στην διάγνωση ο υπολογιστής. χωρίς βέβαια να λέει πόσα είναι τα πραγματικά χιλ.Άσε που και με το μάτι και απο το εσωτερικό του οχήματος αλλά και αμα το σηκώσεις απο κάτω φαίνεται η σχέση οχήματος με αναγραφόμενα χιλ.
kαλα μη περνεις και ορκο οτι θα εβγαζε και σφαλα ....
εχει πλεον κατι γατονια ολα τα αλαζουν...
όρκο δεν παίρνεις με τίποτα.ούτε για το καινούργιο είσαι βέβαιος αν είναι εντάξει όλα.απο την άλλη αν μπορούσαν να τα άλλαζαν χωρίς να φαίνεται γιατί δεν έσβησαν και τις βλάβες που ήταν καταγεγραμμάνες ώστε όλα να είναι μέλι γάλα.το α΄λλο που έχω ακούσει απο άτομο του χώρου είναι πως στα πάρα πολύ ακριβά μεταχειρισμένα αμάξια σε εποχές πριν κρίσης άλλαζαν τον εγκέφαλο ώστε να μην φαίνεται τίποτα το κακό.διαδικασία που στις μέρες μας δεν αξίζει ούτε η σκέψη να γίνει. Επαναλαμβάνω πως όλα είναι σχετικά.
ανοιχτη πληγη ειναι οι π...δες!! γι αυτο τους εχει παρει ο διαολος ολους σε συνδιασμο με τη κριση! πανε οι καλες μερες τους που εβγαζαν χρυσαφι απ τις πλατες μας!
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Το συγκεκριμενο Ε46 ειναι γνωστου..
Πουληθηκε με 165.000 χλμ το 2007 ...
Η αγγελια λεει 98.000 μετα απο 4 χρονια που πουληθηκε...
Ο κακομοιρης που το πουλαει πρεπει να το μαθει η οχι???:hystericalbs1:
Α ρε λαμογια μαντραδες ,καρβουνο.....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1782924/