Ψεμματα λες Στεφανε δεν ειναι δυνατον.
Υ.Σ Περα απο την πλακα ευχαρισουμε για την πληροφορια
Ψεμματα λες Στεφανε δεν ειναι δυνατον.
Υ.Σ Περα απο την πλακα ευχαρισουμε για την πληροφορια
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Leonidas_E39 : 14-05-11 στις 15:17
Για αυτο και θα κλεινουν ο ενας μετα τον αλλο...
Ειχαν μαθει στο ευκολο και μεγαλο κερδος και κοκορευονταν για τις ικανοτητες στις πωλησεις τους...
Απατεωνες που η ιδια η αγορα τους "τιμωρει" και μπορει μεν να εχουμε τα πρωτεια ως λαος,ομως και οι συναδελφοι τους στα ευρωπαικα κρατη μια απο τα ιδια ειναι.
Εδω και οι ιδιωτες το κανουν.
Παντως καλο ειναι παρομοια περιστατικα να ξεμπροστιαζονται,μπας και "σωθει" κανας φουκαρας, μπας και καποια στιγμη γινουν περισσοτερο σοβαροι και τιμιοι επαγγελματιες.
Την τελευταία δεκαετία καθιερώθηκε ένα νέο επάγγελμα. Κοντερατζής !!!
Είναι ο κύριος με το βαλιτσάκι που γυρίζει όλες τις μάντρες αυτοκινήτων και κατεβάζει τα χιλιόμετρα με κόστος 50 ευρώ.
Νομίζω πως είναι πλέον γενικά γνωστό, σε κάποιον που αγοράζει αυτοκίνητο από μάντρα αυτοκινήτων.
36αρια με μοντελα 95,96,97 με 120.000 χλμ, 36αρια σουταρισμενα με παντρεμα ανταλλακτικων απο 92-99 και ολα αυτα στο πακετο ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ και ΓΝΗΣΙΟ..
![]()
δυστηχως δεν χρησιμοποιουν μονο τον κοντεραντζη τα λαμογια.εχω δει να επισκευαζεται πληρως λευκο Μ3 ε93 και λευκο 335 ε93 με λασπη μεχρι τον ουρανο της οροφης αφου πλημυρισε το γκαραζ του εμπορου που τα ειχε προς πωληση.τελικα επισκευαστηκαν, αλλα οι μελλοντικοι ιδιοκτητες δεν εχουν δικαιωμα να ξερουν τι ειχε συμβει στα αυτοκινητα που θα αγορασουν ιδιατερα οταν προκειται για 2 κορυφαια και ακριβα μοντελα.
Ισχυει απόλυτα η γνωστη φραση:"εγω στραβωνω και πουλαω, εσυ βλεπε κι αγοραζε"
BILL007 (14-05-11)
Στα υπόψιν ότι αυτό πρεπει να πουλιεται κανα 2χρονο αν κρινω απο τον αριθμό της αγγελίας.
Αφού είδε και απόειδε ο γυφτομαντρας,είπε να γυρίσει και άλλο τα χλμ......![]()
UP YOURS!
Από τα 48 αυτοκίνητα που πουλαει, μονο τα ..... 3 έχουν πάνω από 100.000 χλμ.. Εκ των οποίων το ένα επαγγελματικό..
Τα περισσότερα έχουν 60-70.000 χλμ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη strof : 14-05-11 στις 20:21
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
katsaraios (14-05-11)