απλα φιλε χρηστο ειναι και γ@μ@ τα εργαλεια γιαυτο δεν πουλιουνται!
Printable View
Eτσι-ετσι.....πες το να το ακουω!!!
To πορτοκαλι καταλαβα ποιο ειναι,μου εχουνε μιλησει καποια παιδια παλαιοτερα απο Σαλονικα.Θα μιλησω και αυτες τις ημερες για να δω αν 100% ειναι αυτο που νομιζω.Παντως αν το σαλονι ειναι γνησιο 2.5αρι και οι ζωνες γνησιες SPORT EVO απορω ποσο τα πληρωσε και που τα βρηκε.Υπαρχει η πιθανοτητα να ειναι RECARO ξαναντυμενο και οι ζωνες απο αλλο αμαξι (ελπιζω να μην ειναι...απαγορευτικο).Δεν θελω να ειμαι διστακτικος αλλα τρομαζουν οι τιμες τους καινουργιες (δεν υπαρχουν πια βεβαια).Αν εξαιρεσω το χρωμα φαινεται εξαιρετικο και βλεπω και λεπτομερεια και αυτο μου αρεσει.Βεβαια θα ηθελα 2.5αρι καρμπονατο μοτερ!!!!!
Ναι πρεπει να περαστει τελωνειο και πληρόνοντε δασμοι, εκτελωνισμος και εγγραφή για να πάρει πινακίδες καθως και τέλη κυκλοφορίας.
Ο καθε ενδιαφερόμενος μεσω προγραμματος που υπάρχει στο νετ απο σάιτ της κυπριακής δημοκρατίας ξερει απο πριν ποσα θα του στοιχισει ενα αμαξι που σκοπευει να εισάγει.
Εγω για το CSL πληρωσα 1000 μεταφορά και εκτελωνιστικά, 9000 δασμους, και 4000 εγγραφή για πινακίδες.
Το Μ3 Ε30 για να εχόταν εδω κοστζει περίπου την αγορά + 3-4000 χιλιαδες μεσα στο γκαραζ μου.
βρε άμα το δείς μπροστά σου θα τον βγάλεις και θα τον χτυπάς στο πάτωμα...το εργαλείο
είναι σαν καινούριο και πολύ καλοφτιαγμένο. φυσικά δεν είναι ένα γνήσιο Μ3 Ε30, με ότι
αυτό συνεπάγεται απο άποψη συλεκτικότητας κτλ κτλ...
https://www.munichlegends.co.uk/comp...0/view,detail/
https://www.munichlegends.co.uk/comp...8/view,detail/
Λα, λα , λαλήσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεε!!!!
H Kυπρος ειναι μια απο τις επιλογες μου αν δεν βρω αυτοκινητο εδω.Δραστηριοποιουμαι επαγγελματικα εδω και 6 χρονια στην Κυπρο και παραμενω εκει 2 εβδομαδες καθε φορα (4 φορες το χρονο) που κατεβαινω για δουλεια.Θα δουμε πως θα παει η αναζητηση εδω και βλεπουμε,μαλλον για Βουλγαρικα ή Κυπριακα νουμερα τη βλεπω τη δουλεια.
Θωμα δεν κακολογω τις μετατροπες (τις σωστες).Εξαλλου ενα τρακαρισμενο γνησιο τι διαφορα εχει απο μια μετατροπη???Τα νουμερα οπως λες σωστα.....παντως πολυ χαιρομαι που εχει τοσο μερακι ο φιλος μας!!!
Γελασα με την εκφραση του Θωμα...χαχαχα!!!!Δεν αμφιβαλλω καθολου οτι θα την επ@ιζα χαχχαχα!!!
P.S Εβλεπα αφιερωμα σε ενα αγωνιστικο Μ3 Ε30 το οποιο το ανακατασκευασανε και του ''κολλησανε'' αλλη μουρη μπροστα απο τρακαρισμα-σκουριες που ειχε.Οι χρονοι του ειναι οπως ητανε σε πιστα που μπηκε (αρα η ακαμψια που βοηθαει σε χρονους κτλ ειχε επανελθει πληρως).
Γιαννη εχω πολυ υλικο . . .
Αλλα μιας και εχεις θεμα με το σαλονι δικο σου . . .
του βγάζω το καπέλο του ανέστη γι'αυτό το αυτοκίνητο...πραγματικά έχει κάνει πάρα πολύ
καλή δουλειά, με μεράκι, και υπομονή. πολύ προσωπική εργασία.
Πολυ θα ελεγαν . . .
Αντε μωρε την παλιατζουρα . . .
Αυτοι που αγαπαν τα σιδερα και την ιστορια δημιουργουν αυτα τα αυτοκινητα
κυριοι !!!
Ας μην ειμαστε off topic και σορυ κιολας Γιαννη απλα ξερω οτι εχουμε την ιδια
αρωστια και ειπα να σε αναστατωσω λιιιιιιιιιιγο ακομα !!!!
Με το καλο να βρεις οτι ψαχνεις !!!!
ΔΙΟΡΘΩΣΗ
Οι ζωνες υπαρχουν ακομα σαν ανταλλακτικο ή ξαναβγηκανε σε παραγωγη γιατι θυμομουνα οτι ειχανε σταματησει.
Ευχαριστω ολους για την βοηθεια,οποιος δει ή ακουσει κατι ας ενημερωσει εδω.
To ασπρο στο Μενιδι το ξερω καλα, ειναι το παλιο του Μακη εαν δεν κανω λαθος. Της Αγιας Παρασκευης δεν το ξερω το αυτοκινητο.
Ένα δροσιστικό UP για το φίλο το Γιάννη.
Τούτο εδώ εθεάθη το Σάββατο το απόγευμα στην Αμαρουσίου Χαλανδρίου. Φυσικά είναι γνήσιο evo II.
Γιάννη, στείλε PM ή πάρε με τηλ/νο για λεπτομέρειες (όχι ότι είναι για πούλημα πάντως :whistle: ).
Κωστα αν σου πω τι ειναι το συγκεκριμενο αμαξι θα βγαλουμε μαλλια και οι δυο......το ξερω οπως ξερω και τον ανθρωπο που το ειχε πριν το παρει αυτος που το εχει τωρα.Το σχολιο παραπανω το λεω για καλο οχι για κακο παντως...
Το πηρε με σπασμενο μοτερ 8-9χιλιαρικα πριν χρονια και τωρα ειναι 2.5αρι το μοτερ στον Μητση αν θυμαμαι καλα.
Φοραει 2.5 κινητηρα S14.Εσπασε στο παρελθον στον προηγουμενο ιδιοκτητη ο οποιος το ειχε πολλα χρονια ακινητο σε μια περιοχη εκτος Αθηνων και μετα το πηρε ο τωρινος του ιδιοκτητης και το επισκευασε.Ειναι και πολυ ελαφρυ,χωρις οροφη απο κατασκευης του.
Ξερω για τι ψαχνω,απλα περιμενω να βγουνε προς πωληση ή εστω να τα βρω και να το προτεινω εγω αν και αυτο το τελευταιο ποτε δεν συμφερει στο εμποριο αλλα η επιθυμια βλεπεις.....
Eπιβεβαιωθηκε μια πληροφορια που ειχα φετος και δεν την πολυπιστευα....αλλο ειναι το αμαξι που ειδε ο Κωστας....ολοιδιο εκτος απο τα μαυρα τζαμια ξερω και εγω αλλα ειναι διαφορετικο αμαξι.
Δεν ριχνεις ενα τηλεφωνο στο Κιατο,στον γνωστο με το Μ3 μηπως το δωσει? Ειναι και φιλαρακι,παω την γρια (Ε28) για σερβις..
Ανανεωση,ειχαμε καποιο τηλεφωνο απο ανθρωπο που ειδε την αγγελια μου,θα δουμε τι θα γινει.
Ευχαριστω δημοσια και τον Kωστα απο Αρκαδια για τη συσταση και τη βοηθεια του σε ενα αυτοκινητο που γνωριζω και μου εδωσε το τηλεφωνο και την επαφη,θα επικοινωνησω εντος εβδομαδας να δω και τις διαθεσεις του ιδιοκτητη.
Εγινε προχθες μια συναντηση με τον κυριο που με πηρε τηλεφωνο και μου ειχε προτεινει το αμαξι του,συναντηθηκαμε-κερασε χυμο (να ναι καλα ο ανθρωπος) και μου εδειξε φωτο απο το αυτοκινητο στο λαπτοπ του μιας και το αμαξι δεν μετακινειται συχνα και ειναι στο γκαραζ.Χθες λογω βροχης που ξαναμιλησαμε και επαγγελματικου του ταξιδιου δεν βρεθηκαμε να το δω και ανανεωσαμε το ραντεβου για Δευτερα με το καλο οταν γυρισει ο ανθρωπος.
Εν τω μεταξυ η αναζητηση στα εξειδικευμενα συνεργεια με τα στοιχεια μου φαινεται να αποδιδει καρπους.Το Σαββατοκυριακο αν ειναι καλος ο καιρος θα μεταβω Κορινθο και Σπαρτη για να δω ενα γαλλικων προδιαγραφων απο ΟΔΔΥ μη καταλυτικο του 1987 και ενα αμερικανικο απο ΟΔΔΥ.Τα 2 προαναφερθεντα αμαξια ειναι παλιοι μου ''γνωριμοι'' και απομενει να δω την κατασταση τους μετα απο τοσα χρονια και τις απαιτησεις των ιδιοκτητων τους.
Το αμαξι που μου προτεινε ο κυριος εδω στην Αθηνα ειναι μετατροπη ενω τα αλλα 2 ειναι γνησια απο ΟΔΔΥ και τα 2.....ειδωμεν!
Οποιος εχει πληροφοριες για καποιο αλλο αμαξι ας ενημερωσει,η αναζητηση συνεχιζεται,για να δουμε τι καρπους θα αποδωσει!
Πάει καλά η αναζήτηση βλέπω
Μπράβο Γιάννη!
Μπράβο ρε Γιάννη!! Το αμερικάνικο που λες είναι λευκό ?
Το αμερικανικο Κωστα ειναι μαυρο-πρωην κοκκινο.Το ασπρο που λες αν το ξετρυπωσω (ειναι Β.Ελλαδα) θα εχουμε μια σοβαροτατη υποψηφιοτητα για αγορα.
Σημερα πηγα σε ''φωλια'' των Μ3 Ε30 (μια απο τις 2-3 στην Αθηνα τελος παντων) και ειδα μεσα SPORT EVO κοκκινο πληρεστατη μετατροπη κοκκινο (παλιος γνωστος το αυτοκινητο) και......:shok::shok:.
Το απογευμα θα συναντηθω με τον ιδιοκτητη ενος υποψηφιου αυτοκινητου που προαναεφερα τις προηγουμενες ημερες για το θεμα της τιμης κτλ,για να δουμε πως θα παει.....
https://img41.imageshack.us/img41/4388/e30m3zw.jpg
https://img23.imageshack.us/img23/65...m3interior.jpg
Άσχετο με εδώ, απλά κουβέντα να γίνεται Γιάννη.
Τούτο εδώ μόλις άλλαξε χέρια. Εννοείται γνήσιο. Είναι του '90, με ένα πάκο χαρτούρα, χωρίς ίχνος σκουριάς και σε καταπληκτική κατάσταση.
90Κ μίλια και η τελική τιμή πώλησης $17.500 (δολάρια).
Αυτό ξεκίνησε να ζητάει $24Κ, τελικά μετά από αρκετούς μήνες το έδωσε $18Κ.
https://www.s14.net/forums/showthread.php?t=42827
Σε βλέπω για καμιά εισαγωγή από 3-ες χώρες Γιάννη.
Πωπωπωπω
Μου τρέχουν τα σάλια βραδυάτικο....
τι τρελα ειναι αυτη ρε παιδια?
Φίλε μου τώρα το θυμήθηκα!
Υπάρχει στη Καλαμάτα ένα παρόμοιο αυτοκίνητο με αυτό που ψάχνεις, αλλά δεν ξερώ αν είναι γνήσιο.
Το έχει ένας φαναρτζής, μπορώ να σου δώσω τα στοιχειά του αν θέλεις και να τον ρωτήσεις.
Αυτό που μπορώ επίσης να κάνω είναι να πάω κάποια στιγμή και να βγάλω καμιά φωτο και να στη στείλω!
Kαι ο ανάγωγος συνεχίζει το δούλεμα....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1175284/
Αν δε κάνω λάθος έχει ξένα νούμερα και ζητάει ένα χέρι κι ένα πόδι.