MAKIS VOUDOURIS (17-05-11)
Φοραει 2.5 κινητηρα S14.Εσπασε στο παρελθον στον προηγουμενο ιδιοκτητη ο οποιος το ειχε πολλα χρονια ακινητο σε μια περιοχη εκτος Αθηνων και μετα το πηρε ο τωρινος του ιδιοκτητης και το επισκευασε.Ειναι και πολυ ελαφρυ,χωρις οροφη απο κατασκευης του.
Ξερω για τι ψαχνω,απλα περιμενω να βγουνε προς πωληση ή εστω να τα βρω και να το προτεινω εγω αν και αυτο το τελευταιο ποτε δεν συμφερει στο εμποριο αλλα η επιθυμια βλεπεις.....
insane in the ///Midbrain
BILL007 (18-05-11), bill_m3 (17-05-11), MAKIS VOUDOURIS (17-05-11)
Eπιβεβαιωθηκε μια πληροφορια που ειχα φετος και δεν την πολυπιστευα....αλλο ειναι το αμαξι που ειδε ο Κωστας....ολοιδιο εκτος απο τα μαυρα τζαμια ξερω και εγω αλλα ειναι διαφορετικο αμαξι.
Δεν ριχνεις ενα τηλεφωνο στο Κιατο,στον γνωστο με το Μ3 μηπως το δωσει? Ειναι και φιλαρακι,παω την γρια (Ε28) για σερβις..
Eleni (04-06-11)
Ανανεωση,ειχαμε καποιο τηλεφωνο απο ανθρωπο που ειδε την αγγελια μου,θα δουμε τι θα γινει.
Ευχαριστω δημοσια και τον Kωστα απο Αρκαδια για τη συσταση και τη βοηθεια του σε ενα αυτοκινητο που γνωριζω και μου εδωσε το τηλεφωνο και την επαφη,θα επικοινωνησω εντος εβδομαδας να δω και τις διαθεσεις του ιδιοκτητη.
E60_Arkadia (25-05-11)
Εγινε προχθες μια συναντηση με τον κυριο που με πηρε τηλεφωνο και μου ειχε προτεινει το αμαξι του,συναντηθηκαμε-κερασε χυμο (να ναι καλα ο ανθρωπος) και μου εδειξε φωτο απο το αυτοκινητο στο λαπτοπ του μιας και το αμαξι δεν μετακινειται συχνα και ειναι στο γκαραζ.Χθες λογω βροχης που ξαναμιλησαμε και επαγγελματικου του ταξιδιου δεν βρεθηκαμε να το δω και ανανεωσαμε το ραντεβου για Δευτερα με το καλο οταν γυρισει ο ανθρωπος.
Εν τω μεταξυ η αναζητηση στα εξειδικευμενα συνεργεια με τα στοιχεια μου φαινεται να αποδιδει καρπους.Το Σαββατοκυριακο αν ειναι καλος ο καιρος θα μεταβω Κορινθο και Σπαρτη για να δω ενα γαλλικων προδιαγραφων απο ΟΔΔΥ μη καταλυτικο του 1987 και ενα αμερικανικο απο ΟΔΔΥ.Τα 2 προαναφερθεντα αμαξια ειναι παλιοι μου ''γνωριμοι'' και απομενει να δω την κατασταση τους μετα απο τοσα χρονια και τις απαιτησεις των ιδιοκτητων τους.
Το αμαξι που μου προτεινε ο κυριος εδω στην Αθηνα ειναι μετατροπη ενω τα αλλα 2 ειναι γνησια απο ΟΔΔΥ και τα 2.....ειδωμεν!
Οποιος εχει πληροφοριες για καποιο αλλο αμαξι ας ενημερωσει,η αναζητηση συνεχιζεται,για να δουμε τι καρπους θα αποδωσει!
Πάει καλά η αναζήτηση βλέπω
Μπράβο Γιάννη!
Μπράβο ρε Γιάννη!! Το αμερικάνικο που λες είναι λευκό ?