Το απολυτο Gatzet για το GT5 ερχεται μετα τις 25 γεναρη :
https://www.youtube.com/watch?v=SsV3...ayer_embedded#!
Printable View
Το απολυτο Gatzet για το GT5 ερχεται μετα τις 25 γεναρη :
https://www.youtube.com/watch?v=SsV3...ayer_embedded#!
Αν θελετε να κανετε γρηγορα λεφτα στο gt5.
Βρισκετε εναν φιλο με πολλα αμαξια.
Ο φιλος σωζει το παιχνιδι σε ενα στικακι usb.
Κατοπιν σας στελνει ολο το γκαραζ του.
Αποθηκευετε το παιχνιδι σε ενα στικακι.
Εσεις πουλατε τα αυτοκινητα και βρισκεστε με ενα μεγαλο ποσο στην τσεπη.
Ο φιλος σας απλα κανει ριστορ το δικο του παιχνιδι και εχει ξανα τα αυτοκινητα του.
Αυτος ο τροπος μπορει να επαναληθει οσες φορες θελετε.
Εναλλακτικα μπορειτε αφου σωσετε να του στειλετε παλι τα αμαξια του πισω και να βρεθει με τα διπλασια αμαξια, να σας τα στειλει παλι και να του ταξαναστειλετε κτ κτλ και να τα πουλησετε στο τελος των Xxxxxx ανταλλαγων.
Σορυ τιμις
Τώρα Είδα τα μηνύματα σου μιας κ δεν μπήκα καθόλου σήμερα (πριν λίγο μου πέσε ο πυρετός Από 39,5...χεχε
Το username μου είναι σκέτο bmw330vasilis
Tα λέμε φίλε
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://unregistered.gr/2010/12/gami...-%CF%84%CE%B9/
ριξτε μια ματια
λοιπον
εχω βαλει σαν ''κοινοχρηστα'' αυτοκινητα κανα δυο που μου περρισευουν (μη τυχον κ τα χασουμε..χεχε)
μπορει καποιος απο τα παιδια που χουμε γινει ''φιλοι'' στο PS3 να τσεκαρει αν μπορει να τα χρησιμοποιησει?
ετσι θα δουμε αν μπορουμε να χουμε κοινοχρηστα κ κτηνη
χωρις να πληρωνουμε μια περιουσια αμφοτεροι!!!
Οικονομικη κριση και στο Ps3 λοιπον....:)
παιδια τι επιπεδο ειστε στο παιχνιδι???εγω ειμαι 26!!!!εχω ακομα να παιξω πολλους αγωνες αφου με το που γυρισα απο διακοπες επαιξα τα bonus races οπου πηρα χρυσο σε ολα εκτος απο τον αγωνα με το Focus που υποφερει απο υποστροφη σε καθε στροφη....με drift και time trail δεν εχω ασχοληθει ακομα...
Εγώ δεν ασχολούμαι, αλλά ο γιός που διάβασε το ποστ και τα σχόλια, μου είπε να βάλω το λινκ αυτό, https://gametipcenter.com/gran-turis...nlockable-cars
Δεν ξέρω αν βοηθάει σε κάτι η όχι, αν το γνωρίζετρε ήδη η όχι.
εγω εχω παιξει την πρωτη εβδομαδα που το πηρα και μετα καθολου μεχρι τις 18 δεκεμβρη...απο 18 δεκεβρη μεχρι 4 ιανουαριου ελειπα και ξεκινησα προχτες παλι...παιξε τα seasonal events δινουν τρελα xpnce kai credits.......αν ειδες σημερα βγηκανε καινουρια...ασε και γω λογω κοπελας δε μπορω να παιξω....
που θα βρουμε ημιφορτηγο και σχιστοματικο αμαξι πριν το 1980 για να παιξουμε στο Α spec???oeoeo
Τώρα πρόσφατα πήρα το Xbox360 μαζί με το Kinetic για τα παιδιά,αλλά τελικά κόλλησα εγώ,το Kinetic αλλη φάση(ευκαρία να χάσουμε και κανένα κιλό)πήρα και το Forza φοβερά γραφικά,τώρα θέλω να πάρω και το GT5,και απ'οτι βλέπω θα φάμε μεγάλο κόλλημα...:drive::drive::drive:
Uncharted 2 - σε δυο μερες εχω περασει 17 επιπεδα
Το τελειοτερο παιχνιδι μετα το tomb raider!
Το συνιστω.
Εισαι ενας τυπος που αναλαμβανει να κλεψει ενα αντικειμενο.
Στο δρομο ομως παιζει προδοσια απο γκομενα και βρισκεσαι στο Νεπαλ, στο Μπορνεο, στην Τουρκια (;) και πηδας σε ταρατσες, καθαριζεις κοσμο με πολυβολα και μπαζουκας, πηδας σε τραινα, πας σε εμπολεμες ζωνες, σε πολεις κτλ και μαζευεις πληροφοριες και στοιχεια.
Ρωσοι μαφιοζοι, γερμανοι, της πτανας γινεται.
Εχει και φοβερη υποθεση να σε ξακουρασει αναμεσα στις περιπετειες.
Εχω παρατησει το gt5 και κοπανιεμαι με το uncharted.
Σου λεω φοβερο!
Ειναι λιγες μερες που πηρα και εγω το PS3,αφου καταφερα να ξεκολλησω απο ενα διαδικτυακο παιχνιδι που επαιζα 3 χρονια αποφασισα να ασχοληθω παλι με το αθλημα του gran tourismo.
Τα σπαει το μηχανημα,αν και δεν εχω γραψει πολλες ωρες λογω της μικρης οποτε εχω εστω και μιση ωρα ελευθερη παιζω το καταπληκτικο παιχνιδι με αυτα τα "παλιαμαξα".
Ακομα ειμαι επιπεδο 11 αλλα πιστευω οτι μεσα σε λιγες μερες θα ανεβω κι αλλο,το lupo το κερδιζεις απο καποιον αγωνα στους ερασιτεχνες,αν θυμαμαι καλα εμενα εκει μου το εδωσε.
Το ονομα μου ειναι το ιδιο με εδω οποτε θα σας κανω add,ξερει κανεις αν μπορουμε να ανταλλαξουμε αυτοκινητα;
paidia kai go to paizo to gt5 pia . pano kato poly konta sto gt4 mou fainetai .
to onoma mou einai volemenos me souidiki simaia omos. osoi me deite kante me add . synythos eimai se nordsleife pista me ena spacegrau m3
αν εξαιρεσεις τα γραφικα και τα "καλυτερα" αυτοκινητα... το gt4 ηταν και θα παραμεινει καλυτερο,με πιο πολλα events, με κερδισμενα αυτοκινητα πολυ καλυτερα και στα εδινε τη στιγμη που τελειωνες τον αγωνα.
Στο gt5 πρεπει να βγεις και να πας στο gt για να δεις τι κερδισες και η πιο μακακια δεν ξανακερδιζεις το ιδιο αμαξι στο ιδιο event αν το ξαναπαιξεις απο την αρχη, ετσι δεν μπορεις να πουλησεις και να εχεις χρηματα για μπαξιματα.
Σαφης προσανατολισμος στα σχιστοματικα αυτοκινητα ενω to χειροτερο που οδηγησα το merc amg στα "ειδικα".
Στα διαφορα της a spec με οσο πιο φτιαγμενο αμαξι "μπαινεις" τοσο πιο δυνατοι γινονται οι αντιπαλοι.
Για αυτο καλυτερα σε καποια που το αμαξι ειναι οριακο να μη το "τσιγκλατε" αλλα να μειωνεται το βαρος.
Θωμα καμια συμβουλη για τη γωνια camper στις αναρτησεις θα μας δωσεις?
online δεν εχω δοκιμασει ακομα αλλα συντομα θα γινει, αν με δειτε το nick ειναι constantine στο ονομα του γιου μου!
Το 4 περα απο τα διπλωματα ειχε 32αποστολες με απολορυφωμα το νουμερο 32 με το υπστροφικο slr!!!!'το 5 εχει πολλα περισσοτερα events!!!!ενω με τις αναβαθμισεις και τα seasonal enents ουσιαστικα θα αυξανονται συνεχεια!!!και στα δυο παιχνιδια υπηρχε σχεση δυνατο αμαξι δυνατοι αντιπαλπ αργο αμαξι λιγοτερο γρηγορα αυτοκινητα οπως επισης και λιγοτεροι ποντοι οταν ειχες ενα πιο γρηγορο φτιαγμενο αμαξι!!!!!!το λαθος για μενα ειναι ο τροπος που εχουν μπει τα επιπεδα.......σκεφτειτε οτι το αθροισμα των ποντων για ενα υψηλο επιπεδο και των προηγουμενων του να ειναι 100000!!!ε ενα παραπανω επιπεδο θα θελει 100000 επι 1.28!!'''δηλαδη απο ενα σημειο λαι μετα για να ανεβεις λεβελ θα πρεπει νααζεψεις τοσους ποντους οσουν μαζεψες για 10 επιπεδα!!!''δηλαδη χρονο να εχεις να παιζεια τα endurance races!!!!!απο κει και περα πολυ δυσκολοτερο στο χειρισμο ειδικα σε πισωκινητα αφου πλεον το drift δεν ειναι ευκολη υποθεση!!!'
για πιο αμάξι???
πάντως καλή πίστα για να σετάρει κανείς αυτοκίνητο, είναι η σουζούκα.
τα έχει όλα...και πέταλα, και ανοιχτές, και μπασίματα με πολά, και γενικά
δεν είναι και πολύ μεγάλη...αυτά που εγώ έχω σεταρισμένα καλά για τα
δικά μου γούστα είναι...
1)F430 SCUDERIA (full upgraded)
2)VEYRON (full upgraded)
3)E92 ///M3 (full upgraded)
4)GALARDO (full upgraded)
5)E46 ///M3, ///M3 CSL (stock μόνο με αναρτήσεις).
αυτά είναι τα αμάξια που έχω πραγματικά ασχοληθεί με το setup τους.
αυτό που λέω για την σουζούκα, ισχύει. τα αμάξια με μια μικρή αλλαγή
στην μετάδοση στο τελικό βήμα, πάνε πολύ καλά και στο ρινγκ...για
όποια απο τα παραπάνω ενδιαφέρεται κανείς πείτε μου να ποστάρω το
setup που έχω.
Για κανε ενα ποστ για το gallardo!!!!
κ την veyron...xexe
διαφορικό
20 / 10
40 / 40
30 / 40
ανάρτηση
ύψος -17 / -15 ή και λίγο πιο τραπέζι, 20 / 18
ελατήρια 16.0 / 16.0
Damp-Ex 6 / 6
Damp-Comp 8 / 8
αντιστρεπτικές 4 / 3
Camber 2.5 / 2 ή δοκίμασε 2.3 / 2.9 έχει πλάκα.
Toe -0.21 / 0.25
Brakes
10/ 8
δοκίμασε και πές μου...
απο εγκυρη πηγη βρηκα τον τροπο σπασιματος του Ps3 για οσους ενδιαφερονται!
το μονο που εχετε να κανετε ειναι να επισκεφτειτε δυο links που παραθετω:
https://www.ps3break.com/
https://www.ezbuy365.com/ps3-break-v1...ing_p1161.html
με λιγο διαβασμα
κ την καλη επιτυχια για παρεα...βαλτε τα δυνατα σας!
Ρε πετυχα κατι γαλους σημερα, μαλλον ειχαν καμερες και μικροφωνα.
Πως γινεται αυτο;
Μου μιλαγανε και μου εβγαλε και τη φατσα του ενας!
Ναι Θωμα,καταφερα και ξεκολλησα αν και εχω κανει παρεες απο το παιχνιδι αλλα εχω και τον κολλητο μου που παιζει ακομα.
Καλα ειναι αλλα μετα απο καποιο καιρο αρχιζει και γινετε κουραστικο,αντιθετα με το Gran Tourismo που δεν με κουρασε ποτε.
Λοιπον ξεκινησα και εκπαιδευω και οδηγο και κατι παιδια απο την δουλεια μου ειπαν οτι υπαρχει μια σελιδα που σου λεει σε καθε αγωνα ποιο αμαξι κερδιζεις αλλα δεν την συγκρατησα,θα τους ρωτησω αυριο να μου πουν.
Βασιλη και Θωμα σας εχω κανει αιτημα φιλιας στο PS3,για δειτε το.
εγώ το κωλοπαίχνιδο το έπαιζα απο το 2004 που βγήκε, μέχρι πέρυσι...
πείρα και το κάτακλισμ, αλλά ακόμα δεν έχω παίξει...απο τους πολύ
παλιούς παίχτες...πρίν απο αυτό έπαιζα λάιν έιτζ και περιμέναμε με άλλους
2 καμένους πότε θα βγεί το γουοου...
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Σταματακο...αν εχεις καμερα , βλεπουν κ αυτοι εσενα!
προφανως ειχαν αυτοι κ την ειχαν ονλαιν γι αυτο κ τους εβλεπες - ακουγες!
κοιτα, αν βαλεις καμερα να σαι παντα ντυμενος ε?:th_Laie_67-1:
ποτε δεν ξερεις απο που θα σου ρθει!!!:hystericalbs1:
Ισως η καλυτερη διαφημιση για το Gran Turismo 5 (λες και τη χρειαζοταν!) η… πραγματικοτητα!
Ιδου, λοιπον, ενα απιθανο βιντεακι, “επισημο” από τη “Sony”, που συγκρινει ενα “γυρο” στην πιστα, οπως αυτη ειναι στην πραγματικοτητα και οπως εχει αναπλαστει στο παιχνιδι.
https://www.youtube.com/watch?v=-Mi_...ayer_embedded#!
εφτασα σημερα level 30 μεσο b spec mode..........και ξεκλειδωσα την vettel challenge στα special events...πολυ δυσκολο και σχεδον ακατορθωτο με το χειριστηριο.....στο a spec ειμαι level 29 χωρις να εχω παιξει παρα πολλα event(amatuer kai pano) παρα μονο κερδιζοντας xpence απο seasonal events.....ο αγωνας για το level 40 b spec συνεχιζεται.......
εγώ τα έχω βροντήξει πάντως...
ρε παιδιά, πείρε κανείς το m3 e46 gtr???
αν το έχει πάρει κανείς ας το στείλει σας παρακαλώ, και θα το ξαναστείλω πίσω...ευχαριστώ.
Επιτελους το σπσαμε το ρημαδι το PS3....με τις υγειες του