Κωνσταντινε οπως εγραψα και παραπανω εχουν περασει 2 χρονια απο τοτε, εχουν αλλαξει τα πραγματα, και θα ελεγα οτι προσφατα ειχα πολυ θετικη εμπειρια.
Printable View
Ναι, το κατάλαβα, αλλά έχω και προσωπική (αρνητική) άποψη, και άλλοι έχουν αρνητική άποψη (και σε αυτό το φόρουμ και αλλού) και (κατά τη γνώμη μου) θα χρειαστούν αρκετές θετικές εμπειρίες για να μετριαστούν οι αρνητικές εντυπώσεις.
Μπορεί το μαγαζί πράγματι να 'έφτιαξε' τώρα, αλλά εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπήγαινα σε ένα μαγαζί από όπου έμεινα δυσαρεστημένος, ιδιαίτερα μάλιστα όταν το μαγαζί παραμένει υπό τον ίδιο ιδιοκτήτη.
Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
κανεις αποψη για πουπακη στο μενιδι στην αττικη οδο?2-3 φορες εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος.ηθελα να ακουσω και αλλες γνωμες αν καποιος εχει παει....:thumbsup:
Μιας και βρίσκομαι Πάτρα αυτές τις ημέρες ίσως κάνω εδώ την ευθυγράμμιση που σκεφτόμουν, οπότε μάλλον θα πέσει επίσκεψη στον Νίκο.. thumb
Κι εγώ περιμένω σχόλια για τον συγκεκριμένο, γιατί κάπου είχε πάρει το μάτι μου καλά λόγια, αλλά δεν θυμάμαι πού ακριβώς..
Ποση τεχνη και μαστορια χρειαζεται να βαλεις 4 βεργες σε 4 ροδες και μετα να σφιξεις 4 βιδες συμφωνα με το τι βλεπεις σε μια οθονη?
Τι δεν νοιωθω?
Ποση τεχνη;;;;.......σιγουρα περισσοτερη απο οση χρειαζεται αταν τοποθετεις αμορτισερ και ξεχνας να βαλεις ροδελες στις βιδες.Μου εφυγε το πισω αμορτισερ εν΄κινηση....ευτυχως με λιγα χιλιομετρα περιπου 50.
Αν αυτο ειχε συμβει με καμια 200αρα στην εθνικη θα εγραφα εδω σημερα;;:original:
Εδω και η φωτοΣυνημμένο Αρχείο 16821
καλός και ο μάστορας, αλλά οι μεγαλύτεροι ξευτίλες είναι αυτοί της μπιλστάιν. μα τελείως ξευτίλες. βάλτε ρε μλκς ένα μεγαλύτερο παξιμάδι στην βίδα, ή βάλτε 2 ροδέλες μέσα στο πακέτο. έλεος πια.
το ίδιο έπαθε και ο πάιλοτ στην πίστα, και δόξα το θεό δεν το έφυγε καμμιά ανάρτηση πο την θέση. μέχρι τη μέση είχαν βγεί.
γελοίοι...πουλάνε υποτίθεται και ποιότητα.
Σοβαρά τώρα παίζουν τέτοια σκηνικά?
Να ψαχτώ που έχω bilstein??
:shok::shok::shok:
καλού κακού, κάνε έναν κόπο και τσέκαρε απο κάτω τις πίσω μπουκάλες. δες αν έχουν τοποθετηθεί ροδέλες, μην έχεις καμμιά δυσάρεστη έκπληξη.
Και εγω νομιζα οτι μονο σε εμενα εγινε αυτο...ποσα 46αρια απο εδω μεσα φορανε μπιλσταιν;...μηπως με την ευκαιρια αυτη να ψαχτουνε ολοι;
Μηπως να ανεβαινε θεμα με τιτλο ας πουμε....μπιλσταιν καντε ελεγχο εχει γινει μ@λ@κια;:original:
η μ@λ@κί@ πλέον είναι στα συνεργεία που δεν περνάν ροδέλες, μιας και όλοι έχουν περάσει τέτοια αμορτισέρ ουκ ολίγα τόσα χρόνια. η συγκεκριμένη μάρκα είναι νο1 σε προτίμηση για τον κόσμο που βάζει άφτερ μάρκετ ανάρτηση σε γερμανικό αμάξι.
για την ίδια την μπιλστάιν, είναι απλά ξευτίλα που σε μια ανάρτηση που μπορεί να φτάσει και ενάμιση χιλιάρικο, να μην δίνουν δυο ροδέλες. είναι θέμα ασφάλειας για τους επιβαίνοντες ενός οχήματος που φοράει μια ανάρτηση τους, και πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν τους ακόμα και το γεγονός ότι αυτός που τις περνάει μπορεί να είναι καθυστερημένος και δεν τον κόβει να βάλει ροδέλες, ή να έχουν υπόψιν, ότι ακόμα και να το έχει υπόψιν ο εφαρμοστής, μπορεί για οποιονδήποτε λόγο να αφαιρεθεί και να ξεχάσει να τις βάλει αν δεν υπάρχουν στην συσκευασία.
είναι τελείως αδικαιολόγητο και απο τις δυο πλευρές. και απο τον κατασκευαστή, και απο τον εφαρμοστή να προκληθεί ατύχημα απο κάτι τόσο γελοίο, όπως 2 ροδέλες μηδενικού κόστους.
Aν θελετε ροδελες να βγαλω απο το δικο μου...ολο και κατι θα εχω :whistle:
Γιωργο μου χρωστας 2 ροδελες :th_Laie_67-1:
επωνυμα μπορει καποιος να κανει αρνητικη κριτικη εφοσον ειναι κι αυτος επωνυμος.
αρα βαζει κατω απο την εμπειρια του ονομα, διευθυνση, σταθερο τηλεφωνο και τη δημοσιευει.
ολα αυτα ειναι γραμμενα στους κανονες.
αν κανατε τον κοπο να τους διαβασετε θα τα ξερατε.
και με τις ροδελες λυνει και φευγουν....
και μενα μου εχουν φυγει και στο 106,punto κλπ...
οποιος ειναι μερακλης βαζει γκροβερακια και loctite!
Ερωτηση σχετικη με το θεμα, για να μην ανοιγω αλλο..
Εκανα ευθυγραμμιση στο αμαξι οταν εβαλα πισω τη γεφυρα/διαφορικο Μ3 και τοτε φορουσα τις 17αρες Μ πακ..
Τωρα που εχω βαλει τις 18αρες παλι, πρεπει να ΞΑΝΑκανω ευθυγραμμιση..??
Καλα μη τρελαινεστε, αριστη ευθυγραμμιση δεν θα δειτε ποτε. Γιατι το μηχανημα δεν μετραει σωστα, γιατι η ασφαλτος στο ενα σημειο ειναι καλη, στο αλλο εχει μια λακουβιτσα και στο επομενο εναν ταφο, γιατι ειστε με 1/4 βενζινη αντι για 4/4, γιατι στη μια βολτα εχετε τον 120 κιλα φιλο μεσα και στην επομενη τη κοπελα σας που ειναι 55 κλπ.