η 19αρα και 15αρα να ηταν , παλι στον υπνο μου θα την εβλεπα.
Πες λιγο τιμη για την 19αρα να ανατριχιασουμε!!!:hyper:
Printable View
Παιδια εχει φορεσει κανεις 18 ρελπικα της Ε46CSL?Πιστευω οτι το σχεδιο ειναι κορυφη!
Εμενα παντως οι προηγουμενες ρεπλικα m6 που ειχα 1.5 χρονο μου βγηκαν γερες!! παροτι και τις λακουβες μου τις ειχα "φαει" δεν χρειαστηκε να κανω ζυγοσταθμηση.
Μπορω να πω οτι οι παλιοτερες ζαντες ALUTEC που ειχα, στραβωναν πιο ευκολα, και ας ηταν και made in germany!
Tωρα εχω ρεπλικα csl, οι οποιες ειναι made in italy, το εχουν αναγλυφο πανω στην ζαντα, και οχι αυτοκολλητο.
Οι τελευταιες ειναι απο την εταιρια WSP, οι οποια βγαζει ρεπλικες για σχεδον ολες τις εταιριες της αγορας, εχω και ενα βιβλιαρακι με φωτο απο τις ζαντες που βγαζουν.
Τωρα αν ειναι πραγματικα ιταλικες η οχι, δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια!!
Ο χρηστος 330 θα ξερει να μας πει καλυτερα!
Υ.γ οι πρωτες να πω οτι ηταν απο Ταιβαν.
Τις εχει βαλει φιλος μου, αυτες στη φωτο ειναι, χωρις κανενα απολυτως προβλημα και ειναι πολυ ευχαριστημενος...thumbΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο alexke46
Μπορείτε να αναφέρετε σαιτ (όχι Αμερικής, δεν συμφέρει) για αγορά ζάντας replica????
Είδα πως ο αγαπητός Joseph ανέφερε την WSP. Πρόκειται για μια σοβαρή εταιρεία με έδρα και εργοστάσιο στην Ιταλία η οποία κατασκευάζει μερικές από τις ανθεκτικότερες ζάντες replica.
Προσωπική εμπειρία δεν έχω, θυμάμαι όμως πολλούς με replica RS4 ζάντες της WSP στο προηγούμενο club οι οποίοι ήταν πολύ ευχαριστημένοι.
Κάποια στιγμή κοίταζα για Μ5 replica ζάντες για την Ε60 και απ' όσες είδα (οι περισσότερες κινέζικες), οι WSP ήταν οι καλύτερες με τεράστια διαφορά. Ζύγιζαν η καθεμιά 2 κιλά παραπάνω από τις εργοστασιακές αλλά δε μπορούσες να ξεχωρίσεις την OEM από τη replica. Τελικά βρήκα μεταχειρισμένες γνήσιες BMW σε άλλο σχέδιο κι αγόρασα εκείνες, η επόμενη επιλογή μου όμως θα ήταν οι ζάντες της WSP.
Βασίλη, ρίξε μια ματιά στο www.autorina.gr Είναι από Καλαμαριά. Δυστυχώς δεν τις έχει όλες ο καινούργιος κατάλογος, ενώ υπάρχει μια τάση να πολυδιαφημίζουν εκείνες με επίστρωση χρωμίου (μπλιαχ).
Eγω περυσι ειχα παει σε λαστιχα και μου ειπε οτι εχει ιταλικες και μολις τις εβγαλε απο το κουτι που εγραφε made in italy ,πανω τους δεν ειχε γραμμενο τιποτα.Τωρα απο που ειναι αυτες ξερει κανεις να απαντησει?
παιδια στην autorina δουλευα 2 χρονια!
ηταν επισημως αντιπροσωπος speedline τωρα φερνει ρεπλικα απο ιταλια(wsp)!
παραληλους εγκεφαλους steinbauer
καθως και τις ζαντες shmidt οι οποιες ειναι γερμανικες και καταπληκτικης αντοχης!!
εχει και καποιες της ιδιας εταιριες οι οποιες κατασκευαζονται απο ατσαλι(radinox)
με τα ιδια μου τα χερια βαρουσα το δειγμα(ζαντα) με την βαρια και εκανε σημαδι το σφυρι και οχι η ζαντα!!
να ρωτησω κατι τωρα...
οι ζαντες της αντιπροσωπειας ειναι καποιας εταιριας. ετσι δεν ειναι?
πχ η bbs βγαζει τις ζαντες της Bmw.
αν τωρα μια αλλη εταιρια πχ h autostrada βγαλει μια αντιγραφη μοντελο παει να πει οτι δεν ειναι καλη και ποιοτικη?δηλαδη οι αφτερμαρκετ ζαντες ειναι για τα μπαζα?
Aλλη εμπειρια απο ρεπλικα?
Kοιτα εδω. https://www.wheelbasealloys.com/
Ειχα αγορασει παλιοτερα, και εμεινα ευχαριστημενος με το ποσο γρηγορα ηρθαν οι ζαντες, και γενικοτερα με την εξυπηρετηση.
Για καταλαβεις, οταν χρειαστηκα τα πλαστικα δαχτυλιδια που μπαινουν στο μουαγιε για να εφαρμοσει η ζαντα, σε κανα δυο ζανταδες που ρωτησα εδω για να αγορασω, δεν μπηκαν καν στον κοπο να μου βρουν, και μου ελεγαν οτι δεν υπαρχουν και ενα σωρο μλκς.
Τελικα εστειλα ενα mail εκει που πηρα τις ζαντες και ρωτησα αν μπορω να αγορασω, μου απαντησαν αυθημερον οτι μου στελνουν 2 τετραδες δωρεαν!!
Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχει πολλα σχεδια:think::think::think:
Η ace και εδω στην Ελλαδα εχει πολυ χαλαρες τιμες . . .
Αλλα απο σχεδια ειναι αρκετα πισω μπορω να πω μιας και δεν εχει κατι που να κεντριζει
το ενδιαφερον . . .
Ψάχνω την παρακάτω ζάντα σε replica , όποιος καλός κύριος θέλει, ας με βοηθήσει ( μιλάμε πάντα για εξωτερικό , η τιμή που παίζει Ελλάδα δεν λέει!!!)
Style BBS LM βλέπω ή κάνω λάθος???:D:D:D:D:D
Κοιτα εδω. https://www.car.gr/parts/view/682359/
Ηταν να τις παρω εγω, αλλα ηθελα 8.5αρες εμπρος πισω.
Επειδη ειχα μιλησει τηλεφωνικα, εχει μια τετραδα.
Πανεμορφη για το 46αρι ε?!!!!!
Εκεί τις βρήκα και εγώ, το θέμα μας είναι ότι 700 + Λάστιχα ξεφεύγουμε πολύ.....
Εάν δεν βρω, θα πάω σε κάτι τέτοιο
https://cgi.ebay.co.uk/18-CSL-STYLE-...t_11109wt_1111
ή
https://cgi.ebay.co.uk/18-STAG-CSL-S...t_11249wt_1111
Eτσι και αλλιως 18αρια φορας απο οτι βλεπω, βαζεις τα λαστιχα σου προσωρινα.
Παντως ποιοτικα αυτες που βλεπω στο γκαραζ σου ειναι πιο καλες!
Οσο αναφορα την τιμη, δεν νομιζω να σου ερθουν πιο φτηνα απο εξω, ιδιως αν βαλεις και τα μεταφορικα.
Παντως απο θεμα ομορφιας ειναι πολυ ομορφες, αν βαλεις και σηματακια bbs ελαχιστοι θα καταλαβουν οτι ειναι ρεπλικα, και αυτο, μονο αν τις δουν απο κοντα!
Την βρήκα (για όποιον θέλει) αλλά μόνο σε 19άρα!!!
https://cgi.ebay.co.uk/19-LM-MESH-AL...t_12259wt_1111
Kαποιος αλλος απο την παρεα που να εχει εμπειρια απο ρεπλικα ειτε θετικη ειτε αρνητικη?
Εγω που ειχα βαλει 18αρες ρεπλικα για 3 χρονια δεν ειχα κανενα προβλημα .Οταν ειναι 8αρα σε φαρδος η ζαντα δεν παιρνει 255 λαστιχο πισω απο οσο γνωριζω ,και αυτο ειναι μειον στα πισωκινητα για εμενα.Πολυ ομορφη ειναι η 18αρα ρεπλικα csl αλλα να ειναι 8,5αρα.
Στην 18, 8.5 μπαινει λαστιχο 225-40-18?,γιατι αν βαλω 18 δεν θα ηθελα να παω πισω σε 255.
Επειδη με ενδιαφερει η ρεπλικα csl και ειπωθηκε οτι βγαινει μονο σε 8,5 γι αυτο ειχα αυτη την απορια.
Εγώ έχω βάλει 18αρα Replica Breyton (Βλέπε Christos330) και είναι μια χαρά,και σε 1600 μάλιστα,τώρα τίς έχω για βάψιμο σε μαύρο χρώμα,όσο για τα λάστιχα πράγματι είναι ακριβά τα 18άρια!!!
Αν δεν κανω λαθος τα 18 λαστιχα κοστιζουν γυρω στα 600-650 ευρω?
Τα ποιο φτηνα.Fulda π.χ
https://www.hotlinemotorsports.com/b...011-p-297.html
αυτη η ζαντα με λαστιχα μαζι αξιζει? τι λετε?
οχι ρε στεφανε αυτη τη ζαντα σε 17 χοντρομαπα ειναι σε εμφανιση!!δες κατι αν σου αρεσει σε μαμα σχεδιο που να βγαινει σε 17 μην παρεις δλδ ζαντα 17αρα που γνησια βγαινει μονο 18-19 κλπ!!!!
Αποτι εψαξα λιγο στο ιντερνετ,βλεπω οτι στισ ρεπλικα δεν γραφουν χωρα καταγωγης,να υποθεσω οτι ειναι κινεζικες?και αν ναι η κινεζια σημαινει χαμηλη ποιοτητα απαραιτητα?