Επίτημος προσελημένος ο Σνούπης. Ναι, οτι κάνεις έιναι μια αφορμή για έξοδο. Να πάμε να ξεμπουώσουμε λίγο ;)
Printable View
Επίτημος προσελημένος ο Σνούπης. Ναι, οτι κάνεις έιναι μια αφορμή για έξοδο. Να πάμε να ξεμπουώσουμε λίγο ;)
χαιρετω και παλι ολη την παρεα επειτα απο 25 μερες αποχης λογω διακοπων!καλο χειμωνα να εχετε...
στο θεμα μας τωρα,με το που γυρισα σημερα το πρωι η πρωτη μου δουλεια ηταν να παω στο συνεργειο να δω σε ποιο σταδιο βρισκεται το αυτοκινητο.ολα εχουν κουμπωθει επανω,το αμαξι παιρνει μπροστα κανονικα χωρις βλαβες χωρις τιποτα.αυριο μαλλον βγαινουμε δοκιμη και αν ολα πανε καλα την παρασκευη τελειωσαμε.επειδη ομως σιγουρα θα υπαρχουν καποια θεματακια(αυτα εχουν οι μετατροπες) εγω εχω στο μυαλο μου οτι απο βδομαδα θα το παρω και αν γινει και νωριτερα εχει καλως...μπορειτε να καταλαβετε νομιζω την ανυπομονησια μου μεχρι να καβαλησω το οχημα!τοσο καιρο στις διακοπες το ειχα ψιλοξεχασει,τωρα ομως ΚΑΙΓΟΜΑΙ!!!!
υγ:για οποιον ενδιαφερεται υπαρχουν πολλα πραγματα απο το αλλο 36αρι,δινεται ομως και ολοκληρο με οτι εχει επανω.θα ανεβασω θρεντ στην σχετικη ενοτητα οποτε βρω τον χρονο.
Άντε με το καλό Μάνο να βγει το τέρας στο δρόμο!!
σ'ευχαριστω ρε ζαχο!με νιωθεις αφου εισαι κι εσυ στην ιδια φαση...
μοτερ σασμαν πλυθηκαν με πιεστικο.το μονο που βαφτηκε σ αυτα ειναι το ψευτοκαπακο του μοτερ το οποιο εγινε με σπρευ.
τωρα τα υπολοιπα,διαφορικο,ψαλιδια ,γεφυρες κτλ πλυθηκανε κι αυτα στο πιεστικο να φυγει η βρωμια,υστερα ενα ελαφρυ τριψιμο και τελος βαψιμο κι αυτα με σπρευ thumb
Ζαχαρια τι εγινε ρε φιλε τελιωσες?
Αν ηταν 28αρι θα'θελα την κυλινδροκεφαλη σου,αλλα....anyway ενδιαφερομαι για τα μαρσπιε του Μ3.Πες μια τιμη...
τα θεματακια που ειχαμε φαινεται να λυθηκαν και οπως ολα δειχνουν αυριο ειμαστε ετοιμοι.το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι βγαλαμε τις 2 μπροστινες αναρτησεις που φορουσα γιατι εβρισκαν οι τροχοι,και βαλαμε του μ3.θα δουμε πως συμπεριφερεται το αμαξι ετσι και αναλογως θα κινηθουμε.αν και δεν νομιζω πως ειναι οτι καλυτερο να εχει αλλα μπροστα και αλλα πισω!
στο θεμα διαφορας υψους δεν θα εχουμε προβλημα μιας και τα δικα μου ειναι ρυθμιζομενα.απλα τα λυπαμαι γιατι ειναι σχετικα καινουρια ρε γμτ :ranting2:
επισυναπτω και 2 φοτο με το μοτερ πανω στην μπεμπα μου ετοιμο να οργωσει :rally: ετσι για να αλλαξει λιγο η ψυχολογια γιατι με πηρε απο κατω με τις αναρτησεις!
Μπραβο Μανο !!! thumb
στειλε μου με p.m. αν θελεις μια τιμη για οτι σου εχει περισεψει απο ανταλακτικα....
λοιπον,μολις γυρισα με το αμαξι απ το συνεργειο.δεν εχουμε τελειωσει ακομα,το βγαλαμε ομως δοκιμαστικα να κινηθει λιγο το σκ να ξεμπουκωσει και απο βδομαδα παλι μεσα να ολοκληρωσουμε.
οσον αφορα το θεμα γκαζι ενταξει,σε σχεση με πριν μου φαινεται οτι οδηγαω πυραυλο!στα ψηλα το αμαξι πριονιζει!εχουμε ομως μια ενσταση στα χαμηλα μιας και το αμαξι εκει δεν συμπεριφερεται σαν ενα καθαροαιμο m3.εκει θα κινηθουμε τωρα να δουμε σε τι οφειλεται.
μετρησαμε συμπιεση το πρωι και ηταν μια χαρα.το μυαλο μας παει στα μπεκ οπου θα κανουμε καθαρισμο την δευτερα.μετα εγω υποψιαζομαι τρομπα βενζινης.τα παιδια στο συνεργειο μου ειπαν να το κινησω (να του πιω το αιμα δηλαδη) μηπως φταιει και η ακινησια και προσαρμοστει λιγο ο εγκεφαλος.
και το αλλο θεμα που προεκυψε ειναι ο συμπλεκτης.παιρνει με δυσκολια τις ταχυτητες και αποσυμπλεκει με το που τραβηξεις το ποδι σου.δεν συμπλεκει καλα με λιγα λογια και φοβαμαι μην τον παρω στο χερι μεχρι την δευτερα!
αυτα τα ολιγα απο μενα και καλα ξεμπερδεματα μου ευχομαι!
Aπο συμπιεση τι μετρησεις πηρες???Μπορει να'χεις και κανα θεματακι βεβαια με το Βανος....
Το 10-11 ποσα psi ειναι??Παντως η βλαβη των αισθητηρων λ δικαιολογει την αισθηση οτι τ'αμαξι δεννπαει χαμηλα οπως θα'πρεπε...
το vanos αν θυμαμι καλα δεν το βγαζει το διαγνςστικο αν εχει προβλημα....
απ οτι ειδα εχει λειτουργεια για τον ελεγχο του βανος...τελικα οι αισθητηρες αλλαχτηκαν αφου τους εβγαζε βλαβη και το αμαξι φαινεται να συνηλθε.εγιναν και καποιες δοκιμες χθες το βραδυ που με ικανοποιησαν μπορω να πω...:thumbsup:
Ανανεωση.....τι εγινε τελικα ολα καλα???Βαλε καμια φωτο απο το πραμα ολοκληρωμενο να δουμε ολοι μας, γιατι καποιος γνωστος που ειχε στο παρελθον Μ3 Ε36 πηρε Μ3 Ε46 και τωρα θελει να ξαναφτιαξει παλι Μ3 Ε36 σαν project.....δεν μιλαω για εμενα αλλα πολυ φιλο μου.
Iσως και για εμενα τελικα αν δεν βρεθει ο ''ερωτας'' οπως τον θελω,παρατηρησα κατι στις φωτο....δεν βαλατε την τρομπα φρενων του 321 και εχετε αφησει αυτη που φοραει και το 286???Το παγουρακι ειναι τετραγωνο ενω του 321 ειναι το μικρο και τριγωνο......τελικα και τι εγινε με το προβλημα του σασμαν και τις επιδοσεις χαμηλα?Λυθηκε το προβλημα η εμπλεξες...καμια ενημερωση???
αργησα λιγο αλλα το ειδα :thumbsup:
λοιπον το αμαξι αυτην την στιγμη ειναι μια χαρα οσον αφορα τις επιδοσεις του.το προβλημα που αντιμετωπιζα στην αρχη ηταν λογο κακου συγχρονισμου του κινητηρα :ranting2:
οσον αφορα παγουρακια,σωληνακια a\c κτλ λογο του οτι πολλα απο αυτα δεν ταιριαζανε απ το αλλο μ3 αφου ηταν δεξιοτιμονο μερικα αλαχτηκαν και αλλα αντικατασταθηκαν.
ολοκληρωμενες φωτο απ το ''μωρο''θα προσπαθησω να ποσταρω πολυ συντομα.
μερικα εμειναν ιδια ηθελα να γραψω,απ το 25αρι και αλλα αντικατασταθηκαν thumb
συγχρωνισμου?ποπο οτι ναι γραφω οταν βιαζομαι.ας το διορθωσει καποιος ρε παιδια.χρονισμου παρακαλω :thanks:
μπρε αξα πιωμενος εισαι;
παλι πλακωθηκες στις ρακες;χιχιχιχι χικ!
οριστε και μερικες φοτο απ το τελικο αποτελεσμα...εξωτερικα εβαλα μονο την αεροτομη του μ3 και τις ζαντες(δεν ξερω αμα τις κρατησω)εσωτερικα μονο το τιμονι και το obc.και under the hood την μελωδια της ευτυχιας :thumbsup:
Με 'γεια και καλοταξιδο με το νεο ///Μοτερ!!!!:thumbsup:
Αυτα τα καθισματα ειναι ΕΡΩΤΑΣ!!!!
.....εγω ποτε θα βαλω ///Μοτερ?......
Φοβερο το αμαξι φιλε !!
Τις ζαντες μη βγαλεις ,ειναι αυτες που πρεπει !!!
Πανέμορφο Μάνο, καλοτάξιδος να είναι ο νέος κινητήρας! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ευχαριστω πολυ παιδια!Αρη βρες ενα χτυπημενο μ5 και τσιμπα το thumb
ετσι κι αλλιως απο look δεν θες τιποτα!
αξα(στερε) βαλε και τις αναρτησεις για να σε κομπλε!
αιντε μπρε συ :)
Πολυ ωραιο,τις ζαντες ΜΗΝ τις βγαλεις!!!Βαλε με την πρωτη ευκαιρια και το καντραν του Μ3 Ε36 321 και εκλεισες.Πολυ ωραιο το αποτελεσμα,να το χαρεις με προσοχη!!!!!!