https://www.car.gr/classifieds/cars/view/5177260/
Παράθεση:
ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟ ,ΕΧΟΥΒΝ ΔΑΠΑΝΗΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
:facepalm:
Printable View
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/5177260/
Παράθεση:
ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟ ,ΕΧΟΥΒΝ ΔΑΠΑΝΗΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
:facepalm:
Ptboul ευχαριστω φιλε αλλα ειναι παλιο.Εγω θελω απο 1993 εως 1995..
Αν γνωριζει καποιος κανα καλο ας μου το πει..
Aυτο εδω πως το βλεπετε?Γνωριζετε κατι?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6048250/
Πηγα το φωτογραφησα για να το δειτε και χαλαστηκα αρκετα μολις το ειδα.
Παδια για να σας λεω δεν αξιζει να φτιαχει κατι ξερω..Το ειδα μεσα στην νυχτα με το που βγηκα εξω.
Απο πιτσιρικας στα συνεργεια και τα φαναρτζιδικα ειμαι..
Ξερετε ποσα τρακαρισμενα εχω ξηλωσει και ποσα εχω δει να φτιαχνονται?
Την εχει ακουσει για τα καλα..Οι φωτο δεν δειχνουν καλα την ζημια του..
Να ειμαι τυχερος να βρουμε κανα καλο και να το φτιαξω κουκλα..
Αυτο παντως δεν το πεταω
Παω Σαββατο να το δω..Αν δεν εχει σαπισματα το πηρα..
Αυτό που δείχνει σαν προθερμαντήρας πετρελαίου στο καντράν..., τι είναι?
https://s31.carcdn.gr/6048/6048250_7_b.jpg
Eιναι η ενδειξη προθερμανσης για τα μοντελα πετρελαιου..
Στο δικομου παντως δεν φαινεται...
Ωραια παρατηρηση Μιχαλη!!
Ειδα 2 σημερα.
Ενα στην θηβα,Ενα στην Αυλωνα..
Αναθεμα τα χλμ. που εκανα..
Στην θηβα ηταν του 95 με την φαρδια μασκα και 2 αεροσακους..
Το ηθελε 1000 + τα τελη..Αυτο ουτε με αλλα 5000 δεν γινοταν αμαξι..
Το Αλλο ηταν τοσο κακοφτιαχμενο και βανδαλισμενο που με το που το ειδα απεξω εφυγα..
Με πηρε απο κατω ασχημα ...Δυσκολο να ξαναβρω σαν το δικο μου.
Ελπιζω μ αυτο στη Δροσια να κανεις αγορα!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/5649016/
https://s18.carcdn.gr/5649/5649016_8_b.jpg
Δυο σάκοι, οροφή, φαρδύ καπό και 96άρι.Θες να πάω να το δώ?
Τι ψάχνεις 520 η518?
Ειδα το μπλε στην δροσια σημερα..
Ειχε αρκετες οξειδωσεις..Το χρωμα του ηταν χαλια..
Η 3η και η 5η ετριζαν..Ειχε τριγμους και αεροδυναμικο θορυβο στην μερια του συνοδηγου.Το μοτερ παροτι δουλευε ωραια δεν τραβαγε..
Το μπροστινο του συστημα κοπαναγε και στο φρενο και στις λακουβες..
Το ταμπλο πιτσικαρισμενο...Οι ταπες απο κατω ειχαν ξεκολησει και μεσα ειχε υγρασιες..ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ...Σαν το 34αρακι μου δεν προκειτε να βρω.
Τωρα παω να του τραβηξω λιγο τον τροχο μπροστα και να το παω στον φανοποιο,να δω τι ακρη θα βγαλουμε.Μηπως και φτιαξω το ιδιο..
To πηγα..Ακομα και πληγωμενο ειναι τελειως αθορυβο..
Παιδια το αυτοκινητο δεν αξιζει να φτιαχτει..Αυτο μου ειπε ο μαστορας, με τον οποιο εχω χρονια συνεργασια,καθως του μονταρω και ξεμονταρω τα μηχ.μερη απο τα τρακαρισμενα..
Η ασφαλεια μου ειπε θα σου δωσει στην καλυτερη κανα 1500αρι..
Αν το φτιαξουμε θελουμε μια μουρη κομπλε ωστε να ξεπονταρουμε ολον τον αριστερο θολο και ραμφος και να το βαλουμε στο δικο μου..
Αρκετα επιπονη διαδικασια καθως θελει κατεβασμα κινητηρας ξηλωμα ολα τα μηχ μερη μπροστα ,το ταμπλο τα πεταλια οι μονωσεις το παρμπριζ ολα τα ηλεκτρικα απο την μουρη καθως και πισω απο το ταμπλο..
Μετα πρεπει να βεθουν οι ποντες απο το δικο μου να ξεπονταριστει και να ξαναπονταριστει ο αλλος θολος με το ραμφος..
Επειδη δεν υπαρχει η δυνατοτητα εμβαπτισης σε φωσφατωση εκει που θα πονταρουμε το πολυ σε 2 χρονια θα ξεκινησουν οι οξειδωσεις..
Εγω απο την πλευρα μου θα απαιτησω απο την ασφαλεια αυτοκινητο στην ιδια κατασταση με το δικο μου,και με τον ιδιο εξοπλισμο..
Ας μου βρουν μονο τον αυθεντικο ac schnitzer προφυλακτηρα μου και μετα τα ξαναλεμε...Θα τους τραβηξω δικαστικα και οτι γινει..
Οσο για τον ινδο που ηταν τυφλα θα τον ξεκατινιασω στις μυνησεις...
Επισης πιστευω οτι το εκανε επιτηδες..
Μη μπεις σ αυτη τη διαδικασια.
Παρε τα λ7 συμπληρωσε και πηγαινε σε σειρα 3,εκτος κι αν θες οπωσδηποτε 5αρα:original:
Παιδια θα ζητησω να μου βρουν αυτοκινητο με 1500ε σε αυτην την κατασταση και με αυτον τον εξοπλισμο..Αν δεν μπορουν ας μου δωσουν 3000 με 3500 να το βρω μονος μου..
Φανη δεν ηταν δηλωμενος..
Εγω το 34αρι το γουσταρω με τα 1000 απο τοτε που το πρωτοειδα..
Το δικο μου το ηξερα απο την μερα που αγοραστηκε.. 20 χρονια σε γκαραζ ητανε,συντηρημενο ευλαβικα στον κεμιδη και με χρωμα μαμα..
Κανενας κερατας μεθυστακας και ουτε η ασφαλεια του θα κανουν οτι γουσταρουν..
Δεν μπορειτε να καταλαβεται ποσο μου λειπη και ποσο νευριασμενος ειμαι που πηγε τοσο αδικα..
Ευκαιρια ν'ανεβεις κατηγορια! ;) https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6060528/
Δεν μου κανει..Το εχω δει.Εγω θελω μοντελο σαν το δικο μου.
Αυτο ειναι καραμπινατο 88αρι..Δεν εχει καμια σχεση με τα μοντελα απο 93 εως 95.. Ευχαριστω παντως..
Το 4χ4 έχει τουλάχιστον ένα χρόνο στο car (2500cc...) Το άλλο φαίνεται τεφαρίκι γι'αυτό και τσιμπιμένο, πολύ ωραίο σαλόνι και ζάντα και φαρδιά μούρη thumb
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/5645020/
Για αυτο εδω τι λετε? Ειναι οντως του 2002 μοντελο..
E34 ψάχνει το παιδί
Βασίλη, όσο κι αν μου αρέσει κι εμένα το E34, πιστεύω ότι θα κάνεις πολύ καλή επιλογή παίρνοντας ένα E39. Δες το σαν το τελείωμα μιας εποχής και το ξεκίνημα μιας νέας. Για το αν είναι όντως του 2002, δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά είναι πανέμορφο.
Πήγαινε δες το, οδήγησέ το.
stef ο ίδιος είναι που ψάχνει, ο Βασίλης.
Φαινεται να ειναι του 2002 απο οτι φαινεται αλλα ενα τσεκαρισμα με το vin του θα χρειαστει για να το επιβεβαιωσεις!!!!!!!!
σταλθηκε απο το υπερπεραν!!!!!!!!
Καλύτερα Ε39,πιο καλό και νεο αυτοκίνητο με καλύτερα μοτέρ και ποιότητα.Ίσως η καλύτερη πεντάρα απ όλες.Οωσδηποτε δέρματα γτ μια πεντάρα πρέπει να έχει δερμάτινο σαλόνι.Απο κει και πέρα κάθε έξτρα επιπλέον καλοδεχούμενο.Δεν έχω υπολογιστή να σου πρότεινα κανεν που πιστεύω θα είναι καλό.Σε Ε34 λίγα είναι τα καλά στο car και θα τα χρυσοπληρωσεις.Υπάρχει ένα εδώ τριπολη που πωλείται 520,υπάρχει και στο car,δεν ξέρω αν είναι καλό αλλα αν θες πάω να το δω.
E60 ευχαριστω..Ριχτου μια ματια αν μπορεις..
Αθηναιος σιγουρα ετσι θα γινει το 34αρι θα το φτιαξω..
Να πω τωρα την αμαρτια μου? Το 34αρι μου αρεσει περισσοτερο,ειναι μεσα στην καρδια μου.
Πιστευω οτι ειναι ποιοτικοτερο απο το 39 σε πλαστικα και σε παρεμφερη ηλεκτρολογικα..
Μου αρεσει η οδηγοκεντρικη θεση οδηγησης και η ταμπλουδαρα του..
Μου αρεσει που δεν τριζει τι πο τα,σε σχεση με 39αρια που εχουν δυο φιλοι τα οποια ψιλοτριζουν σε σημεια του δρομου που το 34 τα περνα σαν να πατα σε γυαλι..
Εχω δει πολλα 39αρια με θεματα στο abs και σε διαφορους αισθητηρες,που στο 34 απλα δεν υπαρχουν..
Αυτη την στιγμη στο ηλεκτρολογιο φιλου μου ειναι ενα 39αρι για επισκευη μοναδας abs και αλλο ενα για επισκευη μοναδας κλιματισμου..
Δεν θελω να το κατηγορησω και σιγουρα ειναι ποιο αθορυβο και ποιο ανετο,εξαλου για 39αρι με βλεπω, αλλα σαν το 34αρι που ειχα δεν προκειτε να ξαναβρω..
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα το εχω παντα μεσα στην καρδια μου και οτι την πρεσα δεν θα την δει ποτε..Δυστηχως το χαρηκα μονο 1 χρονο και 15 μερες...
Ασχοληθηκα τοσο πολυ μαζι του γιατι ηταν χρυσος και το εκανα διαμαντι.
Το 36αρι που ειχα καποτε για σχεδον 10 χρονια, δεν ειδε την φροντιδα που ειδε το 34 σε 1 μηνα..Ολο μαζι του ασχολιομουν..
Ποσες φορες εβγαινα βραδια να χαζευω την μουριτσα του...Ποσα βραδια απλα καθομουν στην σαλοναρα του και ηρεμουσα...
Πειτε με κολημενο και οτι αλλο θελετε εγω δεν ντρεπομαι θα το πω,,μεχρι που φυλαγα τα σηματα του και του μιλαγα...
Τοτε πως θα ζητησεις αποζημιωση στην αξια που θες, και οχι που πληρωνες και υπογραψατε?
Μη σκας τοσο πολυ παντως, στο τελος τελος..δεν αξιζει. Λαμαρινες ειναι. Τη δουλεια του την εκανε, δεν χτυπησες. Σιγουρα το πονας διπλα με τοση προσωπικη ενασχοληση αλλα ειναι λαμαρινες. Τα υπολοιπα της ζωης ειναι πιο δυσκολα. Αμα δεν ειχε παρει το ραμφος και μια μπαριερα σου ειχε κοψει τα ποδια μεσα απο τα πενταλ (εχει συμβει αρκετες φορες, επειδη δεν ξεκινουν απο το εδαφος οπως στο εξωτερικο) θα ηταν καλυτερα?
Ε60 τι διαμαντια ειναι αυτα?Καλα πως τα βρισκεις?Στραβομαρα εχω?
Φανη εχεις δικιο λαμαρινες ειναι αλλα τις γουσταρουμε..
Αν ησουν μεσα στο αμαξιμου και ζουσες το σκηνικο ειμαι σιγουρος θα ενιωθες οπςως εγω..
Προχωρα και μην κολωνεις,παμε για αλλα καλυτερα..
Mιλησα με τον ιδιοκτητη του ε34 απο το αργος που μου εστειλες Ε60..
Ειναι γενικα καθαρο..Εχει λιγες σκουριες πισω αριστερα και εχει χτυπηθει μπροστα αριστερα..
Εχει καποια σημαδια το χρωμα γιατι ειναι εδω και 10 χρονια βαμενο..
Δεν εχει πινακιδες,και αυτο ειναι + 660 ..
Αν χαμηλωσει λιγο το αγοραζω..Σιγουρα θα βρω και αλου σαπισματακια πανω του αλα δεν με πειραζει ειναι τοσο ομορφο που θα εχω ορεξη να τα φτιαξω..
Snoo απο που το καταλαβαινεις, για δωσε πληροφοριες?