πλεον κυκλοφορει η glanol (ναι ετσι λεγεται δεν κανω λαθος :th_Laie_67-1: ) ειναι η καινουργια ονομασια.. venol θα βρεις μονο εαν εχει καμια ξεχασμενη στα μαγαζια.. αλλα σαν αλοιφη ειναι ακριβως ιδια !!
Printable View
Έχω φάει τον τόπο!
Μάστορας που να αναλαμβάνει να τις πιάσει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Για ηλεκτροστατικες και για συρίτια είναι όλοι οι τσιχλόμαγκες........
έστειλα mail στην Schnitzer:popcorn::popcorn:
απο οτι ξερω μονο ο κατασκευαστης αναλαμβανει να τις διαιρεσει και να τις ξαναδεσει μετα..γιατι θελει ειδικο ζυγοσταθμισμα σε μηχανημα ποσο θα σφηξει η καθε βιδα για να εισαι οκ...
ξερω απο κολητο μου εφτιαχναν ζαντες και μου ειπε χαρακτηριστικα μη κανεις το λαθος και αφησεις καποιον που δεν ξερει να τις διαιρεσει..
νομιζουν καποιοι οτι θα ξεβιδωσουν ολα τα βιδακια και θα τα ξαναβιδωσουν μετα και θα ειναι ολα οκ.:thumbsdown:
Στη δικη σου περιπτωση μονο απο την Schnitzer σου προτεινω
Περιμένω να ακούσω τιμή από schnitzer για refurbished...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πάντως στο Ζ4 μου όταν είχε στραβώσει το χείλος ζάντας διαιρούμενης που φορούσα ανέλαβε ο Τζόκας την επισκευή και ο Σπανός που την έλυσε
Βασιλη εαν εστειλες το mail στην Γερμανια δεν προκειται να σου απαντησει κανεις, τα προωθουν στην εταιρεια bmw Σπανος για να σου απαντησουν αυτοι.
Μονο που δεν ειμαι σιγουρος εαν θα εισαι ακομα εν ζωη οταν θα παρουν την αποφαση οι εδω υπευθυνοι να ασχοληθουν με το θεμα σου!!!
εδω έστειλα,όχι Γερμανία.
ναι ε?
Σου εχω λύση. ....στείλε το κινητό σου με πμ.
όχι ακόμη.
Μόλις ήρθα όμως απο άνθρωπο που μου εγγυήθηκε δουλειά,
Σοβαρός φάνηκε.
130ευρώ σε δύο μέρες.
Μπιλ όπως είδες και εσύ ή ζάντα σου είναι γυαλισμενη και μετά βερνικωμενη.
Τώρα που θα τις γυαλισεις θα τις ξαναβερνικωσεις? ?
O μάστορας μου έδειξε ζαντες που τις έχει έξω απο το μαγαζι σε "βιτρινα" κατάσταση άλλα βροζη .νερο,ηλιο τα τρωει ,και με ένα πανί άστραψε...χωρίς βερνίκι.Δέν ξέρω Θάνο ακόμη ψάχνω.Έχεις κάποια πληροφορία μήπως?Θα ήταν σωστό να τις βερνικώσω ξανά?
Αν ναί δέν με πειράζει που δεν τις βερνικώνει αυτός,θα τις πάω σε βαφέα.
Μια χαρά ακούγεται η τιμή. Μιλάμε για 4άδα φαντάζομαι...
Ναι και τις 4.
Απο εμπειρια που το εκανα στις δικες μου ζαντες δουλεια για περιπου 8 ωρες 5 την μια μερα και 3 την αλλη..εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος και το κοστος 20 ευρω και οχι κατι 100αρια που ειδα εδω ειναι 3 μηνες τωρα ουτε θαμπωμα ουτε τπτ..και χρησιμοποιησα τα ιδια πραγματα που εχει στην πρωτη φωτογραφια το παλικαρι + μια κρεμα...θα ψαξω και φωτο αν ειναι να ανεβασω..
Για δώσε ίνφο.
Αν κάνεις επινικέλωση δε χρειάζεται βερνίκι, αν κάνεις απλό γυάλισμα αλουμινίου ρίχνεις βερνίκι και είσαι κομπλέ και άμα στο ψήσει κιόλας ακόμα καλύτερα.
Εμενα βγηκαν καπως ετσι..και ειμαι υπερευχαριστημενος..
το φραπέ τοπν βλέπω,τα πανάκια επίσης και το τρυπάνι,το υλικό?
χαχα σωστος..νατη και η κρεμα...ενταξει τον καφε τον ειδες για το πως σου φανηκε το αποτελεσμα δεν ειπες κατι αμεσως να μας πεις οτι δεν βαλαμε την κρεμα.. :cheers:
Εμενα ηταν ποιο περιπλοκα τα πραγματα επειδη ηταν βαμενες επρεπε πρωτα να βγαλω το χρωμα και αφου το εβγαλα,εβαζα την κρεμα και τουδινα πονο με την Πανινι την βουρτσα σιγα σιγα κομματι κομματι και βγηκε..να καταλαβω οτι το αποτελεσμα ηταν θετικο για το πως βγηκαν..
ελπιζω και εγω αλλιος μια-μια πανω σπιτι..καφε-πανια-καλη παρεα και δωσε.. χαχαχα
Βασίλη το + στην δουλειά που εκανα ο innovitis ειναι οτι θα σου βγει τζαμπα.......
Το - ειναι οτι θα έχεις ακομα τις γρατσουνιές απο τα πεζοδρόμια.
γρατσουνιές εχω ελαχιστες και δεν νομιζω ο μαστορας να τις μαζευε κάπως.