δεν κατάλαβες, αυτό λέω! Πιστεύω αυτό που λες οτι έγινε, απλά δεν πιστεύω οτι όλα ήταν σωστά σε αυτό το πάτημα! Και το τελευταίο σου ποστ αυτό μου δίνει να καταλάβω.thumb
δεν κατάλαβες, αυτό λέω! Πιστεύω αυτό που λες οτι έγινε, απλά δεν πιστεύω οτι όλα ήταν σωστά σε αυτό το πάτημα! Και το τελευταίο σου ποστ αυτό μου δίνει να καταλάβω.thumb
Ας είχα ένα απ'τα δυο να ξεφορτωνόμουν τν μαούνα μου και ας με περνούσε και η γιωργάρα.
να γίνει το πάτημα πάντως, θα έχει ενδιαφέρον.
Εγω θα ήθελα και τα δύο:tt1::thumbsup:
Τυχεροί αυτοί που έχουν και τα δύο !
Κάθε ένα με τις αρετές του, και με τις ιδιοτροπίες του...
που τα κάνει και μοναδικά !
Ένα άλλο θέμα που υπάρχει με τα 911, είναι και το Look.
GT3 look, S look, και πάει λέγοντας.
Τη προηγούμενη βδομάδα κοιτούσα ένα κόκκινο 997.1 cabrio.
Παρκαρισμένο σε parking, και εγώ με τα πόδια, οπότε είχα χρόνο
να το χαζέψω. Συνήθως δεν κοιτάω cabrio, αλλά κάτι δεν μου πήγαινε
καλά με τις εξατμίσεις.
Κοιτάω πιο καλά και το S είχε διαφορετική απόχρωση από το Carrera.
Δεν μπήκε καν στον κόπο να αλλάξει όλα τα αυτοκόλητα γράμματα. :thumbsdown:
Δεν υπαρχει πατημα Συμπε.
Το 360 δεν ειναι πολυ γρηγορο αμαξι. Πατησα εγω δικαβαλοι και οι δυο με τον Παλαντιν συνοδηγο και πηγαιναμε μαζι. Μπορει και να του εριξα και λιγο.
Δεν θελω να το παρει προσωπικα ο φιλος mikegr γιατι γουστα ειναι αυτα, αλλα για μενα το 360 ειναι ενα απο τα πιο αδιαφορα αμαξια που εβγαλε η εταιρια.
Φυσικα ειναι εξαιρεση το 360CS που ειναι αλλη ιστορια αμαξι.
Ειχα την τυχη να οδηγησω αρκετες φορες και να κανω καποια γρηγορα χιλιομετρα με ενα 360 Stradale και ειναι αμαξαρα. Καμια σχεση με το απλο.
Σορρυ για το :offtopic:
Το 360 σηματοδοτησε μια νεα εποχη για τη Φερραρι, οπως το 996 για την Πορσε.
Ποιο πολιτισμενο χαρακτηρα σε ωφελος ποιοτητας κατασκευης και ευκολιας συντηρησης.
To CS ειναι future classic και πιστευω οποιος του περισσευει μια 100αρα για να το αγορασει θα τα παρει πισω σε 5 χρονια +50%
+1000 μεχρι πριν κανα 5αρι χρονια οποιο πορκυ εβλεπα που φαινοταν καλο,απ'οταν αρχισα να ασχολουμαι λιγακι .... αστα να πανε!
Πιστευω οτι σε ποσοστο κοντευουν τα πενβε σε καγγουρεμα και γουοναμπι
ες τουρμπο !!!
Σε ακτινα 15χλμ. εχω 3 (τα δυο καμπριο ) με λουκ !τπτ αλλο,μονο λουκ:thumbsdown:
αντε να την πω και την κακια μου,το ενα με λουκ τζι τι 3 αρ ες ,ελαβε μερος και σε "επισημες κοντρες" :facepalm: δεν ντραπηκε λιγο??
Οσον αφορα το οφφτοπικ,εχει σαφες προβαδισμα το πορκυ,ειμαστε και λιγο κριφοπορσακηδες οι περισσοτεροι ,αλλα βλεπω ο "ιταλος" της παρεας δεν το βαζει κατω και εχει παντα μια απαντηση thumb
Βγειτε το βραδυ,παρτε και δυο φιλους μαζι(για να κρατανε τις καμερες) και δωστε μας την χαρα :warriorsmiley: :warriorsmiley:
Απλα πραγματα,μεγαλα παιδια με μεγαλα παιχνιδια thumb
Αν γινει το πατημα το s pdk θα ειναι μπροστα.
πολυ γρηγορο το αμαξι ,καμμια σχεση με νουμερα,ιππους.
πολυ κοντα στα νουμερα και το Μ3 CSL !!! :thumbsup:
https://www.zeperfs.com/en/match146-2423-1113.htm
σορρυ για το off topic .... αλλα στην πιστα hockeheim & Nurbugring .... ισαξιο!!
Είναι εντυπωσιακό, αλλά CSL και Carrera S PDK με τα ιδια λάστιχα και τον ιδιο
οδηγό έχουν ακριβώς τον ιδιο χρόνο στο Ρινγκ : 07:50
Το εντυπωσιακό είναι ότι το CSL έκανε αυτό το χρόνο το 2003 !
Γι αυτό και σε αυτή τη φωτογραφία που είχα ανεβάσει, είχε τίτλο
Η παρέα του 07:50
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...4552c416-1.jpg
Κάτσε να βάλω κι εγώ κανένα οφ-τοπικ :original:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...10/3cars-1.jpg
Το συγκεκριμένο 360 (δεν έχει σχέση με αυτή τη πίστα) φοράει εξάτμιση και
κάνει απίστευτο ήχο !!!
Larini με ανοικτά κλαπέτα για να εντυπωσιάζει και από στάση.....
Και η tubi ψιλοακούγεται!!!
Η tubi είναι οι εξατμίσεις με τον καλύτερο ήχο στο κοσμο ειναι γνωστός θρύλος
και η εργοστασιακη εξατμιση tubi ειναι.
Capristo 3 για F1 ηχο:thumbsup:
https://www.youtube.com/watch?v=FTUi...?v=FTUi88q0Ae4
Εξατμιση Ferrari σε 997 s
www.youtube.com/watch?v=T4ouX0JHLOk&sns=em
Καλα κ τα πορσακια αλλά Φεράρι δεν ειναι ...
Συμφωνώ με αυτό που λες..κάθε μάρκα έχει χαρακτηρισκό ήχο στα μοντέλα της...
Δεν νομίζω να μην έχεις ακούσει Ferrari,Porsche Turbo,Honda Vtec,BMW 6-κύκλινδρο να πατάνε και να μην σου έχουν μείνει χαραγμένοι οι ήχοι τους στην μνήμη σου thumb
Και η αντοχη του Γερμανικου μοτερ ομως δεν αντιγραφεται..thumb
Τα πορσάκια δεν είναι Ferrari αλλά τα κάνουν όλα και συμφέρουν.
Έχεις ένα 997 ΤΤ με 700 άλογα και το παίρνει και πάει η γυναίκα σου super market, ακόμα και χειροκίνητο να είναι.
Ας πάρει ο αντίστοιχο χειροκίνητο Ferrari να δούμε αν το ξεκινήσει καν.
Το Ferrari δεν μπορεί να είναι καθημερινό αυτοκίνητο.
Θέλει αρκετές υποχωρήσεις.
Το Ferrari είναι συναίσθημα, το πόρσε είναι λογική και αποτέλεσμα.
Το Ferrari είναι 4ο αυτοκίνητο, το πόρσε 2ο.
Από περιέργεια ποιο σκέφτεσαι ως 1ο και ποιο ως 3ο;
Επίσης για ήχο αυτοκινήτου με "ξένη" εξάτμιση δείτε αυτό το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=D-iV59F7E7s
Δεν νομιζω οτι εκει στο Βαϊσαχ θελουν να γινουν Μοντενα!! Εχουν το δικο τους στυλ και τον τροπο να φτιαχνουν σπορ αυτοκινητα..Φυσικα ουτε και το αντιθετο συμβαινει. Ο καθενας εχει τα γουστα του και οπως πολυ σωστα εχουν πει καποιοι, οταν μπορεις να διαθεσεις τα ποσα που απαιτουνται μπαινουν πολλα στην ζυγαρια..
Εγω προσωπικα θα επελεγα παντα μα παντα Πορσε..δεν με ενδιαφερει καν ο ηχος η το ''συναισθημα''..μια χαρα συναισθηματαρα θα ενοιωθα και με το Πορσε! καθε αυτοκινητο εχει το δικο χαρακτηρα και ''συναισθημα'' αν εισαι λατρης της αυτοκινησης.thumb
Δε πα να περασει το Φερραρικο ; ; ;
Ουτε με ενδιαφερει ουτε που θα με στεναχωρεσει !!!
Σαν το πορκι δεν εχει !!!
Υπερβολικα μεγαλο λαθος.
Τα Φερραρι απο 355 και μετα ειναι πολυ ευκολοδηγητα(εκτος απο τα CH),το 360 ειναι ευκολο σαν Mercedes.
Το κοστος συντηρησης ειναι αποθυτικο δυστηχως και δεν μπορει να χρησιμοποιηθει σαν καθημερινο αυτοκινητο.
Αν και μισω τα πορκια παραδεχομαι οτι ειναι σκυλες,γρηγορα,μελετημενα με πολυ τεχνολογια αυτοκινητα.
Αλλα να σκασω 150 χιλιαρικα για ενα τουρμπατο πορκυ και να το παιζω γρηγορος και μοναδικος και να σκασει διπλα μου στο φαναρι μια 80χρονη πατσογρια με ακριβως το ιδιο αυτοκινητο.........χιλια συγγνωμη αλλα το θεωρω την χειροτερη ξεφτιλα.
Προτιμω την χαρχαλα μου που βλεπω 5 αυτοκινητα τον χρονο στο δρομο!
οκ, αν αγοραζουμε αυτοκινητα για να μας βλεπουν οι αλλοι και ''να το παιζουμε γρηγοροι'' τοτε πασο..thumb
ειπαμε ο καθεις οτι γουσταρει! Εμενα δεν θα με ενοχλουσε καθολου..
Και τα δυο αυτοκινητα ειναι υπεροχα το καθενα για τους δικους του λογους ...απο κει και περα ειναι θεμα γουστου...τι θελει ο καθενας και για ποιο λογο το θελει!!! :original: και τα δυο να δουμε στο δρομο θα τα θαυμασουμε!! εγω θα ελεγα να κανονισουμε συναντηση να τα θαυμασουμε και τα 2 απο κοντα!! :thumbsup::th_Laie_67-1: