θα του βγούν και δρομολόγια με ενδιαφέρον επιτέλους !
Στις 8 το πρωί ΔΟΥ Μεγάρων, στις 12 το μεσημέρι ΔΟΥ Κιλκίς :th_Laie_67-1:
Θα ξακαπνίσει και το έπιπλο thumb
Printable View
Πολλά αυτοκίνητα αυτή τη στιγμή δεν πωλούνται ούτε για ανταλλακτικά!
Δε νομίζω ότι κρατάμε τα αυτοκίνητα μας λόγω αξίας, ή γιατί θα πάρουν αξία σε λίγα χρόνια! Αυτό κανείς δεν το περιμένει!
Αν για να κρατήσεις το αυτοκίνητο πρέπει να κόψεις από βασικές σου ανάγκες, προς Θεού, μην το κρατήσεις.
Αν πάλι είναι χρήματα που δεν χρειάζεσαι (10.000-15000 ευρώ), και θέλεις το αυτοκίνητο να το κρατήσεις για πολλά χρόνια, τότε το κρατάς και πληρώνεις τα γαμησιάτικα, αλλά μπορείς να διασκεδάζεις, να ξεδίνεις όποια μέρα του χρόνου θέλεις.
Αν πάλι θα το κρατήσεις όπως και να έχει, αλλά δε θέλεις να πληρώσεις χαράτσια κλπ, το αφήνεις 2-3 χρόνια χωρίς πινακίδες και το ξαναβγάζεις τότε να το χαρείς.
Εγώ επέλεξα να το χαρώ σήμερα. Δεν το δίνω, όχι γιατί αργότερα θα έχει αξία, όχι γιατί χαίρομαι που πληρώνω το δημόσιο, αλλά γιατί απλά μου αρέσει να το οδηγώ, και για κάποιο καιρό ακόμα είμαι διατεθειμένος να πληρώνω για το γούστο μου.
Οικονομοτεχνικά κάνω βλακεία. :hystericalbs1:
Αλλά μία βλακεία κουβαλάω.... ας τη χαρώ..
ΥΓ: Δε θέλω να σε επηρεάσω, γιαυτό γράφω τι δίκη μου επιλογή. Καθένας κρίνει με τη δική του κατάσταση, με τη δική του τσέπη, με τη δική του διάθεση, ανάγκη, βλακεία κλπ κλπ.
η λογικη λεει να το δωσεις.
η καρδια λεει οχι.
θα σου πω ομως ενα πραγμα εχοντας δωσει και γω το bmw μου.
ο ηχος του εξακυλινδρου με εχει στοιχιωσει πολυ ασχημα.
στην αρχη ελεγα οτι θα μου περασει.
μετα ελεγα οτι ειμαι ενας ηλιθιος υλιστης ρομαντικος κρυφο-νεοφοβικος.
στο τελος παλευα με σαλιγκαρια και εισαγωγες να βρω καποια ηδονη για τα ορφανα αυτια μου,ματαια ομως.φσσσσστ-ποιντ!
τωρα πια οποτε περναει bmw που υποπτευομαι οτι μπορει να εχει εξακυλινδρο κραταω την ανασα μου να ακουσω λιγο απο εκεινη την μελωδια που εκανε το μυαλο μου να γεμιζει ενδορφινες.
Υ.Γ. 1 Δωστο να παει στ αναθεμα,θα γνωρισεις και καινουρια στερητικα συνδρομα που αγνοουσες!
Υ.Γ. 2 Γνωστοι-αγνωστοι με straight-six οποτε ξαναβρεθουμε θελω να οδηγησω.....
Υ.Γ. 3 Να τα παλι τα στερητικα...ερχοναται τα νιωθω
Γιαννη σε αυτο για το οικονομικο το ανεφερα και συμφωνω!
Στο αλλο ομως που λες δεν συμφωνω καθως εγω σαν Ανδρεας δεν βλεπω το αμαξι
σαν επενδυση. Αν ηταν ετσι θα αγοραζα οικοπεδο.
Καταλαβαινεις πως το λεω ετσι? μη με παρεξηγησεις.
Φυσικα και δεν τελειωνουν ολα με την αποκτηση ή την πωληση ενος M3
αλλα φορουμ για αυτοκινητα ειμαστε οποτε πεφτει και συναισθημα! χαχαχα
Σιγα μη σε παρεξηγησω!!
Ειμαι και μπαμπας πλεον και δεν σκεφτομαι μονο τα χομπυ μου και την παρτυ μου και εχω επηρεαστει και απο αυτο ισως.
Παντως χαρα βρισκεις και εκτος BMW παιδια μην γελιομαστε.
Ειπαμε...στην ζωη υπαρχουνε και στιγμες που ''παμε πασο''.
Κύριοι, το πράγμα,εν τέλη, είναι πολύ απλό! Καταρχάς πολλοί απο εμάς(και εγώ μέσα) βλέπουμε το αυτοκίνητο σαν μέσο διασκέδασης, σαν αγχολυτικό, είναι το χόμπι μας, η κ@υλα μας βρε αδερφέ..οπότε(και εδώ γίνεται απλό κατ'εμέ) αν δεν χρειάζεται να στερηθείς εσύ ή η οικογένειά σου το κρατάς, αν πρέπει έστω και κάτι να λείψει τότε το δίνεις με κλειστά μάτια..οι λαμαρίνες δεν έκαναν κανένα καλύτερο άνθρωπο...Βέβαια εξαρτάτε και κατά πόσο κάποιος ''θέλει'' να πληρώνει τα ''σπασμένα'' ώστε να χαίρεται ένα αυτοκίνητο..εγώ για παράδειγμα ''θέλω'' και θα το κάνω για όσο δεν στερείται κάτι η οικογένειά μου η τα παιδιά που θα κάνω. Και το κάνω αυτό διότι όπως είπα το βλέπω σαν χόμπι, είναι το μόνο που με ευχαριστεί(μαζί με τις μοτοσυκλέτες) δεν τζογάρω, δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν ασχολούμαι με ποδόσφαιρα κλπ...έχω μόνο αυτό οπότε όσο μπορώ θα πληρώνω..
Βγάζω απ'έξω τα κακώς κείμενα του κράτους..σίγουρα όλοι συμφωνούμε οτι είναι παράλογο και αδικία αλλά...
ετσι ακριβως νιωθω φιλε Στελιο!! για τα γ#μισιατικα ειναι ολο το θεμα! δεν εχω θεμα οικονομικο οχι ομως πως μου περισσευουν κιολας!! αλλιως τα υπολογισαμε ολοι και τωρα μας εχουν γ%μησει!! μπορει να το βαλω στο χαλαρο αγγελια...και βλεποντας και κανοντας... τι να πω ..ειμαι αρκετα μπερδευμενος! νιωθω πως αν το πουλησω οπως ανεφερε και ενας αλλος φιλος απο εδω μεσα την επομενη μερα θα το μετανιωσω! ασε που το αμαξι ειναι πιο καινουριο και επο ε92 και λυπαμαι να το δωσω...!!
+100000000
γιαυτο δυσκολευομαι πολυ στην αποφαση μου γιατι ειναι το μοναδικο μου χομπυ...ουτε κανπνιζω πινω τιποτα .....και μονο που ξερω οτι ειναι στο γκαραζ νιωθω ομορφα.... οποτε η αποφαση ειναι μεταξυ το μοναδικο μου χομπυ versus να μην πληρωνω τα γ#μησιατικα στο κρατος
Δεν είσαι ακόμα έτοιμος να πουλήσεις, δυστυχώς. Και ενδιαφερόμενο να εβρισκες τώρα, θα χαλούσε στη τιμή. Been there, done that.
Έχεις δρόμο μπροστά σου μέχρι να γίνεις 'motivated seller' και δυστυχώς αυτή η καθυστέρηση θα λειτουργήσει εις βάρος σου (οικονομικά).
Καλή τύχη με ότι αποφασίσεις.
.....πφφφφφφ ειμαστε αρκετοι τελικα :sweatdrop:
Ως μπακαλης,θα μιλησω μπακαλιστικα απλα.
Βασικο ρολο παιζει η τιμη αποκτησης.Αν το πηρες του κουτιου,οποιο μοντελο και να ειναι εχει φαει τρελλη απαξιωση,αν το πηρες μεταχειρ. εισαι απο λιγο εως πολυ σε καλυτερη μοιρα.Και παμε στις πραξεις τωρα.
Ποσο κανταρια πιανει η πωληση μου ? Τοσα(1)
Ποσα χανω απο την μεταπωληση? Πακετο
Τι παιρνω με τα τοσα? Αυτο
Τι γλυτωνω σε καυσιμα/συντηρηση? Τοσα(2)
Οποτε Αυτο=Τοσα(1)-Τοσα(2)*οσο αντεξεις ....... και τι σου μενει ????
ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ !!!:facepalm:
Εγω παντα φτιαχνομουνα με οτι αμαξι ειχα.
Απο την εποχη που εβαζα μεσα στους πρωτους δεκα στην ελλαδα downpipe σε punto gt πριν 19 χρονια τοτε που ανοιγα στη βουτα με 300 ατομα πανω στη γεφυρα,με τα 278 στο κοντερ στο s3 μου πριν δεκα χρονια , Με παρα πολλα διαφοφετικα σε καθε αμαξι που ειχα.
Οχι δεν εχω δεθει με κανενα.απλα το καθενα ειχε τις στιγμες του.
Η αποφαση σου ειναι καθαρα δικο σου θεμα.
Εμεις ολοι εχουμε διαφορετικες εμπειριες θελω ζητω απο σενα.
Αυτα που λεμε ειναι γνωμες απο δικες μας επιθυμιες.
Οταν εισαι μεσα σου ετοιμος δεν θα διστασεις να το δωσεις.
Να το θυμασαι.
Με τον όρο μερική κατάθεση εννοώ ότι μπορείς να έχεις κατατεθημενες τις πινακίδες σου τον μισό χρόνο,οπότε θα έχεις το μισό τεκμήριο,το μισό φόρο πολυτελείας και την μισή ασφάλεια,σήμα θα πληρώσεις κανονικά όσο για την συντήρηση είναι δικό σου θέμα.
Είναι ένας τρόπος να μειώσεις τα έξοδα σου και να χαίρεσαι και το αμάξι σου,αν πάλι δεν μπορείς η δεν γουστάρεις να πληρώνεις ούτε αυτά τότε πουλά το,μπορεί στην αρχή να σε πειράξει λίγο αλλα θα σου περάσει.
Επειδή η αγορα του αυτοκινήτου έχει πατωσει,αν βρεις κάποιον να το πάρει σε τιμή που σου κάνει και συμβαδίζει με την εποχή δωστο,παράδειγμα που το έχω ζήσει τον τελευταίο χρονο με mazda 6 mps του 2008 αρχικής αξίας 45000,όταν το πουλαγε 15000 του είχαμε προτείνει 10000 και μου είχε αρνηθεί,όταν το έβαλε 10000 μου έστειλε μήνυμα μέσω ενός κοινού γνωστού μας και του είπα ότι δίνω 8000 πάλι αρνήθηκε,τελικά το έδωσε 5600 στην Γερμανία.
οταν γυριζω στο σπιτι το βραδυ με το αμαξι και μολις το κλειδωσω, γυριζω να το κοιταξω και σκαω ενα χαμογελο για αυτα που εχω περασει μαζι του πιο πριν..αυτο λεγεται ερωτας...και η αξια αυτου ειναι πραγματι κατι που δεν μπαινει σε ζυγαρια..ουτε σε κοστολογιο...ουτε σε τιποτα...αν κανεις αυτο το πραγμα ακομα..τοτε κατ εμε δεν αξιζει να το δωσεις.....αν οχι...τοτε ναι θα πρεπει να το αποχωριστεις....
καλα θα ηταν να ισχυε αυτο που γραφεις Σταθη, αλλα δυστυχως δεν.....
ο νομος ειναι ξεκαθαρος και αναφερει οτι πανω απο 15 ημερες τον μηνα, λογιζεται μηνας ολοκληρος!!!
αρα 12 μερες τον μηνα Χ12= 144 μερες / 4 μηνες τεκμηριο
στην δικη μας περιπτωση....., 4μηνες τεκμηριο 9753
10% φορος πολυτελειας 975,3
με τις υγειες μας.....:cheers:
Μην το πουλήσεις, από Σεπτέμβριο ίσως και κάτι να αλλάξει ως προς το καλύτερο για μας...
https://www.e-typos.com/Post.aspx?id...25AC%250D%250A
Τα έχω ακούσει πολλάκις: Σιγά μην αλλάξει το σύστημα για να γίνει δικαιότερο, θα αλλάξει για να μας τα παίρνουνε περισσότερο, χρόνο με το χρόνο το να έχεις Μ3 θα γίνεται ένας όλο και πιο ανηφορικός γολγοθάς, κλπ κλπ κλπ... Προσωπικά, που δεν θέλω να αποχωρηστώ το αμάξι μου με τη βία, οφείλω να ελπίζω σε ένα πραγματικά δικαιότερο σύστημα που (θεμιτά) θα αυξήσει τα έσοδα του κράτους αλλά αυτά τα έσοδα θα τα πληρώνουμε όλοι στο ποσό που αναλογεί στην πραγματική αξία του οχήματός μας. Λίγη αισιοδοξία, και από Σεπτέμβρη θα μπορούμε να δούμε τα πράγματα πιο καθαρά...thumb
Πρόσφατα πήρα διαζύγιο απο τη μπουμπού μου !
Για την ακρίβεια την σκότωσα, αλλά επειδή δεν θέλω να χαρακτηριστώ δολοφόνος , λέω πως την πάντρεψα με ένα καλό παιδί που θα την προσέχει.
Επι πλέον, μιάς και τώρα την γνώρισε, θα της κάνει τα γούστα, θα της αγοράζει δωράκια, και θα την έχει στα πούπουλα.
Εμένα τελευταία μου είχε γίνει στενός κορσές. Αισθανόμουν πως επειδή την αγαπούσα παράφορα , ζητούσε συνεχώς όλο και περισσότερα χρήματα ακόμη και αν δεν κυκλοφορούσε.
Ομως επειδή τελευταία μου είχε δημιουργηθεί ένα άγχος για την πώληση του αυτοκινήτου μου. Επειδή μέρα με τη μέρα αισθανόμουν εγκλωβισμένος σε αυτή τη σχέση , προτίμησα να την αποχωριστώ.
Τέλος !! Θα μπορούσε να είναι κάπως έτσι αλλά δεν είναι ποτέ !
Δενόμαστε (δένομαι) συναισθηματικά με 5 λαμαρίνες και κάνουμε δύσκολη τη ζωή μας.
Πρέπει να πάρουμε απόφαση πως, απο τη στιγμή που διαλέξαμε για χόμπι το αυτοκίνητο, θα είμαστε έτσι και αλλιώς χαμένοι .
Τώρα συζώ με μια "μικρούλα νεαρά" και χαίρομαι την διαδικασία της γνωριμίας μας.
Κάθε τι έχει τη χάρη του ! Αρκεί να σε τραβήξει με την πρώτη ματιά. Να σου κάνει "κλίκ".
Σύντομα θα αρχίσεις να κάνεις συγκρίσεις και πίστεψέ με δεν θα κλάψεις και πολύ για το τελευταίο σου διαζύγιο.
Εστω και αν χώρισες απο την Μόνικα Μπελούτσι .
thumb
Τελικά είναι από ποια οπτική γωνία το βλέπει ο καθένας. Εγώ για παράδειγμα μετά από την πώληση μιας e46 325ci που είχα, πήρα το golf v gti. Ηταν πιο γρήγορο, πιο λίγα κυβικά, πιο σύγχρονο, είχε περισσότερους χώρους πίσω (τετράπορτο γαρ), απροβλημάτιστο, πήρε και το κιτάκι της mtm, αλλά πάντα μου έλειπε η μπέμπα μου, πάντα κάτι με έτρωγε. Ετσι ενάμιση χρόνο μετά αφού το πούλησα (ενώ ήμουν πολύ ευχαριστημένος), βρέθηκα να φέρνω από Γερμανία μια e46 m3. Το πάθος μου δυστυχώς το πλήρωσα και ακόμα το πληρώνω και δεν μπορώ να ξεφύγω κιόλας . Κάνω προσπάθειες φιλότιμες όμως...
Ολα στο μυαλό μας είναι. Οπως σου είπαν και κάποια άλλα παιδιά πρέπει να ετοιμαστείς εσωτερικά πρώτα. Αν όχι όπως εγώ, τότε βοήθειά μας......
Μα αυτή την αισιοδοξία έχουμε ολοι μας και ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ το κράτος μας διαψεύδει.
Πάντως εχε γούστο να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και να γίνει κανα σκηνικό και να μετράει η πραγματική αξία και να δεις τα Μ5 να πουλιούνται 50 και 60 χιλιάρικα την επομένη μέρα και ολα τα συναφή χιλιάδων κυβικών.
Θυμάστε το Δεκέμβριο τι εγινε με τις φήμες με την μείωση τεκμηρίων στα μεγάλα κυβικά ε; ΜΕ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ μόνο.
Υ.Γ. ναι ξέρω, μην αλλάξω πλευρό και πουντιασω....
οσο δεν υπαρχουν λεφτα στην αγορα και οσο τα καυσιμα ανεβαινουν τοσο θα πεφτουν οι τιμες των μεγαλων και λαιμαργων αυτοκινητων .και αυτο δυστυχως θα συνεχιστει για χρονια ακομα.......
Και να μηδενισουν τα τεκμηρια μα και τα τελη, ποιος τους εμπιστευεται πλεον οτι δεν ειναι το καροτακι για να κυκλοφορησουν ξανα τα παρκαρισμενα και μολις ξαναπαρει ο κοσμος πινακιδες, τσαααααααακ, φατε τον πετσο τον μεγαλοπρεπη;
Το κρατος αυτην την στιγμη επεξεργαζεται πιο συστημα θα τους αποφερει τα περισσοτερα εσοδα. Αυτο ΚΑΙ μονο αυτο τους ενδιαφερει. Τα περι δικαιοτερου κτλ ειναι προφανως για λαικη καταναλωση.
Μερικοι εχουν ξεχασει οτι την ιδια εποχη που ανακοινωνουν οτι και καλα ψαχνουν για δικαιοτερο συστημα φορολογησης των αυτοκινητων και των τεκμηριων που τους αναλογουν, εφαρμοζουν αναδρομικη φορολογηση που βασιζεται στον κυβισμο.
Τα πραγματα εχουν ως εξης :
Φετος θα φανε πικρα απο τα αυτοκινητα υψηλου κυβισμου οτι και να ψηφισουν, ο κοσμος δεν τους εμπιστευεται.
Η αναδρομικη φορολογιση των πολλων κυβικων εγινε για αυτο τον λογο, για την φετινη υστερηση εσοδων που θα εχουν απο αυτην την κατηγορια.
Το νεο συστημα που ερχεται (και που προφανως και αυτο θα ισχυσει αναδρομικα δηλ. για το ετος 2013 παρολο που ο νομος θα ψηφιστει προς το τελος τους ετους) θα πιασει πολλα περισσοτερα αυτοκινητα με ενα μικροτερο ποσο ωστε (αυτο που ελπιζουν δηλ.) οι περισσοτεροι να κρατησουν τα αυτοκινητα σε κυκλοφορια.
Τα Μ3, Μ5 κτλ με τιμες κτησης πανω απο 100Κ (και τον υπολογισμο με την "Ελληνικη" αδεια κυκλοφοριας, που μαλλον θα παραμεινει σε ισχυ) μην περιμενετε ιδιαιτερες φοροελαφρυνσεις. Καποια Grand Cherokee, ενα 330 μπορει να εχουν ενα ποσοστο μειωσης αλλα πιστευω οτι μονο ενα πολυ μικρο ποσοστο αυτοκινητων θα εχει μεγαλη μειωση.
Αυτα για φετος, και του χρονου που θα δουν πως θα παει το νεο συστημα, αν δεν μαζεψουν αυτα που θελουν, υπαρχει η αναδρομικοτητα, η επαναφορα της φορολογησης των κυβικων και ενα καρο αλλα πραγματα που μπορουν να σκαρφιστουν.
Αλλωστε, δεν το εχουν σε τιποτα να επαναφερουν οτι εχουν καταργησει. Το "μαζευω, δεν μαζευω αποδειξεις" εχει γινει τοσες φορες που μου θυμιζει το παιχνιδακι που επαιζαν τα μικρα κοριτσακια με την μαργαριτα "μ'αγαπα δεν μ'αγαπα". Τωρα βεβαια που το καλοσκεφτομαι μπορει και στο υπουργειο να εχουν μια μαργαριτα και να την χρησιμοποιουν για να δουν τι τελικα θα κανουμε με τις αποδειξεις.
Καραγκιοζηδες :ranting2:
Εμένα ο θείος μου είχε φέρει απο Γερμανία ένα Touareg V6 3.2 με ελάχιστα χιλιόμετρα και φουλ έξτρα.Το είχε στέλεχος της VW.
Το αγόρασε 6Χ.ΧΧΧ¤ και το αμάξι σήμερα έχει κάπου 60.000χλμ και είναι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
Το έχει τόσα χρόνια ποτέ δεν είχε καταθέσει πινακίδες και το τονίζω έδινε τόσα λεφτά και το αμάξι το κυκλοφορούσε ελάχιστα.
Φέτος πήγε να πληρώσει κανονηκά το σήμα όπως και έκανε και μετά απο 3-4 μέρες βάλανε αυτόν τον κωλο-φόρο.
Αποτέλεσμα?Έδωσε 1200¤ σήμα για 3-4 μέρες,κατέθεσε πάλι τις πινακίδες για να μην πληρώσει τα κέρατα του και πάλι όπως μου λέει γλύτωσε γιατί αν είχε τις πινακίδες θα είχε δώσει ακόμα πιο πολλά.
Σε νιώθω γιατί το Μ3 Ε46 είναι και για εμένα ένα όνειρο απο τότε που το είδα.Όπως ο Γιώργος (pilot) έτσι και για εμένα εφόσων δεν πίνω,δεν καπνίζω,δεν δεν δεν...ένα χόμπι μια ασχολία ,μια g@ύλα έχουμε και εμείς.Δεν λέω την πληρώνουμε ακριβά στο σκατοκράτος αλλά κι απ την άλλη και ένα μπουκαλάκι νερό που λέει ο λόγος να θες να πάρεις πάλι θα δώσεις κάτι και στο κράτος μέσω του ΦΠΑ.
Εγώ στην θέση σου θα το κράταγα στο γκαράζ μου χωρίς πινακίδες (αφού όπως λες δεν έχεις ακόμα οικονομικό πρόβλημα) και θα έπερνα το Μ όπως κάναμε και με την δικιά μας μπέμπα πριν βγάλουμε τα ιστορικά και θα είσαι και εσύ και η κούκλα σου μια χαρά αφού και εσύ θα πέρνεις την "δόση σου" και εκείνη θα βγάνει να ξεπιάνεται λιγάκιthumb
Δυστυχως φιλε μου δεν την γλυτωσε καθως τα καθικια ψηφισαν αναδρομικα τον φορο πολυτελειας για την χρηση του ετους 2012, οποτε φετος παρολο που εχει καταθεσει πινακιδες, θα του σταλει ξεχωριστο μπιλιετακι (κατα τον Σεπτεμβρη) που θα αφορα φορο πολυτελους διαβιωσης για το ετος 2012
εγω θα φερω ενα παραδειγμα......και ας γινω λιγο κακος..
ο πατερας μου...καλος..χρυσος ανθρωπος...στα 70+ του...δεν ασχολειται με αμαξια...παντα του αρεσαν τα ομορφα και ακριβα ομως...και δη ειχε μια αδυναμια για την jaguar (που ευτυχως δεν μοιραζομαστε...!)...δεν τον ειδα ποτε να καταθεσει πινακιδες...ουτε να σκεφτει την βενζινη που θα βαλει στο αμαξι..ουτε γιατι εχει ακριβο σερβις...ουτε να σκεφτει αν θα το βγαλει βολτα το ακριβο του αμαξι..και ας καμια φορα γκρινιαζει για τα ληστρικα τελη που πληρωνει...γιατι???
γιατι πολυ απλα...ειναι σωστος!!!!!γιατι πολυ απλα ηξερε τι επαιρνε οταν το αγοραζε και εχει μια εμπειρια ζωης που λεει οτι τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους...δεν μπορεις να παιρνεις ενα αμαξι των 100+ χιλιαδων ευρω αρχικη τιμη και να σκεφτεσαι αν θα καψει...ή αν το κρατος θα κοιταξει να βγαλει χρηματα απο εσενα..αυτοματα ανηκεις στους εχοντες και κατεχοντες...και φυσικα εσενα θα γ@μησει πρωτα οπου μπορει..γιατι πολυ απλά εισαι στην εξαιρεση...
τωρα αν εμεις..πηγαμε και πηραμε m5 με 20χιλιαρικα..και περιμενουμε οτι με 1000ευρω το μηνα θα μπορουμε να βολταρουμε με αυτο καθε μερα...σορρυ αλλα δεν μας φταιει ουτε το κρατος...ουτε η κριση...ουτε κανεις...ας κοιταχτουμε λοιπον και λιγο στον καθρεφτη και ας αναλογιστουμε τις ευθυνες μας...
υγ..φυσικα και το παραδειγμα δεν παει στον ανθρωπο που σκεφτεται να αποχωριστει το μ3 του....αλλα σε ολους μας...και ιδιως σε αυτους που δεν κανουν "κουμαντο"....και μετα τους φταινε ολα τα υπολοιπα...
υγ2...να συνοψισω..η καψουρα και η τσιπουρα πληρωνονται!!!!!!!!!
Το αυτοκίνητο ειναι Ε46 Μ3 Competition Package; Παίζει ρόλο και τι αμάξι ειναι
Sent from my iPhone using Tapatalk
φιλε μου σε ενα βαθμο εχεις δικιο ....πιο συγκεκριμενα συμφωνω μαζι σου στο παρακατω σημειο:
α) ειτε το κρατος ειναι οργανωμενο/αξιοπιστο ειτε οχι παντα θα υπαρχουν οι ανθρωποι που δεν κανουν καλο κουμαντο. οπως υπαρχουν οι καλοι ετσι υπαρχουν και οι κακοι και ου το καθεξης για ολα τα πραγματα .... :original:
στο παρακατω σημειο διαφωνω:
οπως με τα αυτοκινητα (τα αυτοκινητα ειναι το λιγοτερο ασ πουμε σημαντικο) ετσι και με ολα τα αλλα επιχειρησεις εργοστασια..εταιριες... κανεις δεν μπορει να κανει κουμαντο σε αυτο το μπουρδε%κρατος ... ποσες επιχειρησεις εταιριεσ εκλεισαν η εφυγαν γιατι δεν υπαρχει σταθερο φορολογικο καθεστως... εδω και πολλα χρονια. πως να κανει κουμαντο ενασ επιχειρηματιασ ενασ που θελει να επενδυσει στην ελλαδα...πως θα υπαρξει αναπτυξη οταν δεν υπαρχει τιποτα σταθερο...οπως με τα φωτοβολταικα προσφατο παραδειγμα και πολλα αλλα!!! αυτο ειναι το βασικο προβλημα ...πως μπορει κανεις να κανει κουμαντο σε οτιδηποτε με αυτο το ασταθεσ και συνεχωσ μεταβαλομενο φορολογικο και οχι μονο καθεστως!!! ??
Ε46 και έχει Φ. Π. ?