Προετοιμασια πριν την παραδοση δεν μπορεις να φανταστεις τι "καινουργια" αμαξια βγαινουν μερικες φορες!!!
Αμα ειναι τυχερουλης ο κατοχος.:thumbsdown:
Printable View
Βρε παιδιά χαλαρώστε λιγάκι!
Γιατί το τιμόνι να είναι αλλαγμένο?Και εμένα με το ίδιο τιμόνι και αερόσακο ήρθε παραγγελία απο το εργοστάσιο.
Επίσης για τις πινακίδες, κανονικά όλοι τέτοιες έπρεπε να έχουμε.Πριν μερικά χρόνια είχαν κάνει καμπάνια για την αλλαγή των παλαιού τύπου με τις ευρωπαικές.Επειδή όμως δεν ήταν δωρεάν πολλοί δεν τις άλλαξαν.Μελλοντικά κάποια στιγμή θα γίνει υποχρεωτικό όπως τα βιομετρικά διαβατήρια και θα αλλάξουν όλες.
Δεν βλέπω απαραίτητο να έχει συμβεί κάτι τρομερό για να αλλάξουν.
Τέλος η athens car που βλέπω ότι το πουλάει, είναι επίσημη αντιπροσωπεία με πολλά χρόνια στο χώρο και δεν νομίζω ότι θα ξέπεφταν για να πουλήσουν ένα αμάξι,που ήδη η τιμή του είναι κάπως προς τα πάνω (εγώ προσωπικά αυτό θεωρώ μιας και με 6-7κ παίρνεις 330) σε σχέση με άλλα παρόμοια που πουλιούνται αυτή τη στιγμή.
Αν το έχεις αποφασίσει φίλε μου,προχώρα του και μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου άδικα ;)
Υ.Γ Προσωπικά αν ήμουν πωλητής και ερχόταν πελάτης και με λιβάνιζε για τις πινακίδες το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόμουν απο μέσα μου είναι "τι μ@λ@κας είναι αυτός τώρα?". Άλλο να ψάξεις φανοποιία και να σηκώσεις ακόμα και μοκέτες (που έγινε πρόσφατα σε άλλο αμάξι για να αγοραστεί) και άλλο να ρωτάς για τέτοια "αστεία" πράγματα.
Εμένα να σου πω δε με ενθουσίασε σχεδόν καθόλου
Ούτε μ πακ ούτε τιποτα !!!
Εχει και αλλα αμάξια σε αυτα τα λεφτα !!
Η συγκεκριμένη "πρώην" επίσημη αντιπροσωπεία, μόνο 1 στο εκατομμύριο να είναι πραγματικά τα χιλιόμετρα!
Ψάχτο καλά γιατί κάτι άσχημο μου μυρίζει...
δεν ειναι φορτωμενο και η τιμη ειναι τσιμπημενη για το συγκεκριμενο
φιλε μου καλησπερα το ελενξα καθαρο του βιβλιαρακι οκ ειναι απο ασφαλιστη δεν εχει τρακαρισματα και μου το υπογραφει για τα χλμ τι αλλο να κανω????προταση απο εσενα δεκτη περιμενω ευχαριστω πολυ
Aκουμε Stef παιδια δεν πεφτει εξω !!!
Το πρωτο facelift ειναι καλη ιδεα !!!
λογικα ρε παιδια θα το ειχε καποιος μονο για μια βολτα τον μηνα και παντα με ηλιο κλπ κλπ και εχει 72000χλμ σε 12 χρονια δλδ 72000/12=6000χλμ το χρονο τι πιο λογικο??? εγω πχ που το κυκλοφορω μια στο 3μηνο κανω περισσοτερα τον χρονο αλλα ειναι αλλο θεμα αυτο:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
υγ για τις πινακιδες υπαρχει περιπτωση να τις ειχε παραδωσει οποτε μπορει να διαγραφηκαν γι αυτο και οι νεες!! αλλα τα χλμ και τα σερβις απο ανθρωπο που δουλευει στην bmw κιολας ειναι στανταρακι αληθηνα:thumbsup::thumbsup:
ευχαριστω ελπιζω και θελω να πιστεψω οτι ετσι ειναι τι αλλο να κανω...
Επειδη το αυτοκινητο αγοραστηκε απο τη συγκεκριμενη αντιπροσωπεια και σχεδον ολα τα service εχουν γινει εκει περα απο κανα 2φορες που εγιναν στο Σφακιανακη στη Κηφισια πριν μεταφερθει και γνωριζωντας πλεον οτι δεν ασχολουνται με την εμπορια των αυτοκινητων αλλα μονο με το συνεργειο θελω να πιστευω οτι δεν εχει αλλαξει κατι στη ποιοτητα εξυπηρετησης.Βρισκομαι σε διλημμα να εξακολουθω να το πηγαινω εκει ή να το παω σε καποιο αλλο επισημο συνεργειο; Συγνωμη για το off topic και εαν οντως ενοχλει μπορει να σβηστει απο τους διαχειριστες..
φιλε roy πιστευω να καταλαβες οτι το παραπανω ποστ ηταν χιουμοριστικο-ειρωνικο(οσον αφορα το αυτοκινητο και οχι προς εσενα )και με υπονουμενα ωστε να καταλαβεις οτι κατι δεν παει καλα και κατι δεν στεκει με το αμαξι αυτο. βασικα μπορει να ειναι ολα μα ολα οπως τα λεει αλλα θελει παρα πολυ καλο ψαξιμο πριν κανεις την αγορα. οχι γιατι μπορει να εχει κατι το αυτοκινητο επειδη εχει γυρισμενα χλμ αλλα για να μη μας περνανε για μλκες καποιοι ''εξυπνοι''
οκ και σε ευχαριστω απλα το μονο που μπορω να κανω ειναι να το δει φαναρτζησ οκ το ειδε να το παω μια βολτα οκ την εκανα και παει οκ και δεν τριζει τιποτα και πινακιδα αυτην την συγκεκριμενη την τσεκαρα με ασφαλιστη φιλο και να ρωταω συνεχεια και επιμονα οτι παιδια μην ερχομαι καθε μερα και σασ βριζω γιατι θα ερχομαι καθε μερα μα καθε μερα τι αλο να κανω
απλα αν θες δωσε μας εδω τον αριθμο πλαισιου και πηγαινε σε μια αλλη αντιπροσωπεια και παλι με τον αριθμο πλαισιου πες να κοιταξουν λιγο το αυτοκινητο αυτο. οπως επισης δες στην αδεια του αυτοκινητου ποτε λεει πρωτη αδεια στην ελλαδα για να δεις αν ειναι εισαγωγης το αυτοκινητο. οπου αν ειναι εισαγωγης τοτε απλα ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ δεν εχει τα χλμ που λεει
φιλε ο stef στο λεει επειδη το αυτοκινητο βρωμαει πως το λενε. ακομα και οτι ειναι το 6κυλινδρο με τα 150 αλογα και ειναι μοντελο 2001(πρεπει αν εχει κυκλοφορια πριν τον 3ο μηνα τουλαχιστο) παλι ειναι περιεργο μιας και αυτο το μοτερ εμπαινε μεχρι το 2000. ολα ειναι περιεργα για τοσο παλιο αμαξι. αυτο σου λεμε απ εξω απ εξω ολοι. ξερω ο ενθουσιασμος ειναι μεγαλος αλλα καλυτερα να προσεξεις στην αρχη για να μη στεναχωρεθεις αργοτερα
Προσπαθώ να σε προστατεύσω από κάποιο αυτοκίνητο που λένε ότι είναι αυτό που ΔΕΝ είναι...
Γιατι δεν πας να παρεις τον VIN να τσεκαρεις μονος σου του ποτε ειναι? Ετσι θα μπορεις να κουμανταρεις τον πωλητη, πετωντας του μπιχτες.
Για τις πινακιδες, σε πρωτη φαση, τι σου εχει πει?
Τα χλμ, να σε ψιλιαζουν αλλα δεν σημαινει οτι ολα που εχουν λιγα για τα χρονια τους ειναι και γυρισμενα. π.χ. του αδερφου μου ειναι μοντ.'03 και εχει 47.000 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ!! Αντι8ετα εγω αυτα μπορει να τα κανω και σε εναν χρονο...
Εν τελει, μπορει και να ειναι γυρισμενα αλλα μπορεις να το δεις (γιατι τα μηχανηματα 'μιλανε')!
Αν το πηγαν 78 απο 100, δεν σε νοιαζει -πρακτικα-, παραμονο η κοροιδια του π@π@ρα... Αν προερχεται απο 178+.... ε τοτε τον στολιζεις και φευγεις!
Προθεση μου, οπως και των λοιπων δεν ειναι να σε ξενερωσουμε, αλλα να εισαι πιο επιφυλακτικος μιας και εισαι 'μεσα' στα πραγματα (οπου οι καψες ειναι μεγαλες)!
Φιλικα, Γιωργος.
Κανενα 316 δε σε ενδιαφερει;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2383792/
Με ενα παζάρι είναι PERFECT: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2092001/
οντωσ ειναι πανεμορφο
Να πω και εγώ τα δικά μου. Από ότι έχω ακούσει εδώ μέσα σας θυμίζω τα εξής: 1)Εάν βάλει το κλειδί στο κομπιούτερ θα δει πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει.
2)Οι πινακίδες δεν παίζουν κατ΄εμέ ρόλο γιατί μπορείς να τις αλλάξεις για οποιοδήποτε λόγο όπως εγώ που θα τις αλλάξω για να μην μου θυμίζει την περιπέτεια που πέρασα και τις είχα αλλάξει και στο SIERRA για να έχω τις καινούργιες, τρέλα μου.
3)Τα χιλιόμετρα μπορεί να είναι πραγματικά. Εγώ το πήρα με 69560 χλμ. το 2009 και τώρα έχω 78980 χλμ. γιατί δεν το κυκλοφορώ εδώ στην Αθήνα.
4)Ο ασφαλιστής του ξέρει αν έχει τρακάρει ή όχι και μέσα στο κομπιούτερ τους βλέπουν τις αλλαγές των πινακίδων.
Αν σου αρέσει φίλε και έχεις ελέγξει όλα αυτά που είπες και δεν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω για να πάρεις κάποιο από τα άλλα που σου προτάθηκαν πάρτη. Με συγχωρείτε αν σας ζάλισα... thumb
Γιαυτό θα σου έλεγα και εγώ:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2092001/
φιλε Roy η καλυτερη λυση ειναι με το VIN. Βρες καποιον που να χει προσβαση να σου βγαλει το ιστορικο του αυτοκινητου, ανταλλακτικα, σερβις τα παντα ολα! αααααελεγχος μηχανικου κι ελεγχος φανοποιου........Τι αλλο να κανεις!!!
Εγω αυτα εκανα πριν απο 4 χρονια, για το ιδιο αμαξι!
Το τιμονι με προβληματισε αλλα.....ψαξτο!