Αυτό το αστείο με το αγγουροφάγος παρατράβηξε νομίζω, τουλάχιστον ενημερώστε το και γράψτε "Αγγουροφάγος που δροσίζεται" όχι σαν κάτι άλλους που το τρώνε και ζορίζονται :th_Laie_67-1:
Printable View
Αυτό το αστείο με το αγγουροφάγος παρατράβηξε νομίζω, τουλάχιστον ενημερώστε το και γράψτε "Αγγουροφάγος που δροσίζεται" όχι σαν κάτι άλλους που το τρώνε και ζορίζονται :th_Laie_67-1:
Ενα ειναι σιγουρο οτι καποια γατακια το ποτο δεν το πινουν αλλα τους πινει.:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Στρατούλης σου έκλεισα κ σουίτα στον αγιο λουκα. γιατι οπως το κοβω παλι σαν σακι με πατάτες θα σε κουβαλάω.
1)pilot+co-pilot
2)gianis-compact
3)Leonidas e39
4)moron+Στελλα
5)Μιχαλάρας ΜΑΝ TGA
6)gant
7)Στρατος
8)Αγγουροφαγος που δροσιζεται+Σοφια
9)Θωμας
10)michaelp900+γυναικα
11)Καζακος+Ευα
Συνολο 16..
:D:D:D
την παρασκευη θα δειπνησω σε καποιο φαστφουνταδικο, δεν αντεχω αλλες προσβολες και λασπη προς το ατομο μου
Τις σταχτες να προσεχεις Στρατο ειναι υποπτες για ασχημα μεθυσια.:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
:warriorsmiley:
Ισως στο γλυκο σας προλαβω thumb λογικα κατα τις 11 . . .
Παρακαλω εμενα και την γυναικα σημειωστε ακυρο.............δυστηχως!
πανω που ειπα και εγω οτι βρηκα χρονο να ερθω να σας γνωρισω με επιασε ....λουμπαγκο! ελπιζω να μπορεσω στο επομενο τραπεζι η' καφε..καλη διασκεδαση!:original:
κρίμα..την επόμενη φορά.
Γιωργο βαλε και τον Νικο τον κουμπαρο μου 2 ατομα.
1)pilot+co-pilot
2)gianis-compact
3)Leonidas e39
4)moron+Στελλα
5)Μιχαλάρας ΜΑΝ TGA
6)gant
7)Στρατος
9)Θωμας
10)Νικος+Αλικη
11)Καζακος+Ευα
παραμένουμε 16..
άντερο δεν θα μείνει πάλι!! :th_Laie_67-1:
βαλτε σε εμενα και εναν καλο φιλο που θα ερθει
θα προσπαθησω να προλαβω να ερθω ρε παλικαρια πιστευω να τα καταφερω
1)pilot+co-pilot
2)gianis-compact
3)Leonidas e39+1
4)moron+Στελλα
5)Μιχαλάρας ΜΑΝ TGA
6)gant
7)Στρατος
9)Θωμας
10)Νικος+Αλικη
11)Καζακος+Ευα
12)gyiama?
σύνολο 17(18?)
υπαρχει ενδεχομενο να σκασω μυτη στη συμπρωτευουσα αυριο...αν ερθω θα περασω για ρετσινουλα.
Πολυ πιθανο να ερθω και γω σημερα
1)pilot+co-pilot
2)gianis-compact
3)Leonidas e39+1
4)moron+Στελλα
5)Μιχαλάρας ΜΑΝ TGA
6)gant
7)Στρατος
9)Θωμας
10)Νικος+Αλικη
11)Καζακος+Ευα
12)gyiama?
13)Tsakirakos?
14)Skyline?
Σύνολο 17(20?)
Άντε και πεινάω!
Βαλε και τον κουμπαρο μου σε μενα :D:D:D:D:D:D
+ 2 δλδ
1)pilot+co-pilot
2)gianis-compact
3)Leonidas e39+2
4)moron+Στελλα
5)Μιχαλάρας ΜΑΝ TGA
6)gant
7)Στρατος
9)Θωμας
10)Νικος+Αλικη
11)Καζακος+Ευα
12)gyiama?
13)Tsakirakos?
14)Skyline?
18
Το κοβω να πεφτει πολυ γελιο και φαι μαζι :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:
Μεσα...
μπραβο, 19 λοιπόν μέχρι στιγμής.
Καλά να περάσετε !!!
Καλή όρεξη , αν και μάλλον αυτή δε λείπει !!!
Όλα ήταν υπέροχα στον παγωμένο Χορτιάτη.
Κέφι, γέλιο, Ορεξη. Έπεσαν και μερικές κρεατομαχίες με νικητή τον Καζάκο.
Χάρηκα που γνώρισα και τον Michaelp900 που αν δεν κάνω λάθος ήρθε πρώτη φορά σε συνάντηση, αλλά και τον Tsakirako που μα τίμησε ερχόμενος από Ξάνθη, που θα την κοπανούσε ξανά πίσω.
Έξω είχε τον ψόφο από κρύο και όταν το διαλύσαμε κατά τις 1 και, τα αμαξάκια είχαν πιάσει μια κρούστα πάγου απ τους -4βαθμούς.
Καλές Γιορτές σε όλους με ΥΓΕΙΑ - ΔΥΝΑΜΗ, αν υπάρχουν αυτά τα υπόλοιπα παλεύονται.
https://img43.imageshack.us/img43/8639/dsc0146res.jpg
https://img820.imageshack.us/img820/3953/dsc0145res.jpg
ωραια παρεα παιδια...περιμενουμε και τα παραλειπομενα της συναντησης...αστεια,μπηχτες κ.λ.π....:original:
Mπραβο παιδια για την επιτυχια της συναντησης!!!:thumbsup:
διπλα μπραβο και σε οσους οργανωσαν την μαζωξη!!!:original:
...αφου περασατε καλα, ευχομαι και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και να εχουμε ακομα πιο συχνα τετοιες συναντησεις.thumb
αποτι βλεπω οι τα μεγαλα πηρουνια ειναι στο βαθος στο τζακι...ουτε κατα την φωτογραφιση δεν σταματησαν:th_Laie_67-1:
Mπραβο ρε παληκαρια παντα τετοια !!!
Συγνωμη που δεν μπορεσα να ερθω αλλα τα ωραρια μου ωρες ωρες ειναι χαλια μαυρα !!!
Κυριε Γιαννη κομπακτ κατα τις 1.30 ωρα εθεαθης ατιμελητος στην οδο τις τσιμισκης !!!!
μπαααααα..το μεγάλο πιρούνι είναι το πρώτο δεξιά!! απλά δεν νικιέται! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
μας βγηκε το ονομα ...............
Μια disco μας ελειπε μετα να δεσει το γλυκο :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
https://www.youtube.com/watch?v=NUsE9CjNkDE
Μπραβο ρε παιδες !!!!
Μακαρι να ημουν μαζι σας !!!
Τρωτε καλα και σεις εκει για να μη πω καλυτερα απο μας !!!!
Δε κανετε μια καθοδο για Σεριφη τη Παρασκευη να φαμε παρειτσα ?