εμενα παντως αν μου δινανε ενα rs3 η και ενα gtr που κ αυτο παει μονο του δεν θα ειχα κανενα προβλημα.
δεν θα ελεγα θελω να πιεστω ας παρω μια gts.
o καθενας βεβαια προτιμα οτι γουσταρει.
Printable View
εμενα παντως αν μου δινανε ενα rs3 η και ενα gtr που κ αυτο παει μονο του δεν θα ειχα κανενα προβλημα.
δεν θα ελεγα θελω να πιεστω ας παρω μια gts.
o καθενας βεβαια προτιμα οτι γουσταρει.
Φυσικα και τον χρονο μπορει να τον αμφισβητησει ο οποιοσδηποτε. Αλλωστε και εγω ο ιδιος δεν μπορω να δω πουθενα καποιο οξιολογο χρονομετρο για να βγαλω ασφαλη συμπερασματα για το ποσο ειναι αληθινος η οχι. Το οτι κανει χειρονομιες και παλι δεν με νοιαζει (οχι οτι το επικροτω, απεναντιας). Εγω κραταω μονο το οτι ειναι ενας ανθρωπος με ενα καλο αυτοκινητο και παει ταπα σε μια πιστα και που για τη δικη μου αποψη προσφερει θεαμα και πολυ καλο ηχο απο το μοτερ του. Δεν με νοιαζει αν περασε το Μ3 ουτε τον Αλονσο με το μονοθεσιο του την ωρα που εκανε δοκιμες για να τσεκαρει το νεο ζελε για το μαλλι του.Τωρα το αν ειναι καραγκιοζης η οχι με την συμπεριφορα του και παλι δεν με νοιαζει. Για να ειμαι ειληκρινης παντως αν και εγω ημουν στη θεση του και ετρεχα σε μια πιστα κοντρα πχ στον Θωμα, τον πιλοτο, τον Γιαννη με το Ζ4 τελοσπαντων με καποιον απο αυτους και τους περνουσα, θα εκανα τα ιδια. Μπορει και να εβγαζα και πλακατ ΄΄Παρτα κουφ@λ@ ψηλε με την προπελα΄΄. Ακυρο το μπορει.... Σιγουρα θα εβγαζα! Και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα το εκαναν για την καζουρα.
Αυτο σε καμμια περιπτωση δεν σημαινει οτι δικαιολογω τον οδηγο.
Εσένα μάλλον δεν σε νοιάζει ότι το Ρινγκ (τις ημέρες τουριστικής οδήγησης) είναι δημόσιος δρόμος και ισχύει ο Γερμανικός ΚΟΚ.
Προφανώς και αν κάποιος κάνει τέτοιες καραγκιοζιές μπορείς να πας στην αστυνομία και θα τον μαζέψουν.
Μάλιστα η αστυνομία ξέρει πολύ καλά πως να χειρίζεται τέτοιους τρόμπες μιας και έχουν δει πάρα πολλά, και έχουν μαζέψει πολύ κόσμο που είτε τραυματίστηκε σοβαρά είτε αποδήμησε από αυτόν τον κόσμο.
Αστυνομικούς έχω γνωρίσει γιατί τρακάρανε ένα γνωστό μου με CSL και πήγα για τη μετάφραση.
Αλεξη δε διαφωνω πουθενα μαζι σου. Και ξερω κι εγω πολυ καλα απο γερμανους αστυνομικους..... Εγω σχολιαζω κατι που γινεται μεσα σε μια πιστα (και το σχολιαζω σαν πιστα και οχι σαν δρομο) αφαιρωντας ολα τα ηλιθια ΄΄περιφερειακα΄΄ που χαλανε την ολη φαση. Και για να το θεσω και αλλιως για να δεις οτι συμφωνουμε, ναι ο ανθρωπος ειναι για πολλες φαπες!
ρε παιδια με το μπαρντον, ποια σχολια λετε, δεν ακουσα τιποτα, και χειρονομιες σιγα το πραγμα, μια δυο φορες που κανει κατι το κανει στην καμερα του, οχι σε καποιον αλλο.
μηπως ειδα αλλο βιντεο εγω, αυτο που ειναι στο πρωτο ποστ δεν λετε?
Πολυ καλη οδηγηση ο τυπος.
Τα σχολια που λεω ειναι αυτα που ειναι γραμμενα στο youtube τα οποια για εμενα ειναι τελειως ακυρα μιας και πουθενα δεν μπορεις να το βαφτισεις κοντρα αναμεσα στα 2 αυτοκινητα αυτο το βιντεο. Ειναι απλα ενας γρηγορος γυρος ενος οδηγου με το αυτοκινητο του. Τωρα αν ετυχε και περασε το BMW και το βαφτισε κοντρα με BMW..... Τι να πω. Τωρα για τη χειρονομια, θα αρκεστω στο παραδειγμα που εφερα πιο πανω με εμενα και τα παιδια του φορουμ. Αν θεωρηθει οτι οντως ειναι χειρονομια..
επειδη εριξα μια ματια στα σχολια του youtube ο ιδιος ο οδηγος δεν σχολιασε αρνητικα ή απρεπως κατι, εκτος αν δεν ειδα καλα.
καποια σχολια εγιναν απο αλλους, αλλα ουτε αυτα ηταν υβριστικα ή ασχημα.
καποιος ειπε οτι ο οδηγος του bmw δεν ηταν καλος επειδη εχανε το απεξ σε ολες τις στροφες και πηγε δυο φορες να "γυρισει".
αρχικα παντως το Μ3 ανοιγε με ανεση, απο ενα σημειο και μετα εκοψε, ειδικα οταν τον περασε το αουντι εχει κοψει εντελως.
σιγουρα δεν ειναι κοντρα μεταξυ των δυο αυτοκινητων και ουτε μπορουμε να ξερουμε για ποιο λογο το Μ3 εκοψε. ισως οντως ο οδηγος να μην ηταν καλος και απλα τον περασε ο αλλος, ισως να σταματησε γιατι φοβηθηκε, ισως για αλλο λογο.
παντως επαναλαμβανω ο οδηγος δεν εκανε καποιο ασχημο σχολιο και το λεω γιατι ειδα να σχολιαζεται απο πολλους εδω και ειπα μηπως βλεπω λαθος. και χειρονομιες, το σημα της νικης εκανε σιγα το πραγμα.
παντως οδηγησε πολυ ωραια και το αυτοκινητο ειναι ικανοτατο.
αυτο δεν ειναι και το ζητουμενο της εξελιξης? να φτιαχνονται αυτοκινητα που να μπορουν να τα χαρουν και να τα πανε γρηγορα ολο και περισσοτεροι.
αυτη η φαση που συνεχως αναφερουν μερικοι σε συγκρισεις με τα αουντι, οτι δηλαδη τα κανουν ολα πιο ευκολα και ο οδηγος δεν συμμετεχει τοσο οσο σε αλλα αυτοκινητα, μου θυμισε ενα σχολιο των 4Τ οταν ειχε πρωτοβγει το S3.
ειχαν παρει λοιπον το αουντι και τη λαντσια του καββαθα και ειχαν παει να στριψουν.
αποφανθηκαν οτι το αουντι ηταν λιγο πιο γρηγορο σε απολυτο χρονο, βοηθουσε τον οδηγο περισσοτερο και ουτε εφευγε ουτε κουναγε πουθενα, με αποτελεσμα οταν περνουσε απο μια δυσκολη καμπη ο οδηγος να λεει "πω πω τι εκανε" (το αυτοκινητο).
απο την αλλη η λαντσια, εγερνε λιγο, κουναγε την ουρα, γλιστραγε, ηθελε διορθωση με το τιμονι αλλα μετα τη στροφη ο οδηγος ελεγε "πω πω τι εκανα".
νομιζω αυτη η διαφορα κανει τα αυτοκινητα διαφορετικης προσεγγισης αγαπητα σε διαφορετικο κοινο και για διαφορετικους λογους.
εκ των προτερων λεω πως πλακα κανουμε τωρα ετσι?thumb
....στην καμερα του,που τα εγραφε στο usb τουΠαράθεση:
δυο χειρονομίες έκανε στην κάμερα του.
,και μολις γυρισε σπιτι το ανεβασε σφαιρα,
γιατι επιτελους μετα απο εκατονταδες γυρους,εγραψε ενα βιντεο που προσπερναει BMW gtr...:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
και βεβαια αφου το περασε μπορεσε να βαφτισει και με πιασαρικο ονομα το βιντεο του audivs BMW GTR καιξερωγωτι....,
και να γραψει 41000views!!!
Aρα???
Εχω απο τις 25Σεπτεμβρη το δικο μου βιντεο απο το Ring και δεν το ανεβαζω γι αυτο το λογο!!!Σε φιλικο επιπεδο,ειμαι για πολυ γελιο :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:,σε δημοσιο ομως (βλ.Youtube)θα γεμιζα πολλες σελιδες αρνητικα σχολια απο αυτα πολυ λεω και κανω!!!!:hystericalbs1::hystericalbs1:,αν το δημοσιοποιεις ,προκαλεις το σχολιασμο,ο οποιος δεν εχει ορια thumb.
Θα ήθελα να κάνω μια προσωπική εξομολόγηση και θεωρώ ότι αρκετοί απο εδώ με νιώθουν.
ΔΕΝ έχω πρόβλημα με τα αουντι. Ούτε θα έχω ποτέ διότι δεν είμαι κομπλεξικός
ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ όμως με μερικά πράγματα....
1)Η φυσική λέει ότι ένα αυτοκίνητο με άξονα και κίνηση μπροστά, ενώνει και το στρίψιμο και την επιτάχυνση στον ίδιο άξονα πράγμα ΛΑΘΟΣ
2)Σε περίπτωση που χαθούν τα μούτρα σε ακραία περίπτωση σχεδόν ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ πιθανότητες διόρθωσης
3)Η θεωρία επίσης λέει ΟΧΙ πάνω από 200 άλογα σε μπρος κίνηση( δήλωση δοκιμαστή της OPC)
Επομένως μία εταιρεία vw group στην ουσία η οποία προσπαθεί να προβληθεί ως πολυτελείας με μόνη διαφοροποίηση απο τις υπόλοιπες εταιρείες του γκρουπ το σχεδιασμό και....το σήμα, θέλοντας παράλληλα να ανταγωνιστεί την μπεμβέ σε ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ και ΟΧΙ σε ιπποδύναμη, τουλάχιστον σε μένα προκαλεί το λιγότερο αδιαφορία το περισσότερο αντιπάθεια.
Αν βρισκεις τις μονες διαφορες αυτες παω πασο... Εκτος κι ανοι γκαμες S, RS, (ιδιως τα 6αρια) και τα σκαφη του Α7 και Α8 οπως επισης τα και R υπαρχουν και στις αλλες εταιριες και δεν το εχω προσεξει ακομα. Δημητρη τρεμω στην ιδεα και μονο του τι θα ελεγες αν ειχες προβλημα..... Για την οδηγικη εμπειρια δεν μπορω να εκφερω γνωμη μιας και δεν εχω οδηγησει BMW ετσι οπως το δικο μου. Οσον αφορα την ιπποδυναμη θα το προσπερασω σαν να μην γραφτηκε ποτε. Μια απλη ματια στους κινητηρες των αυτοκινητων παραπανω νομιζω οτι θα λυσει τις αποριες. Για το οτι προσπαθει να προβληθει ως πολυτελειας..... ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ.
δεν ειναι ιδια τα αουντι εσωτερικα ουτε με τα vw ,ουτε τα σκοντα,seat.
Φίλε μου ικανότατα αυτοκίνητα, ισάξια με bmw. Αυτο όμως που θέλω να τονίσω είναι ότι η οδήγηση δεν είναι μόνο νούμερα. Είναι συνδυασμός μηχανολογίας και αίσθησης που αποκομίζεις. Λείπει λοιπόν από την audi το αλατοπίπερο το οποίο θα δημιουργήσει το απόλυτο δέσιμο οδηγού-οχήματος.
Από ότι κατάλαβα έχεις S3, να ξέρεις ότι δεν είχα σκοπό να προσβάλλω καθότι όλα είναι σίδερα στην τελική, απλά οι επιλογές ολων μας διαφέρουν.
Και όσο αυτό που εννοούσα για την ιπποδύναμη είναι ότι είναι ισάξια, γι αυτό τόνισα και ότι δεν μπορεί να κοντράρει την bmw η audi σε οδηγική εμπειρία.:original:
Θεωρώ ότι μία βόλτα με bmw με καλό στήσιμο και την κατάλληλη τοποθέτηση από πλευράς σου σε στροφές θα σε συναρπάσει, ειλικρινά δοκίμασέ το!
Επιπλέον για το θέμα της πολυτέλειας διαφωνώ. Η premium εταιρεία του group είναι η άουντι. Αυτό το οποίο προσωπικά με χαλάει είναι ότι σχεδόν όλα τα ανταλλακτικά-μοτέρ-αναρτήσεις υπάρχουν και στα υπόλοιπα αμάξια του γκρουπ τα έχει και η άουντι με τιμές......φυσικά άουντι και όχι skoda...
Αυτά.
Φίλε μου (Νίκος έτσι??:original:), η επιλογή της εταιρείας είναι αυτή όπως και της bmw τα xi είναι υποστροφικά, όμως εδώ έχεις την επιλογή να πάρεις πισωκίνητο. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι για την ισορροπία της μούρης κατα τη διάρκεια του apex σε bmw. Ολοι μας ξέρουμε ότι τιμόνι δε χάνουμε στο όριο. Ουρά μπορεί, τιμόνι όμως όχι. Και εμένα αυτό μου δημιουργεί εμπιστοσύνη, διότι άλλο πράγμα να φύγεις ανεξέλεγκτα προς τα εμπρός και άλλο να διορθώσεις όσο μπορείς.... Οχι οτι η υπερστροφή είναι καλύτερη, απλώς είναι προδιαγεγραμμένη η πορεία, 180 ως και 360 μοίρες και μένει εκεί.
πολύ σωστός και ωραίος ο δημήτριος...
Εγω που είχα ΤΤ και s3 μια Χαρα αίσθηση είχαν.
Αυτα τα υπερβολικά που λένε για αποκομμένη αίσθηση δεν την είδα εγω τουλάχιστον.
Σίγουρα η αίσθηση που προσφέρει το κάθε αυτοκίνητο στον κάθε οδηγό, διαφέρει. Πχ. Εμένα η τετρακίνηση του ομίλου με αφήνει παγερά αδιάφορο, γι αυτό άλλωστε και στο δικό μου όχι μόνο το quattro δεν υπάρχει απο τον κεντρικό και πίσω, αλλά και το ESP έχει πάει ανεπιστρεπτή στον Καιάδα. Ο αδερφός μου πάλι θεωρεί εμετική την προστινή κίνηση και κόβει φλέβα για το Haldex. Γούστα είναι αυτά...
Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο ρε πστ μου. Ο άνθρωπος πήγε από το S3 8L στο Ε46 Μ3 και δεν είδε καμια βελτίωση στην αίσθηση...
Ε, βέβαια ρε Γιάννη, γμ την πτν μου. Αφού είσαι κοντρομηχανή, που περιμένεις να δεις βελτίωση? Εδώ δε σε πείραζε ο συμπλέκτης στο S3 σου, που για να τον πατήσεις έπρεπε να έχεις τις γάμπες του Μητσιμπόνα. Ή το λεβιέ των ταχυτήτων, που από τις αλλαγές σου είχε αποκτήσει άλλους 10 βαθμούς ελευθερίας και πηγαινοερχόταν σα γουδοχέρι σε σκορδαλιά.
Δεν έχουν, λέει, αποκομμένη αίσθηση. Σα να ζητάς απ' τον Σεχίδη ν' αξιολογήσει πριόνια.
Μπορει να φταιει και αυτο που λες:original:
εμενα ξερετε γενικα τι μου αρεσε στο Μ,
που πηγαινα με εργοστασιακη αναρτηση σε ανοικτες καμπες σε εθνικη με 220+ χλμ κ το αμαξι εδειχνε λες κ παει με 150 κ με προηγουμενα αμαξια για να πας ετσι ηθελες τουλαχιστον αναρτηση αλλαγμενη.
αυτο μου αρεσει στο θεμα οδηγησης,
στο αποστειρωμενο τιμονι για τα αουντι εξακολουθω να μην συμφωνω.
σιγουρα σε αλλα ατομα οδηγους το Μ η το s3 θα ειχε αλλες επιρροες + η -
Σχετικά με την άτυπη κόντρα με την gts νομίζω ότι ο άνθρωπος είχε την "στιγμή του" και έκοψε (προφανώς φοβήθηκε) γιατί μέχρι τότε αφού τον πέρασε του άνοιγε χωρίς πρόβλημα, μετά απλά δεν ξαναασχολήθηκε.
Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα βλέποντας το video.