θα επρεπε να ξερεις οτι τον μονο τονο που χρησιμοποιει ο χαντες ειναι το ψαρι!
Printable View
Πιες καφε εεεεεε.
πινω..
Γκρινιαζεις κι εσυ...
Κατερινα, μια μερα ηταν Θεσσαλονικη και γνωριστηκαμε και απο τοτε δε μου μιλαει.
Θυμωσε που πηγαμε για καφε και δεν ειχαν kopi luwak για τον κυριο σπαρα.
Ειχε φαει το φιλετο Kobe ο κυριος και ηθελε και kopi luwak.
Εμαθε το τσογλανακι απο την αμερικη που το παιζει μαγκας με τα φραγκα της μαμας.
κατριν απο κατερινα!!!!! ευχαριστω tamtamcafe!!!!!
Συνεχίστε την κουβέντα σας.
Πετάγομαι μια στιγμούλα να πάρω τσιγάρα και έρχομαι.
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...1&d=1351693737
γεια σου ρε προεδρε με τις πεντακοσαρουμπες δανεισε μου ενα να παρω kopi luwak στον σπαρα!!!!!!
οχ μας πηρανε χαμπαρι:hystericalbs1:
Με αυτά που κάνει θα με αναγκάσει να πάρω σκληρά μέτρα θα λιωσει στο σολαριουμ μέχρι να γίνει μιγαδα έχουν πέραση στην Ευρώπη αν δεν πετύχει το ψήσιμο θα την πασαρω για λατινα σαν να λέμε μια κολομπιανα από την ανδρο.πρεπει να κοιτάξουμε και λίγο το θέμα του αξαν γιατί πετάει κάτι πεντακοσαρικουμπες και κάτι τέτοια που μου κάνουν την δουλειά δύσκολη.μεχρι στιγμής το target group είναι παλουκια σαλαμινας νικαια ταμπουρια δραπετσωνα εγώ την προορίζω για τα σαλόνια καννες Μονακό σεν τροπε και βάλε
χαντουλινι βλεπω εχεις τρελα σχεδια.....το σολαριουμ δεν το θελω ομως δεν εχω ακομα ξεμαυρισει απο τον ηλιο του καλοκαιριου, ασε μαζεψα τρελη ακτινοβολια φετος κ εγω κ το μπεμπακι μου.....του χρονου σε περιμενω να λιαστουμε παρεα στην παραλια της γριας το πηδημα που συχναζω...τι να κλασει το σεν τροπε μπροστα στο νησι μου!!!!!!!
Α μάλιστα η ονομασία της παραλίας φαντάζομαι δεν είναι σημειολογικη....
Tι να κλασει ; Αστο χαντε μάθε της μερικές εκφράσεις στα ρουμανικα θα σου γράψω cd με ρουμανική τρανς να τα μπαλωσουμε γιατί άμα αρχίσει και πετάει κουφετα θα μας κραξουν...
Ένα βροχερό απόγευμα έξω από το Κόβεντ Γκάρντεν μια αναμαλλιασμένη λαϊκή ανθοπώλις, η Ελάιζα Ντούλιτλ διασταυρώνεται με τον περίφημο καθηγητή γλωσσολογίας Χένρι Χίγκινς και το φίλο του στρατηγό Πίκερινγκ.
Οι δύο άντρες συζητούν για τις διαφορές των κοινωνικών τάξεων και καταλήγουν να στοιχηματίσουν για την Ελάιζα.
Ο Χένρι ισχυρίζεται πως μπορεί να τη μεταμορφώσει σε κυρία της υψηλής κοινωνίας, απλά διδάσκοντάς της σωστά αγγλικά. Το πείραμα μπαίνει σε εφαρμογή, για να φέρει τους δύο ξένους γρήγορα κοντά.
Η μεταξύ τους επιρροή αποδεικνύεται αμοιβαία και όχι μονόπλευρη, και οι δύο θα έρθουν σε επαφή με μια άγνωστη μέχρι τότε σε αυτούς πραγματικότητα, για να καταλήξουν ερωτευμένοι.
Ωραία μου Κυρία λέγεται το βιβλίο, του Σω είναι και το έχουν κάνει ταινία έξω αλλά και εδώ σε εμας.
Το μόνο που έχω να πώ είναι ότι:
https://www.youtube.com/watch?featur...idJTc1Ms#t=67s
τιιιιι???????????? πουτέεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γ@μησετ@ τρελο περματημα.....ενταξει εχουμε κ καλυτερες παραλιες που παρκαρεις το αμαξακι σου διπλα στη ξαπλωστρα!!!!!
Καθριν για αρχή στις φωτό στο γκαράζ σου θα βάλουμε φωτό με μπραζιλιαν μαγιώ μετά βλέπουμε
Εμένα με έχει αναλάβει ο προεδρας έχω ξυρισει το μονοφρυδο και τώρα αφήνω καραφλα... Επόμενο στάδιο μπουκλακια με ζελέ και λακ!
χαχαχαχα εχω λιωσει!!!!!!!!!!!
σπαρα θελω φωτο με το καινουριο σου λουκ....μεσα στο ραλλι!!!!
πωωωω τι ντροπηηηη!!!! η αυτο πηγαινε στο πμ του σπαρα...ολο γκαφες ειμαι!!!!:hystericalbs1:
Το έδωσα το ραλλι Κατερίνα πήρα σμαρτ!!! Όσο για τον νεροχυτη είναι ζηλιες του Αρη που θέλει 2 κουτιά βιαγκρα για 10 λεπτά επαφής ... Χαχαχ