Μη μιλας για πιστολια ρε Τομυ, και γω καμμενος ειμαι και μαλιστα χοντρα. Γμσε τα φιλε
Printable View
Μη μιλας για πιστολια ρε Τομυ, και γω καμμενος ειμαι και μαλιστα χοντρα. Γμσε τα φιλε
Τουφέκι θέλουν ολοι
Κλασικα πραγματα ρε φιλε...εισαι ελευθερος επαγγελματιας? Εισαι εγκληματιας. Τελος...ελα να σε φερμαρουμε λιγο ακομα.
Αει στο διαλο πια.
α ρε θωμα κ εγω την ιδια σκεψη κανω κ καθε μερα αλλαζω γνωμη.τη golf gti 6 dsg ti evo σκεφτομαι ..αλλα μετα απο λιγο ολα αλλαζουν .κ τωρα που ειδα το εvo το μπλε.......
Αντε και παιρνεις το σκουμπυ...
Κατι θα θελεις να του αλλαξεις, μιλαμε για ευρωπουλα εδω...
Σε 1-2 χρονια max θα το βαρεθεις(οχι επειδη δεν ειναι καλο αυτοκινητο).
Τι θα το κανεις? Κοτετσι?
ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΜΑΚΙΕΣ...
Ωραίο το σκούμπυ....
Ωραίος ήχος. Ωραίο ξέσπασμα, καλή δύναμη πάνω από 3500-4000...
Έχει πολύ καλό ξεκίνημα, πολύ καλό κράτημα στους δρόμους μας, έχει και σχετικό παιχνίδι.
Στα χρήματα αυτά πωλούνται τα πιο νέα μοντέλα 2008. Αυτό βέβαια στην αγγελία είναι πολύ όμορφο.
Δεν κρατάνε τιμή στο Ελλάντα πλέον. Ξεφτιλίζονται...
Προσωπικά μου αρέσει να αλλάζω συχνά αυτοκίνητα και να δοκιμάζω και άλλες οδηγικές εμπειρίες. Κάπως έτσι φαντάζομαι το σκέφτεσαι... Δεν έχεις άδικο. Έχεις οδηγήσει σκούμπυ ;;;
Ναι βαγγελη, εχω οδηγησει, αλλα οχι σε σημειο να ξερω τι ακριβως παιζει.
Ειχε ενα τσογλανι απο την λαρισα που τυχαινε να ηταν πελατης μου με προγραμμα εξατμιση στα 370 αλογα περιπου.
Οκ, απο μια καλη βολτα που μου εκανε,.εδειχνε να στριβει καλα, το ψιλοδιπλωσε και σε μια φαση, και αυτο.
Μετα το πειρα εγω λιγο, και ειχα μεινει παγωτο απο τον θορυβο. Πραγματικη ανατριχιλα...
Θωμα κατεβα Αθηνα να παρεις μια βολτα ενα ιδιο να μας πεις αν σαρεσει...
1ο σταδιο εισαγωγη εξαγωγη προγραμμα μπεκ και τρομπα βγαζει ευκολα αβιαστα και αβασανιστα 350!
ενα καλο δισκοπλατο οργανικο με δικο του τρομπακι και ξεκινας παντου αεροπορια....
οσο για στριψιμο δεν εχω εμπειρια να σας πω αλλα εμενα μαρεσει...
επισης μαρεσουν οι μπαντες που κανει...
και τελος το σασμαν ειναι για σεμιναρια...
Θωμά δεν γνωριζόμαστε αλλά τυχαίνει πριν το Μ3 92 να είχα Evo 8 το οποίο είχε περάσει από όλα τα στάδια. Το subaru ξέχασε το, ωραίος ο ήχος αλλά και Evo με wastegate και 2 bar να ακούσεις, πιστεύω ευχαριστημένος θα είσαι. Το μπλέ evo είναι πολύ ακριβό.. αλλά δεν λέω άλλα γιατί μπορεί να είναι γνωστός. Μπορώ να σου μιλάω με τις ώρες για το τι είναι το ένα και τι το άλλο αλλά νομίζω πως εδώ μόνο χώρο θα γεμίσω. Αν αποφασίσεις να πάρεις Evo μπορώ να σου πω πολλά αν σε ενδιαφέρει. Για εμένα πάντως προσωπικά αν θες πολύ γκάζι ότι ώρα και ότι στιγμή και σε ότι δρόμο το evo είναι πολύ έξυπνη κίνηση.
δεν θέλω πολύ γκάζι, γιατί το θεωρώ τελείως ανούσιο.
αυτό που θέλω, είναι μια αλλαγή, με κάτι που μπορεί να σταθεί δίπλα στο Μ3, και δεν μιλάω ποιοτικά κτλ κτλ...
θεωρώ πως ένα τέτοιο αμάξι με 400 άλογα, μπορεί να διαχειριστεί την δύναμη σωστά, και αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο. δεν με εξιτάρουν κάτι κατασκευές με 800 και 700 άλογα που βλέπω, γιατί πολύ απλά γνωρίζω ότι είναι μόνο για την ευθεία.
δυστηχώς αν θές να αλλάξεις ένα Μ3 χωρίς να πληρώνεις καπέλο, πρέπει να το δώσεις για υποδιαίστερο αυτοκίνητο.
ακόμα και να το πουλήσεις που λέει ο λόγος, πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη, γι'αυτό και σκέφτομαι την ξερή ανταλλαγή.
βέβαια αν όλα τα αμάξια είχαν την ίδια κατρακύλα όπως το Μ3, δεν θα το συζητούσα καν, θα έδινα το δικό μου και ένα τάληρο, και τώρα θα είχα ένα 997 του 06, έστω και με βασικό εξοπλισμό, χωρίς ναβι, κτλ κτλ...
δεν παίζει όμως.
τες πα, ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω, αν και με πείρε τηλ χθές το παληκάρι αλλά δεν το σήκωσα.
φαίνεται τον ξεσήκωσα για τα καλά και αυτόν, ειδικά όταν του έστειλα μαιλ με κάποιες φώτο απο το αμάξι.
θα δούμε...
Έχουν τρέλα με αυτά οι Άγγλοι! Όσα έβλεπα να κυκλοφορούν ήταν πένα.
https://www.zhpmafia.com/forums/imag...s/offtopic.gif
Ισως το ομορφοτερο Rally Car.
ισως...
Ο Θωμάς θέλει να αλλάξει το Μ3ο με τουρμπατο......ΑΑΑΑαΑαΑχχχχχ χαααααααααα:th_Laie_67-1:
Ατμόσφαιρα......στριγκλισματ α.....τσιριγματα.... Εκεί ψηλά στις 8αρες;;; Τα ξεχασες;;;
Είμαι απο το τηλ τώρα...... Μόλις πάω Σπιτι δε σε ξεπλενει ούτε ο Δουναβης.......ΠΑΠΑΡΑ
Πάντως πουλήθηκε sti 04 με 6500 ευρώ, χωρίς προβλήματα και σε σχετικά καλή κατάσταση.
Μπορεί σήμερα να κάνεις απλά ανταλλαγή αλλά στην πραγματικότητα η αξία του σουμπαρού είναι πιο κάτω. Όταν θα έρθει η ώρα να το πουλήσεις...δε θα φεύγει εύκολα.... είναι και 2500 κυβικά νομίζω και αυτό. Αν το κάνεις εν γνώσει σου ... καλά κάνεις.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2801157/ του 2008 ...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2846096/ του 2004...
και είναι τιμές που τα ζητάνε και όχι που τα δίνουμε τελικά...
Ψηλέ άσε τις μ@λ@κίες και κράτα το εργαλείο σου. Μην μπαίνεις στην διαδικασία αυτή γιατί απλά είναι ανούσια. ΟΚ δεν λέω καλός ο ήχος του αλλά ώς εκεί. Και να στο πω και αλλιώς (γιατί έτσι σίγουρα θα πιάσεις και το υπονοούμενο, αφού τα ζεις μαζί μου τα θέματα αυτά), ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ αδερφέ. Θα ξενερώσεις πολύ γρήγορα. Για να μην πω οτι έτσι οπως οδηγάς (και που πολύ καλά ξηγιέσαι και οδηγάς έτσι) το μόνο που θα κερδίσεις είναι να κλείσεις ελευθέρας στον κάθε τουρμπινά, μηχανικό κτλ και σίγουρα θα πάθεις τα ίδια ψυχολογικά με εμένα, αφού στο κάθε μπιπ που θα κάνουν τα οργανάκια, θα ψάχνεις να δεις αν η πίεση λαδιού, οι θερμοκρασίες σου, και ο Α/F είναι σωστός. Άσε ρε Θωμά. Έχεις ένα αμάξι που μ1 192Κ χιλιόμετρα γαζώνει, ένα αμάξι που δεν περνάει απαρατήρητο και το βασικότερο ένα ΑΜΑΞΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ σε σημείο αηδίας, και εσύ μου συζητάς να το ανταλλάξεις με ένα βέβαιο τρύπιο κουμπαρά;; Πλάκα σπας;; Και μόνο που το συζητάς ρε ξάδερφε είσαι για χοντρές και όχι για ψιλές! Έλεος ρε μλκ... Και το λέω τρύπιο κουμπαρά γιατί μόνο και μόνο σε ξέρω πάάάάάάρα πολύ καλά πως οδηγάς όταν σε πιάνει η τρέλα σου. Δε θα αντέξεις όχι πέντε μέρες, ούτε πέντς δευτερόλεπτα. Απο την στιγμή που θα κλείσεις την πόρτα θα φρικάρεις. Κράτα το Μιτρίο και άσε τις μλκιες...
ΥΓ. Που καταντήσαμε ρε... Να υπερασπίζομαι ΒΜW... Ανατρίχιασα.....
έχει και το Μ-τρίο τα δικά του, αλλά όχι στο σημείο των υπολοίπων. ένας μου προβληματισμός είναι, ότι εγώ θέλω όποτε μου την ανάψει, να το κάνω κουδούνιχωρίς να με απασχολεί τι και πως, όπως κάνω τώρα με το αμάξι.
με τα σκούμπυ και τα εβο, δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι στην ίδια διαδικασία, και αυτό είναι κάτι πολύ αποτρεπτικό. ίσως και το μοναδικό, μιας και τα περί σαλονιού και πλαστικών, τα έχω αφήσει σε τέταρτη - πέμπτη μοίρα.
δεν έχω σκοπό να το πάρω και να το παντρευτώ όπως μου περνάει απο το μυαλό για το Μ3, είναι μια κίνηση για να δώσω ένα αμάξι που καβαλάω καθημερινά τα τελευταία πέντε χρόνια.
ένα άλλο πρόβλημα που έχω, είναι ότι με όποιον τρόπο και να το δώσω το Μ3, θα αισθάνομαι πάντα αδικημένος, ενώ όταν θα φτάνει η ώρα για να πάρει δρόμο ένα σκούμπυ ή έβο, δε θα με νοιάξει καθόλου. είναι κατά πολύ υποδιαίστερα αμάξι, και το ξέρω.
δεν ξέρω, θα δούμε. άλλη μια κλήση είχα σήμερα, την οποία και πάλι δεν απάντησα, ο παίχτης πρέπει να έχει χάσει τον ύπνο του μάλον...
ολα τα αμαξια θελουν μια καποια προσοχη
κ το Μ θελει λιγο ζεσταμα,οπως κ τα τουρμπισια.
εγω 15 χρονια τουρμπο αμαξια ειχα κ μετα πηγα σε ατμο.
και αν ειχα και βαρυ ποδι.
τα ατμο ναι οσον αφορα το συνεχες πολυωρο σκισιμο ειναι πιο αντοχης.
αλλα κ τα τουρμπισια ειναι.
οχι στον ιδιο βαθμο βεβαια.
Πάρε τρουμπο Θωμά....... Μόνο έτσι μπορει να μην κλαις στας Σερρας:original:
Δεν είσαι για τέτοια αμάξια εσύ αγόρι..... Θα το καψεις και θα κλαις στα πόδια μου
ντάξει, μια τυπική διαδικασία την θέλουν ακόμα και αμάξια τύπου σειτσέντο που λέει ο λόγος.
αν μιλάμε για μαμά σκούμπυ και έβο, οκ, δεν έχουν και τρελή διαφορά στον τρόπο μεταχείρησης με ένα Μ3.
αλλά επειδή αν ποτέ έπαιρνα ένα τέτοιο αμάξι, το πρώτο που θα έκανα θ ήταν ένα φπε, απο εκεί και πέρα, θα χρειαζόταν λίγο ειδικότερη μεταχείρηση,
αναλογα επιπεδο βελτιωσης κ τοπο σκισιματος.
καταλαβαινω πως αισθανεται ο λεας, πισω απο το ιδιο τιμονι 5 χρονια σκυλοβαρεθηκε, οσο καλο και αν ειναι το αυτοκινητο.
θελει μια αλλαγη και δικιο εχει.
προ κρισης θα επαιρνε ενα καρερα και θα ηταν ευτυχης, ετσι για ποικιλια, αλλα σημερα ειναι αλλιως τα πραγματα.
ειναι και μικρος ακομα για allroad, πραγματικα σπαζοκεφαλια οι επιλογες του.
Θωμά θα το μετανιώσεις και πολύ πικρά μάλιστα όπως ξέρω ότι το μετάνιωσε πολύ άσχημα φίλος όταν σκότωσε το CSL γιατί έλεγε ότι τον κούρασε :ranting2:
Κράτα το Μ3 με όλα τα τερτίπια του, γιατί στο τέλος πάλι θα σε αποζημειώσει
ακριβώς έτσι είναι.
επίσεις να σημειώσω ότι όταν το αμάξι αγοράστηκε, τα δέρματα του κτλ κτλ, ήταν δευτερεύον παράγοντας επιλογής, πιο πολύ για να ρίξω στάχτη στα μάτια πολλών κοντινών μου ανθρώπων, που ξέρουν ποια είναι τα κριτήρια επιλογής μου για αγορά αυτοκινήτου.
το μεγαλύτερο λάθος που έκανα τότε, που να σημειώσω ότι ίσως και να μου βγήκε σε καλό δεδομένης της κατάστασης, ήταν που τσιγγουνεύτηκα τα 15-16κ επιπλέον για να πάρω σι ες ελ.
το βίντεο του τοπ γκίαρ στο isle of man το έβλεπα επί μήνες ολόκληρους περίπου 10 φορές την μέρα. οπότε, τότε το απλό Μ3 ήταν ένας πολύ καλός συμβιβασμός για μένα, εφόσων ήδη είχα ξεφύγει κατά 10κ απο τον αρχικό μου προυπολογισμό, γιατί δεν ήθελα να πάρω αμάξι που δεν μπορούσα να ελέγξω εγώ όπως ήθελα, και αναγκάστηκα να πάρω απο εδώ και όχι απο γερμανία.
αν τότε τα έδινα τα λεφτά, σήμερα δεν θα μιλούσαμε για τέτοιους προβληματισμούς, αλλά μπορεί να μην μιλούσαμε και γενικότερα, γιατί σήμερα 15κ, είναι 15κ...
επίσεις να σημειώσω ότι δεδομένης της σκατοκατάστασης με όλο αυτό το άγχος της καθημερινότητας, τουλάχιστο για μένα, μια αλλαγή αυτοκινήτου την βλέπω γενικότερα και σαν μια ανανέωση για κάτι καινούριο.
δεν ξέρω. η αλήθεια είναι ότι είναι όντως πολύ κατώτερης κατηγορίας αυτοκίνητα.
αν μπορούσα να το δώσω και να πάρω και κάνα τάληρο που για μένα το λογικό αυτό είναι, θα το έκανα με κλειστά τα μάτια.
ποσο το ειχες αγορασει θωμα το δικο σου?