Αν ειναι για πεταμα τι θα κανεις??? ΔΟΚΙΜΗ
Printable View
Αν ειναι για πεταμα τι θα κανεις??? ΔΟΚΙΜΗ
Καλά άμα είναι για πέταμα, σας φωνάζω και εσένα και το Ηλία να πάρετε από ένα και να του βγάλετε τα μάτια:th_Laie_67-1:
Πέρα από την πλάκα όμως ,ο Βασίλης είπε ότι έχει μικροσημαδάκια. Είναι αμρτία να βάλει ντουκόχαρτα!
Του το έγραψα από την αρχή
Εμένα αυτή είναι η άποψη μου.
Ο Ηλίας και κάποια άλλα παιδιά διαφωνούν, λένε ντουκόχαρτο.
Να γράψω και κάτι τελευταίο για το γυάλισμα των φαναριών:
Για να γυαλίσουμε τα φανάρια σε "high gloss" πρέπει να τα τρίψουμε έτσι ώστε να αναπτυχθεί θερμότητα στην επιφάνειά τους.
Η θερμότητα που πρέπει να αναπτυχθεί δεν πρέπει να είναι τόση ώστε να τα κάψει τοπικά, γι αυτό χρειάζεται προσοχή.
Αφού χρησιμοποιήσουμε την αλοιφή (εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ειδικό polishing wax- ειδικό κερί γυαλίσματος - μετά τα βρεγμένα γυαλόχαρτα - που πρέπει να χρησιμοποιούμε όλο και πιο λεία όσο πλησιάζουμε στο τέλος - όπως αναφέρθηκε παραπάνω) και λειάνουμε ικανοποιητικά την επιφάνεια->
Τελικά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε είτε πολύ απαλή πετσέτα (χνουδωτή) με τον αλοιφαδόρο, είτε πολύ απαλό πανί και να χρησιμοποιήσουμε ταχύτητα σε συνδυασμό με πολύ χαμηλή πίεση (σε αυτό το στάδιο δεν χρησιμοποιούμε ούτε αλοιφές ούτε ειδικά κεριά γυαλίσματος).
Με το παραπάνω επιτυγχάνουμε το επιφανειακό λιώσιμο απειροελάχιστων "tips" (κορυφών)* ακρυλικού τα οποία μπαίνουν σε απειροελάχιστες γειτονικές "pits" και "fissures" (εσοχές) * με αποτέλεσμα η επιφάνεια να γίνεται πραγματικά διάφανη (διάφανη επιφάνεια= το φως διαχέεται μέσα στην "amorphous structure" του ακρυλικού).
*αυτά φαίνονται στο μικροσκόπιο
Παντως το κιτ της 3Μ ειναι καλο!
....εγω κοιμαμαι και το θεμα μου δουλευει!!!!!!! :thnx: :thnx: :thnx:
σε φιλου Grand Vitara που ειχαν γινει κιτρινα και θολα, με την autoglym srp (την κοκκινη δλδ) τα καθαριθσαμε απλα με ενα πανακι, και ειναι ετσι 2 χρονια τωρα , χωρις να εχουν ξαναθαμπωσει
ας δοκιμασει για αρχη με μια αλοιφη γυαλισματος να τα καθαρισει, και εαν δει οτι δεν κανει δουλεια, τοτε ας δοκιμασει ντουκοχαρτα κτλ κτλ
Ο φίλος μου στο Γαλάτσι κάνει αυτή τη δουλειά. Τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ καλά. Είδα σε ASTRA που ήταν τελείως θολά και τα είχε κάνει σαν καινούργια. Άμα θέλετε να σας δώσω διεύθυνση να πάτε να ρωτήσετε...
Δοκίμασα σήμερα να ξεθαμπώσω τα φανάρια από το Lancer ενός φίλου μου, το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο πιστεύω μιας τα φανάρια επανήλθαν χωρίς να πληρώσω πολλά λεφτά. Χρησιμοποίησα γυαλόχαρτο νερού 2000 και 1500 ανάλογα τη βρωμιά ή το θάμπωμα που έχει το φανάρι και αλοιφή glanol. Θέλει πολύ υπομονή και αρκετό τρίψιμο βρέχοντας συνέχεια το γυαλόχαρτο, με ένα χέρι τρίψιμο δεν πρόκειται να καταφέρετε κάτι.
https://www.expeditionexchange.com/glanol/
οι φωτό δυστυχώς είναι από κινητό.
εδώ το αριστερό φανάρι πριν το τρίψιμο
[IMG]https://i1186.photobucket.com/albums...1020121755.jpg[/IMG]
μετά
https://i1186.photobucket.com/albums...1020121757.jpg
και εδώ νομίζω φαίνεται καθαρά η διαφορά πριν τρίψω το αριστερό και ενώ είχα τελειώσει με το δεξί.
https://i1186.photobucket.com/albums...1020121754.jpg
από βδομάδα θα κάνω το ίδιο και σε ένα honda jazz με εξίσου ταλαιπωρημένα φανάρια και θα σας παραθέσω περισσότερο υλικό εάν το θέλετε.
:thnx:
Μιχάλη είδες-καταλαβες άν αυτά είχαν και βερνίκι?
Δεν είμαι σίγουρος αν θα κάνεις δουλειά μόνο με αλοιφή αλλά πάντως στο συγκεκριμένο όχημα που είναι 7ετίας ήθελε πολύ τρίψιμο με ντουκόχαρτο, ακόμα και μια μεγάλη γρατζουνιά που είχε με το 1500 βαρέθηκα να τρίβω.
Δεν είδα κάτι τέτοιο αλλά όταν έτριβα γινόταν λευκό το νερό και το ντουκόχαρτο γέμιζε αρκετή βρομιά και από σαγρέ η επιφάνειά τους έγινε λεία μετά την αλοιφή!!
σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το κιτ της 3Μ στο προβολάκι από το 335 αυτό κάποιος μου το γρατζούνισε έχω δει ότι κάνει δουλειά θα σας ενημερώσω και γιαυτό.
Υπάρχει στην Αθήνα κάποιος να μπορεί να κάνει το ίδιο και στα φανάρια του δικού μου? Για κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Αν προσφέρεται/υπάρχει κάποιος συμφορουμίτης ακόμα καλύτερα. :original:
Στείλτε ένα PM.
Με 15 ευρώ 'προσφέρεται' η Paintbull :)
https://www.couponi.gr/deals.php?id=...c-da0f2e15ded8
Παρηγγειλλα την xerapol αλοιφη για να γιαλισω τα μπροστινά φανάρια του Ε46 την έχει χρησιμοποιήσει κανείς να πη την γνωμη του?
Και πως θα την δουλέψω?
Υπάρχει άλλος τρόπος για να καθαρίσουν τα φανάρια? όχι με γιαλοχαρτα και ιστορίες.
Μιχαλίξ??? Φανερώσου...
Το έχει κάνει ο Μιχάλης...δεν θυμάμαι λεπτομέρειες...θα μας πει...
....πανω δεξια υπαρχει η επιλογη αναζητηση,βαζουμε μεσα τις λεξεις "κλειδια" και κανουμε
search.thumb
Ξεθαμπωμα!!!
Παιδιά ένας φίλος που κάνει ξεθάμπωμα χρησιμοποιεί 3 αλοιφές γιαυτό. Το αποτέλεσμα είναι φοβερό. Ηρθε στο μαγαζί με τελείως θαμπωμένα και έφυγε με καινούργια. Ούτε ο ίδιος το πίστευε...
Δεν γνωρίζω την αλοιφή που αναφέρεις αλλά θα πρέπει να μας πεις πόσο θαμπωμένα είναι τα φανάρια σου. Χρησιμοποιώ και εγώ μόνο αλοιφή αρκετές φορές αλλά να θυμάσαι ότι θέλει αρκετό τρίψιμο. Θα πρέπει να στεγνώσει το πανί ή αυτό με το οποίο θα τρίβεις το φανάρι, μη βάλεις αλοιφή τρίψεις λίγο και μετά το σκουπίσεις το πιο πιθανό είναι να μην κάνεις δουλειά ή να ξεθαμπώσει σε διάφορα σημεία.
Δεν είναι και πολυ χάλια αλλα έχουν μια κρουστά απο έξω δεν ξέρω τη φταίει αλλα εδω στην Γερμανία τα περισσότερα αυτοκίνητα έτσι είναι τα φανάρια τους ίσως το κρύο σε συνδυασμό με το φως που είναι και την μέρα αναμενα.
Όταν έρθει απο Δευτέρα Τρίτη αν έχει καλο καιρο θα τη δοκιμάσω.
Θα κοιτάξω να βγάλω και φωτο. Πριν και μετα.
μια δυνατη αλοιφη που βγαζει τις γρατσουνιες απο το αμαξωμα κανει δουλεια.
Για βαριες περιπτωσεις...
Γυαλοχαρτο νερου διαδοχικα 500-1000-2000+
Πρασινη χοντρη με πρασινο σφουγκαρι
Κιτρινη ψιλη με κιτρινο σφουγκαρι, και οι δυο με αλοιφαδορο στις 600 στροφες και 1200 αντιστοιχα χωρις πιεση σχεδον με το βαρος του,στο τελος κρυσταλοποιηση με ειδικο βερνικι σε σπρευ.
Για ελαφριες-μετριες περιπτωσεις μονο με τις αλοιφες.
Συνημμένο Αρχείο 26056
Συνημμένο Αρχείο 26057
Συνημμένο Αρχείο 26059
Συνημμένο Αρχείο 26058
Συνημμένο Αρχείο 26060
Έμενα που ενώ τα είχα καθαρίσει, μάλλον ψιλό καθαρίσει και έχουν γίνει πάλι χάλια μπορεί να φταίει που έχω αλλάξει λάμπες και έχω βάλει άλλες πιο δυνατές?
Created and sent from my Galaxy Siii
Ναι!Καίει το πλάστικο η ποιό δυνατή λάμπα.
Συνηθως η ζημια γινεται στη εξω μερια του φαναριου απο τον ηλιο και απο την διαφορα θερμοκρασιας του μεσα και του εξω τον χειμωνα που εχει σαν αποτελεσμα να φτιαχνει μια πετσα σαν ξεραμενο δερμα,απο δυνατες λαμπες το βλεπω λιγο δυσκολο να το θαμπωσει, συνηθως το καιει εντελως και για να γινει αυτο πρεπει η λαμπα να ειναι πολυ κοντα στο πλαστικο.
Για να μην ξαναθαμπωσουν τοσο γρηγορα ειπαμε.....κρυσταλοποιηση.
Σε ολα αυτα σημμαντικο ρολο παιζει και η ποιοτητα του πλαστικου σε καθε αυτοκινητο
Αν δεν τρίψεις σωστά με 2000-3000 δε φεύγουν οι αυλακιές από το φανάρι και ξανακολλάει η βρωμιά.
Εγω την εκανα προσφατα, αλλα μαλλον δεν ξεκινησα με αρκετα "χοντρο" γυαλοχαρτο...
Δε θυμαμαι τωρα ακριβως, μου φαινεται ξεκινησα με 1200...? Πανω απο 1000 σιγουρα.
Φοβηθηκα για να πω την αληθεια να ξεκινησω με πολυ "αγριο".
Αμα βρω ορεξη παλι καποια στιγμη θα τα ξανακανω.
:facepalm:
άλλο ένα tutorial https://www.nicoclub.com/archives/ho...eadlights.html