Ενα τιμονι Μ3 ξερει κανεις ανεχει τελωνειο απο Ευρωπη,και ποσα ειναι τα μεταφορικα?
Τα λεφτα ειναι κανα 250- 300 Ε περιπου
Printable View
Ενα τιμονι Μ3 ξερει κανεις ανεχει τελωνειο απο Ευρωπη,και ποσα ειναι τα μεταφορικα?
Τα λεφτα ειναι κανα 250- 300 Ε περιπου
Τελωνείο δεν έχει αν είναι από Ευρώπη και τα μεταφορικά είναι ανάλογα με τον πωλητή.
Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συνήθως γράφουν.Ή αν δεν γράφουν τους στέλνεις μήνυμα μέσω ebay και τους ρωτάς.
Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
www.elta.gr η φθηνοτερη και ασφαλεστερη ειδικα για ευρωπη . trackable , και στα δεματα σχετικα φθηνες χρεωσεις , απλα πολυ καλη συσκευασια. εχω κανει πανω απο 200 αποστολες με ελτα μιας και ειμαι επαγγελματιας πωλητης στο ebay , κανενα δεν χαθηκε . μαλιστα μου εκανε εντυπωση πως ενα δεμα που εστειλα , αραβικα εμιρατα , ηταν εκει σε 9. εργασιμες
https://www.ebay.co.uk/itm/262423664...84.m1436.l2648
Mε προβληματιζουν τα 50 Ε μεταφορικα,μα ποιο πολυ οτι ο πωλητης δε δεχεται επιστροφη...
Ο πωλητης δεν θα επρεπε να σε προβληματιζει καθως εχει γερο feedback (μελος απο το 2009, με 100% positive feedback με 775 συνολικα comments). Επιστροφες ειναι κατι που πολλες φορες δεν δεχονται πωλητες του Ebay. Αλλα με τετοιο feedback δεν θα ανυσηχουσα για το τιμονι. Remanufactured ειναι αρα δεν ειναι OEM το δερμα αλλα μια χαρα δειχνει. Η Κροατια, αν και δεν εχω παρει τιποτα ποτε απο εκει, νομιζω οτι ειναι EU member οποτε δεν θα εχεις και extra χρεωσεις για κατι.
Standard Int'l Shipping δινει αλλα στα comments αναφερει Expedited Worldwide Shipping.
Expedited ειναι συνηθως courier services UPS, fedex, Elta ταχυμεταφορες κτλ με tracking No. ενω Standard ειναι συνηθως απλο ταχυδρομιο με/χωρις tracking.
Τωρα που η αγγλια εφυγε απο την Ευρωπη....τι παιζει με το ebay και τις αγορες απο Αγγλια ? Τελωνειο?
Θεωρητικά έφυγε. Ουσιαστικά δεν έχει γίνει ακόμα ούτε καν η επίσημη αίτηση! Επομένως ακόμα δεν έχει αλλάξει τίποτα.
Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Σε εταιρείες που έχω ρωτήσει ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να απαντήσει.
Πάντως το amazon άκουσα ότι ετοιμάζεται να αλλάξει έδρα για Ιρλανδία για να μην έχει τελωνείο. Φαντάζομαι κάτι ανάλογο θα κάνουν κι άλλες μεγάλες εταιρείες.
Επίσημα πάντως δεν μπορεί να απαντήσει κανένας.
Οποτε εμεις θεωρητικα ψωνιζουμε χωρις φοβο τελωνειου ακομα !
ΧΑΛΑΡΑ !
Βρήκαν νέο τρόπο να πάρουν χρήματα...
3€ χαράτσι σε κάθε πακέτο που έρχεται...
Ελλάς!
Χρέωνει το ebay? Ή το κράτος;
Σε τι ποσό αγοράς;
Δεν έχει σημασία το ποσό, είναι νέο χαράτσι εφάπαξ για δέματα εκτός ΕΕ και ισχύει από 1/1....νταβαντζηλικι...
Sent from my Redmi Note 4Χ using Tapatalk
Από 1/1 έχω παραλάβει πολλά πακέτα εκτός ΕΕ, κανένα χαράτσι δεν ειχαν
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Από Ιανουάριο του 2017 έχω αγοράσει περίπου 7000 ευρώ πράγματα για το evo και δεν έχω πληρώσει ούτε ένα ευρώ τελωνείο.
Από AMS Αμερική έφερα ολόκληρη εξάτμιση από εμπρός μέχρι πίσω σε δέματα μεγαλύτερα από το μπόι μου...
Τα περισσότερα προϊόντα αγοράστηκαν από Αμερική και κάποια αλλά από Ιαπωνία, από Ευρώπη μόνο τα σωληνάκια των φρενών πήρα από Αγγλία.
Από Αμερική κάποια προϊόντα ενώ μου ελεγαν παράδοση με usps, η παράδοση έγινε με ups στο σπίτι!!!
Από Ιαπωνία όλα με ems courier και παράδοση με ΕΛΤΑ courier!!!
Εχθές αγόρασα ζώνες 4 σημείων από Αμερική και έχει παράδοση με courier την Δευτέρα 17/7 όποτε θα δούμε εάν άλλαξε πρόσφατα κάτι...thumb
Τα 9 στα 10 δέματα, ΔΕΝ έχουν αυτό το χαράτσι.... Όμως συνήθως, στα περισσότερα από Κίνα κυρίως, βάζουν.
Και εγώ έχω πάρει αρκετά πράγματα από ebay χωρίς καμία έξτρα χρέωση.
Ένας φίλος μου όμως που πήρε εχτές ένα φάκελο με ( 2 led 1,5€) του χρέωσαν τελωνείο 3 €.
Ορίστε και το ειδοποιητηριο
Εχει μερικούς μήνες,που ανοιγουν εισαγωγές,άλλοτε μαζικά,και άλλοτε δειγματοληπτικά.......
Από Κίνα, σε καμία 20ρια πουεχω παραλάβει από τις αρχές του χρόνου, δεν έχει κανένα χαράτσι
Το ιδιο και γω με το Ντινο. Κανενα χαρατσι,προχτες μαλιστα πηρα μια δερματινη θηκη κινητου χωρις τελωνειο.
Παιδιά, για πείτε και την περιοχή σας, διότι κυρίως στη Β. Ελλάδα πέφτει το χαράτσι αυτό...
Εδώ Αθήνα
Απο Αθήνα- Χανιά κανένα πρόβλημα
Σέρρες, Δράμα και Θεσσαλονίκη, πληρώνουμε σποραδικά το 3€....
Σήμερα παρέλαβα με FEDEX, είχα ζητήσει από τον πωλητή low invoice 89 $ με τα μεταφορικά.
Το πέρασαν από ακτίνες Χ κατά τον εκτελωνισμό μου είπαν στην Fedex Αθήνας και αφού δεν ήταν κάτι ηλεκτρονικό δεν βγαίνει έξτρα φόρος!!!
Τελικό κόστος: μεταφορικά από Αμερική 24$ + την αξία του προϊόντος!!!
Συνημμένο Αρχείο 41704
Συνημμένο Αρχείο 41705
Έπρεπε να σου πω να πετάξουν κ εναν macbook pro μεσα κ να τον τυλίξουν με τις ζώνες!! Χαχαχα
Καλοφόρετες βρε!
Θείο καλοφόρετες...
Και για να μας λυθούν οι απορίες όρίστε και το τι συμβάινει....
https://www.elta.gr/Portals/0/pdf/ne...telwnismou.pdf
Btw
εχω πακέτα με tracking που εφθασαν στο Ελ. Βελ. απο 21/6 και ο σακος δεν έχει ανοιχτεί,
ενω αντίστοιχα παρέλαβα απο Καναδα σε 6 εργάσιμες και απο Κίνα σε 11 εργάσιμες unregistered
Mεχρι να ληξει το πανηγυρι με τα τελωνεια, ΜΟΝΟ unregistered.
Kαι κατι ακομα.
Πληρωνουμε τελωνειο ΜΟΝΟ αν το πακετο μας εχει πανω τη μπλε σφραγιδα του τελωνειου. Αν ΔΕΝ την εχει στο πακετο δε θα πρεπει να πληρωθει κανενα ποσο....
Current moood
Συνημμένο Αρχείο 41735
Μπαταρία κινητούΣυνημμένο Αρχείο 41889