ναι εεε για δες εδω !! :warriorsmiley: :warriorsmiley: :warriorsmiley:
https://www.youtube.com/watch?v=p8ERowVX_dQ
Printable View
ναι εεε για δες εδω !! :warriorsmiley: :warriorsmiley: :warriorsmiley:
https://www.youtube.com/watch?v=p8ERowVX_dQ
εγω παλι λεω..s54 σε ε30..ελαφρωμα οσο παιρνει...και μετα υπαρχουν επιλογες απειρες..
1)κανεις κοντρες και χτιζεις ονομα (καρριεριστας...!)..αντε γιατι τα hondakia πολυ μιλανε...(και το αμαξι παραμενει πολιτικο..)
2)κανεις χρονους σε πιστα, κατι που θελει λεφτα αλλα και balls με την συγκεκριμενη καροτσα και μοτερ..(το αμαξι δεν παραμενει πολιτικο)
3)κανεις drift σε πιστα, που παλι θελει λεφτα..(και το αμαξι επισης δεν παραμενει πολιτικο)
τωρα για τον ασσο..δεν πολυσυμφωνω γιατι μπορει να ειναι καινουργια καροτσα αλλα δεν παυει να ειναι βαρια...αν θα το εβαζα σε ασσο..θα το εβαζα σε ασσο κουπε..αυτο κι αν θα ηταν μοναδικο!!!!πλακα θα ειχε να δουμε κοντρα φτιαγμενων 135 ή 1μ με s54 1coupe!!!!!
Οι περισσότεροι πήγατε σε νέες καρότσες. Δε πειράζει θα σας συγχωρήσω. :p
Προσωπικά ΔΕΝ με εξιτάρουν τα καινούρια bmw. Θέλω να βλέπω καρότσι Ε30 με S54, S62, S65 .......S85. Ή παλιές 5-άρες (Ε12/28/34). Ως εκεί. Και βέβαια να γυαλίζουν και ν αστράφτουν σα καινούρια.
Το αυτοκίνητο του Δημήτρη ήταν όνειρο. Κάτι αντίστοιχο έχω στο μυαλό μου...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1883131/
Βαλτον σε ενα 2002 δεμενο να χεστεις απο το γκαζι.
ιετς, ιετς...
Κωστα για οτι θες και αυτο στο λεει καποιος που εχει φτιαξει ενα και εχει βοηθησει σε αλλα 4 σοβαρα engine swaps στειλε πμ η παρε με τηλεφωνο και θα στα ξεκαθαρισω ολα. Ο S54 πλεον ειναι παιχνιδι οπως και τα ηλεκτρικα του. Παιχνιδι ειναι επισης ο S62 και μεχρι τον Ιουνιο παιχνιδι θα ειναι και ο S85. Αποφασισε καροτσα και ολα τα υπολοιπα ειναι πανευκολα. Μπορεις απο κοντα να δεις το παλιο δικο μου, το Ε30 Μ3 με τον S62, E36 με S54 και σε κανα μηνα απο τωρα Ε36 με S62. Oλα τα παραπανω εχουν stock ηλεκτρικα, δουλεουν τα Vanos, sport button κλπ κανονικοτατα και εχουν τα δικα τους οργανα.. Δηλαδη το Ε30 εχει απο Ε30 και και ούτω καθεξής.
Δεν πειραζεις πουθενα θολους, ποδιες, κλπ παρα μονο αλλαζεις βασεις μηχανης. Και φυσικα μιλαμε για τοποθετηση σωστη και οχι πανω στα ραμφη η στους θολους.
Οτι αλλο θες call me dude.
Επισης σε οτι αποφασισεις για να ειναι σωστο και να μην σκορπαει απο εδω και απο εκει φροντισε να εχεις τα αναλογα Μ ακρα, Μ διαφορικο, κλπ.
Σε Ε36 καμπριο.....
Πολυ θα μου αρεσε.
ωραιο αλλα τα cabrio 36αρια εχουν πολλους τριγμους. Αμα βαλεις hard top μειώνονται οι τριγμοι αλλα γινεται λιγο πιο βαρυ. Αλλα Ε36 cabrio με S54 θα ειναι ομορφο αλλα μονο με ακρα, φρενα, γεφυρες κλπ απο Μ3.
Πρώτη επιλογή : Ε46 Compact
Δευτερη επιλογή : E30 M3
Βρες μια καθαρη καροτσα απο Ε30 Κωστα τα υπολοιπα ειναι ευκολα !!!
Πλάκα θα είχε Ε36 touring με S54 thumb
E36 cabrio θα ήταν πολύ ενδιαφέρον, όμορφο και διαχρονικό.
E30 με S54 εχει φίλος μου εδώ στα Χανιά. Αυτός βεβαια έχει βάλει άγραφο πράγμα που ανεβάζει αρκετά το κόστος, αλλά και εγώ πιστεύω πως δεν είναι ανάγκη. Το αυτοκίνητο δουλεύει σαν εργοστασιακό και η δύναμη είναι πραγματικά πολύ μεγάλη για να πατήσει κάτω. Πηγαίνει πραγματικά καλά και είναι απίστευτο φαν του νταηβ ατμοσφαιρικό αμάξι, δεν θέλει τίποτα μα τίποτα παραπάνω. Ρολ μπαρ δεν έχει μπει και το αμάξι γράφει με 4ες.
Χοροταξιακά δεν υπάρχει πρόβλημα, αυτό που θα χρειαστείς είναι πολύ καλός ηλεκτρολόγος.
ΠΣ την χαρτογράφηση που αλλάζει το sport button μπορείς να την κάνεις πανεύκολα και με άγραφο. Θα ρωτήσω τιμές και θα πω.
Ενα 4 πορτο γαλαζιο με μαυρο δερμα και vader προσκεφαλο, φουλ Μ πακ με την καταραμενη ζαντα επανω.
Και οροφη.
True for evah ma nigga
Werd
Τουτος ειν ο γυφτος μ
(thats my nigga)
Tελικα θα φτιαξουμε ενα σωστο Ε30 Μ3 ναι η οχι? Τα αλλα ολα ειναι τριχες. Ε30 Μ3 η απλο (καροτσα) με τα παντα απο κατω απο Ε30 Μ3 και με μοτερ S φονια.
Για Ε30 προσανατολίζομαι Δημήτρη και μόνο. Όταν έρθει η ώρα θα τα βάλουμε κάτω και θα μιλήσουμε...
Θενκς!
Κώστη, βαζεις δυσκολη ασκηση αλλα στην τελικη τετοια θελουμε.
Ε 30 ΔΑΓΚΩΤΟ.
Λεπτομερειες για το εγχειρημα δεν μπορω να ξερω αλλα θα ηταν ωραια ιστορια.
Στράτο δες λίγες σελίδες πιο πριν, πόσο κόστισε στον TSAF το δικό του. Το έχει ποστάρει ο Στάθης.
Σοβαρεψου κωσταααααααα
Φτιαξε κατι που να βγαινει και απο την Αθηνα για μια εκδρομη.
Δεν ειναι εποχες να ριχνεις χιλιαρικα σε joy machines
Φτιαξε ενα 36αρι τετραπορτο, ενα ωραιο 36αρι καμπριο, να βγαινεις και στην Εθνικη με τα παιδια να ξερεις οτι δεν θα εχεις γκρινιες.
Σε 5αρα σαν την παλια σου μπαινει;
Αυτο θα ηταν ωραιο!
Συνδυασμος εικονας Ε30 Μ3 και ηχου s54....Εκπληκτικο αποτελεσμα...
https://www.youtube.com/watch?v=nz6ATVRPHl4
Kατευθειαν το μυαλο μου πηγε στου Σαραφη το project M5 εντοσθια απο Ε39 . . .
https://www.youtube.com/watch?v=_kR0Aq6k6N8&feature=related
Θα μου μεινει αξεχαστο !!!
Κωστα sorry για το off topic . . .
Σταματη εχεις λιγο αδικο εδωπερα. Αμα το αυτοκινητο το κανει για παραδειγμα οπως το δικο μου, δεν θα εχει κανενα προβλημα να παει ταξιδι η να βαλει την οικογενεια του. Δεν νομιζω οτι το Ε36 ειναι καλυτερο απο το Ε30 και αυτο το βλεπουμε και στην αγορα. Τα καλα Ε30 κανουν λεφτα. Παντως αμα το αυτοκινητο γινει οπως πρεπει ουτε θορυβο θα κανει, θα εχει obc, θα εχει ΑΒS, θα εχει Α/C. Απλα σχεδον ολος ο κοσμος εχει συνδεσει το Ε30 με καφριλα το οποιο δεν ειναι παντα ετσι.
θα συμφωνησω 100% ,
δλδ πρεπει οποσδηποτε το αμαξι να ειναι γυμνο με προορισμο το ντριφτ?
Το δικο σου!
Ποσοι εχουν την διαθεση, τη γνωση, την τρελλα και τον μηχανικο να κανουν κατι παρομοιο;
Συνθηθως τα καημενα τα 30αρια τρωνε ενα μακροστενο εξακυλινδρο μπροστα και οποιον παρει ο χαρος.
Μακαρι ο Κωστας να ακολουθησει το "σωστο" δικο σου δρομο.
Αλλα (χωρις να το λεω για τον κωστα) οσους -εκτος απο σενα και αλλον 1- προσπαθησαν και τετοιο, με ενα ημιτελες αμαξι κατεληξαν ικανο μονο για καφριλες.
Κυριως γιατι πηγαν σε λαθος μηχανικο, εμειναν απο χρημα στα μισα γιατι εφαγαν φολα οτι "θα βγει φτηνο" και επειδη καπου εκει αποφασισαν οτι ενα χιουνταϊ FX κανει τη δουλεια χωρις μπελαδες.
Αν αποφασισει να το κανει, μονο με το δικο σου τροπο αξιζει.
Αλλιως ενα -παραξενο- 30αρι θα καταληξει να εχει.
-ημιαιμο- περιορισμενης χρησης.
Με αυτη την εννοια το λεω.
οπως και να γινει καλο, ή κακο ειναι πεταμενα λεφτα.