το ξερω κι ο πατερας μου το ειχε και εκανε δουλεια...;)
Printable View
το ξερω κι ο πατερας μου το ειχε και εκανε δουλεια...;)
επισης εχω μπαξει και το σκυλο που κουναει το κεφαλι, αλλα δεν εχω φωτο προχειρη...
edit: ελα βρηκα μια απο το νετ!
https://www.monancienne.com/photos/UF00800.jpg
κορυφαιο αξερουαρ, μαστ για οποιον σεβεται τον εαυτο του και το αμαξι του... :)
ακουσε με αν θελεις και μην σκορπας λεφτα τσαμπα το κορυφαιο αξεσουαρ ειναι αυτο ολες οι γυναικες που μπαινουν στο αμαξι κοιτανε πρωτα τον λεβιε και μετα αυτο μπαξε και θα κανεις δουλεια... η καλυτερη θεση ειναι στον καθρεφτη βεβαια
https://brain.pan.e-merchant.com/5/4...l_00681545.jpg
Αν είναι να κάνεις κάτι Άρη, καν' το σωστά:
https://www.athriskos.gr/uploads/news/agiasmos.jpg
Βέβαια δε γνωρίζω πόσο χρεώνει η Εκκλησία της Ελλάδος για τον S85 του Στάθη.
Παρεπιπτόντως, ο αγιασμός πρέπει να 'ταν η 'εσχατη λύση του ανθρώπου με το ασημί Astra στη φωτογραφία. Τον ακαταλαβαίνω απόλυτα.
χαχαχαχα τα σχολια του αρη δεν ειναι να διαβαζονται εν ωρα εργασιας...χαχαχαχαχαχαχαχ
τα ζαρια τα σκεφτηκα, αλλα δεν βρηκα που τα πουλανε, προς το παρον ψηνω τη μανα μου για πλεκτα μαξιλαρακια για το πισω τζαμι... :)
ή κανενα κεντητο σεμεν...
:shok::shok::shok: ΠΟΥ ΚΑΛΕ???Στο μιέξι????:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Αρη να σε ρωτήσω...Να το πάρω σε μαύρο χρώμα ή σε κάτι τέτοιο που θα κάνει καλύτερη αντίθεση με το χρώμα του αυτοκινήτου?
https://www.cartuningparts.co.uk/img...670116_250.jpg
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Ελα βρε Στάθη...Εδώ πουλάνε ωραιότατα... https://www.amazon.com/dp/B0051VYXZ6...6&linkCode=asn :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
σιμπιζακι εχει?
εγω στην αρχη σε ροζ το ειχα βαλει γιατι δεν ειχε στοκ σε μαυρο η αληθεια ειναι οτι λερωνε ευκολα και μαζευε τριχες δεν θα στο σινηστουσα
Α...ΟΚ...Πάω να κάνω μπάξιμο και εγώ,που έχω να ποστάρω κάτι αιώνες...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
καλημερα νικο , τελικα το εδωσες ?:thumbsup::thumbsup:
μην μαθω μεσα απο το φορουμ οτι κλεισαμε την συμφωνια:original::original:
καλησπερα και σε ολη την παρεα , ονομαζομαι διονυσης και εχω στην κατοχη μου ενα Μ3 Ε46 coupe topaz blue και λογω επισκεψης του πελαργου , ειπα να το γυρισω σε οικογενειακο οχημα πιθανον με το Ε60 του νικου
xaxaxaxa ελενχος στο αμαξι του Νικου? αχαχαχα
"αρχηγε μου" το σχολιο και στον φανη να ηταν αφορουσε τον ελεγχο του αυτοκινητου του νικου που συζηταμε να αγορασω , τελος παντων αν σου φανηκε ειρωνικο ειναι δικο σου θεμα , δεν μπηκα εδω για να τσακωθω . απλα χαζευω εδω και αρκετο καιρο το φορουμ και ειδα τα γραφομενα του νικου και του εκανα πλακα γιατι περιμενω μια απαντηση του πανω στο σχετικο θεμα.
τωρα το σχολιο τυπου " μην με ξαναειρωνευτεις για κανεναν λογο" απλα το προσπερναω γιατι δεν ξανα ασχολουμαι για κανεναν λογο.
Άγριο αγόρι μην νευριάζεις, το παλικάρι είναι νέο μέλος. Δεν ξέρει τον Άρη ούτε πόσο καλοπροαίρετος και καλαμπουρτζής είσαι ! Παρεξηγησε
Διονύση καλώς ορισες , να χαίρεσαι και το παιδάκι σου. Όπως θα έχεις δει όσο καιρό παρακολουθείς το φόρουμ αυτο, το κλίμα είναι άκρως παρειστικο και χαβαλεδιαρικο. Τα πειράγματα είναι κάτι που δεν λείπει απο αυτο το φόρουμ.
Δεν πιστεύω λοιπόν ότι είχε κάνεις διάθεση και πρόθεση να σε ειρωνευτεί.
Θα σας παρακαλούσα ,μέρες που είναι κιόλας , να δώσετε τα Ίντερνετικά χεράκια σας!
Kαι συνεχίζουμε....
- Δυο ζαντες ΟΕΜ Μ3 Ε46 18αρες πισω
- Εβαψα τις ζάντες.
- Τεσσερα σεμισλικς Kumho V70A 265/35/18
- Δυο σέμισλικς Hankook Z214 245/35/18
- Δυο καθημερινα πισω 265/30/19 (δεν ξερω τι μαρκα ειναι) γιατι τα PS2 τα καταστρεψα προχθες γιατι μου την βιδωσε να μπω με αυτα στην πιστα
- Υγρα φρενων Motul RBF600
- 3.91 διαφορικό ( το εκανα σέρβις και αλλαξα ολα τα ρουλεμαν)
- Λαδια μοτερ
- 10 βιδες (ΟΖ ειναι νομιζω) μεγαλυτερες 5χιλ για τους πισω αποστατες
...και ερχονται και Χριστουγεννα νομιζω...Την μαμησαμε...
Χριστοφορε καλοφορετα και καλοφαγωτα.
Τι λαδια βαζεις αν επιτρεπεται;
Λαδια μοτερ οτι βαζει το Μ3. Αυτο δεν αλαζει.
Castrol 10W-60
Αρχηγέ η επιλογή στα λάστιχα πως έγινε?
Τι θα τα κάνεις όλα αυτά?
Θα κάνεις square setup με τα V70 ?
και τα άλλα για δρόμο?
Σπυρο παντα με 18αρια ειμαι στην πιστα.
Τωρα εχω 4 ζαντες 9 ιντζες και 2 ζαντες 8 ιντζες. Ολες απο Μ3 Ε46.
Στις 9αρες θα εχω τα Kumho για square set up με 265 λάστιχο και στις δυο 8αρες εβαλα 245 λάστιχο Hankook γιατι το Ζ214 δεν βγαινει σε 265 διασταση.
Θα τεσταρω τα Hankook στην πιστα (μπορει και αυριο) και θα τα συγκρινω με τα Kumho.
Αν αξιζουν θα τρεξω στο πρωταθλημα με τα Hankook και square set up αλλα σκεφτομαι οτι με 275 λαστιχο που βγαινει, ειναι καπως υπερβολικό.
Για τον δρομο εχω τα 19αρια του CSL.
Επιτέλους μπάχθηκαν προχθες στη ζέτα λάστιχα που τόσο χρειαζόταν...!!
bridgestone 205/55 r 16...
:mpaks: aqua αρωματακι καρυδα ,μοσχοβολαει...
Λοιπόν ...πήγα στο βενζινάδικο και :
Τίναξα πατάκια οδηγού -συνοδηγού για αλάφρωμα και πάω μαμιώντας
Έβαλα να καθαρίσουν μπρος -πίσω τζάμια για βελτίωση της αεροδυναμικής,το αμάξι "γλυστράει" στον αέρα
Έμπαξα αέρα στα λάστιχα (σύμφωνα με το ταμπελάκι) και πάω πιο πολύ μαμιώντας
όλα αυτά τζάμπα για όσους ενδιαφέρονται!
υγ:βενζίνη δεν έβαλα
μετα απο τεσσερα χρονια και 58000χλμ συμβιωσεις με το αυτοκινητο ηρθε η ωρα να μπαξω ΝΕΑ λαστιχα!!!!!!!!!
η επιλογη ηταν για ακομα μια φορα continental.......και φορεθηκαν τα νεα sport contact 5
οι διαστασεις αυτων 225/40/18 255/35/18......
η αλλαγη εγινε χθες το απογευμα στα ΑΘΥΡΑ στον συνστρουμφιτη ΚΥΡΙΟ ΧΡΗΣΤΟ 330......
τον ευχαριστω πολυ για την ειδικη τιμη :thumbsup: !!!!!!!!!!!αλλα και για την ημερομηνια των ελαστικων που βγηκαν απο το εργοστασιο πριν 6 εβδομαδες.:thumbsup:
βεβαια επειδη φοβομουν μεσα στα σκοταδια μονος μου (πηγα κατα της 6)πηρα και παρεα μαζι μου......
τον ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΟ YODA
ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΟ KOSTANTINO E60..........
αφου μπηκαν τα λαστιχα....ζυγοσταθμιστηκαν ......βαλαμε αερα στα λαστιχα απο το Μ του yoda και το Ε60 του κωσταντινου.....ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΙΝΑΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!ΟΠΟΤΕ ΒΟΥΡΡΡΡΡ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ Κ.Τ.Λ Κ.Τ.Λ
καλα περασαμε ........να επαναληφθη κυριοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
στις παρακατω φωτο βλεπετε ενα πολυ κακο 316 :th_Laie_67-1: να ποζαρει διπλα στο ταπεινο Μ.....
επισης βλεπετε οτι ο κυριος yodas δεν πεινουσε καθολου!!!!!!!!!! :mpaks: :thanks:
Θανουλη με 'γεια τα σουβλακια!!!!καλοχωνευτα!!!:th umbsup:
...αντε με 'γεια και τα λαστιχα!!!:thumbsup:
Καλοπάτητα ρε Θάνο.
Ρε τον μλκ τον λαστιχά μου! Πρινμια βδομάδα μου κανε προφορά για conti3, γιατί μου είπε πως το C5 σε 18αρι θα βγεί κατα τον Απρίλη.
Θανο σ'ευχαρηστω πολυ για ολα . . .
Το θεμα τιμη μην το κοιτας κοιτα οτι εκανες τοσα χλμ και περασες τοσα
λαστιχαδικα για να ερθεις εδω σε μενα !!!
Το καλυτερο βεβαια ειναι οτι εγινε δυνατος συνδιασμος παρεας μασας και
ΑΡΜΑΤΩΝ !!!
Εχουμε αναγκη να βρισκομαστε με αγαπημενα ατομα εστω και 2 φορες τον
χρονο !!!
Εγω σ'εχω καλυτερα τσεκαρισμενο !!!
ΥΓ κ.Γιωργο κοντα 8+++ μηνες ειναι σε κυκλοφορια τα 5p (για τα 255-35) ενοοω διοτι σε (225-40) ειναι ακομα περισσοτερο !!!
Παιδιά όπως ξέρετε μια μαγδάλω στις 20-11 μου έσπασε τον δεξί καθρέπτη και χθές πήρα το οκ να προχωρίσω για να πάρω άλλους με λίγη βοήθεια από τον μάστορα και έτσι την άλλη εβδομάδα λέω να βάλω αυτούς (θα μου βάψει και τους δύο) έβρεχε και οι φωτό είναι μέσα στο seat. Ακούω τις γνώμες σας:
Ξέχασα να σας πω αλλά λόγω οικονομικών δυσκολειών δεν μπορώ να βάλω γνήσιους. Αυτοί είναι θερμενόμενοι και ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι. Είναι εισαγωγής από Γερμανία... thumb
καλοι φαινονται εκ πρωτης οψεως ειναι και αναδιπλουμενοι απ οτι βλεπω.απλα να προσεξεις λιγο στην εφαρμογη τους στεκονται λιγο πιο πανω απ τους γνησιους μπορει να χρειαστει καμια ψιλοπατεντα(λιγο φαγωμα στις βασεις κλπ)οποτε καλο ειναι πρωτα να τους δοκιμασεις και μετα να τους βαψεις