Καλοριζικο και καλοταξιδο και απο εμενα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Καλοριζικο και καλοταξιδο και απο εμενα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eιναι υπερτουμπανο!!!
Καλοταξιδο κ καλοριζικο! Μακαρι ολοι να ειχαμε αυτην την εμπειρια!
Καλα χιλιομετρα Νικο !
Ευχαριστω παιδες ολους για τις ευχες και τα καλα σας λογια.Πραγματι ηταν φοβερη εμπειρια η παραδοση στο Welt.Με λιγο σπιναρισμα εγινε μοναδικη.
Το οχημα ειναι παρεξηγημενο.Απο τις πρωτες βολτες εχει τρελο χαρακτηρα.Απεριγραπτο.Μπρα βο στην BMW M για το μικρο κτηνακι.
Κ Α Λ Ο Ρ Ι Ζ Ι Κ Ο και απο εμενα το νεο σου '' παιχνιδακι''.
Νικολα καλοριζικο το υπερτουμπανο! Ενταξει απο τις καλητερες εμπειριες αυτο που εζησες.Φερτω Ελλαδα να το θαυμασουμε απο κοντα.
Καλοτάξιδο Νίκο!!Εύχομαι να γίνει το πιο αργό σου όχημα,από τα επόμενα που θα αποκτήσεις...
Αν θες καμμιά ανταλλαγή με γνήσιο 135 εδώ είμαστε!!χαχαχαχα:hystericalbs1:
Καλοτάξιδο, καλά μπαξίματα και όμορφα ατέλειωτα ντριφτ.
Μπράβο Νίκο !!! ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ
Nίκο, καλορίζικο και καλομπάξιτο και απο εμένα!:thumbsup:
Τι ''ναός'' και αηδίες, το Σαββάτο στα Μέγαρα θα το βάλει για να βρει τα όρια του αυτοκινήτου!!!:th_Laie_67-1:
Υ.Γ: Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η δικιά μου παράγραφος θα έκλεινε με τη φράση: '' και μετά ξύπνησα!!! '':ranting2:
Καλοριζικο και καλοταξιδο και απο μενα Νικο!
Τα πραγματα με τους Ν54 τα ξερεις πλεον!Και σαλιο να τους ριξεις,αλογα παιρνουν!
Ανυπομονω να το δω απο κοντα και να το ακουσω με τις Akrapovic φυσικα!
Υ.Γ. : Μην το κυκλοφορεις πολυ στον δρομο...Θα σε γραψουν για οπλοφορια και οπλοκατοχη!!! :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Σήμερα μίλησα με τον dkdo που είναι στο Welt και μου είπε ότι οι ροδιες μου είναι ακόμα εκεί.:thumbsup:
Εχθες εγινε μια καλη βολτα επι ελληνικου εδαφους και το συμπερασμα ειναι πως το οχημα ειναι απιθανο.Στα κλειστα κομματια απλα δεν υπαρχει.Για αλλη μια φορα μπραβο στην BMW M.
Coming....:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
https://www.youtube.com/watch?v=DDbOun0FA04
Απαραδεκτον !!!!
Καλα ο Νινο μου το ειπε ,στις φωτο απο τα Μεγαρα το χαζεψα ,εγω αγρον ηγοραζα, σημερα μολις ειδα το θρεντ....
Νικο καλοριζικο και ασφαλη πολλα χιλιομετρα παντηλικιων και Μ οδηγησης !!
το 1ο βιντεακι με τις σβουρες στον "ναο" δεν παιζει ,γραφει απορρητο :( αν μπορεις δες το .