φαινεται ωραιο εμφανισιακα.αλλα ψαξε το για τρακαρισμα γιατι φοραει ενα μπροστινο φαναρι μπος και ενα HELLA (με το χαμογελο)
Printable View
το φαναρι μπος ειναι το εργοστασιακο μιας και τα πρωτα facelift E30 φορουσαν χωρις χαμογελο και οπως αναφερεται στην αγγελια , λεει μοντελο 1/ 1988
το παλιο μου Ε30 που ηταν 6/1988 ειχε και αυτο μπος χωρις χαμογελο
σωστη η παρατηρηση!
μπορει απλα να εχει αλλαξει απο ενα φαναρι γιατι εσπασε απο καποιο πετραδακι εως ολη την αριστερη πλευρα
κοιτα και προς VW MK2 πλευρα , απλα ειναι δυσκολο να βρεις με AC σε λιγα κυβικα , μιας και τα Gti 16v & 8v με μηχανικο ψεκασμο καινε τα αντερα τους! (παθων), εκτος αν βρεις καποιο 1800 8v motronic η καποιο 1600gt με motronic και AC
Από αυτά τα Ε30 που αναρτήθηκαν αυτό φαίνεται να είναι το πιο σένιο.
Όπως λέει και ο bass το μοτέρ κατά 99% είναι από Ε36, επίσης κάτι πρέπει να παίζει και με το air condition (είτε ημιτασιόν είτε κάποια πατέντα) γιατί το μαρκούτσι που φεύγει από τον κομπρέσορα δεν είναι τόσο μακρύ.
Οι σωληνώσεις όμως φαίνονται να είναι οι χάλκινες ( ; ) του μαμά, τα ημιτασιόν (DIAVIA) συνήθως είχαν πλαστικές σωληνώσεις.
Μιας και μιλάς για πούντο/ούνο κλπ, να προτείνω τότε το Renault Clio πρώτης γενιάς?
Κάτι σαν αυτό:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1818077/
Ιδανικό στα 1400 κυβικά με 78 άλογα, έμμεσου ψεκασμού (το 1200 αρχικά ήταν καρμπυρατεράτο). Έχουμε στην οικογένεια ένα τέτοιο, αγορασμένο καινούριο τέλη του '90 με κάτι παραπάνω από 320.000km. Δε σπάει, δε χαλάει, δεν καταλαβαίνει τίποτα!
Τράβα ρε που θα μου πεις το Clio κουρελού! Ρε, ξέρεις τι ανάποδα έχει να μαζέψει ο άνθρωπος στην προνομιακή τιμή των 1000¤? Ρε, ο γάλλος είναι υπερστροφικός, ρε. Έχει ψυχή, ρε! :D
Και δε μου λες ρε παλικάρι, ο μύθος πόσο καίει?
Μεταξύ σοβαρού και αστείου, το Clio δεν βγαίνει από την πόλη καθόλου πλέον και με το βαρύ πόδι του πατέρα κινείται γύρω στα 7.5 με 8l/100km αστικό κύκλο!
έτσι ειναι τά παλιά bmw τρώνε πολύ δε συμφέρει πλέον να τά χεις για να κάνεις τ δουλειά σ παρά μόνο για τ κ@)λα σ κ γω είχα/έχω αρκετά μικρά(σαξο, κορσα, getz, picanto) αυτοκ στ κατοχή μου αλλά όπως τά bmw δ εκαιγε/καίει κανένα όσο κ να τά πάταγα/πάταω λογο μικρότερου βάρους + κυβισμού
Λοιπόν με νευρική οδήγηση ,και κάποια ξεσκίσματα 2-3 μες την βδομάδα. Ε30 σημειώσατε 12.6
με νευρικη οδηγηση σημειωσατε 12,6 και 2-3 κολωνες που μαζεψε απ τον γαλλο!
σεβασμος στην γρια...
ενταξει μπορει να ετρωγε και απο ροβερ 1.4...αλλα εδω το 46αρι δεν μπορει να περασει getz!
:hystericalbs1::hystericalbs1:
H αλήθεια είναι ότι το clio II που έχω στην κατοχή μου (για το Ι δεν έχω γνώμη), 1.2 8v, 60hp, έχει κατανάλωση με χρήση αποκλειστικά αστική 6lt/100km!
Το πόδι μου είναι μέγγεΝη. Φουλ ''ανάβαση'' περιφερικής Υμηττού με 3η και 4-5 χιλιάδες στροφές κάθε μέρα ή αντίστοιχα Κατεχάκη.
Εκπληκτική οι ποιότητα κατασκευής σε ταμπλό κλπ περιφερειακά, η αξιοπιστία του μοντέλου και το πάτημα-στήσιμο για τα κυβικά του.
https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:...lZqpUH2F38nQvM αλλά φταίει ο Σπύρος που με φούντωσε.:hystericalbs1:
βασικα αυτο για το 46αρι αλλαξε το γιατι θα βγουν παλι με το μχ5 και θα λενε διαφορα...
το ροβερ σου χει μεινει αποθυμενο ακομα και τωρα ροβερ ψαχνεις να χωνεψεις οτι εισαι μπροστα...αχαχχααχαχ
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
εε λοιπον δεν εισαι...ησουν 1600 με φιλτροχοανη ελαφρωμενος κλπ και μεις σε πηγαιναμε φουλ φορτωμενοι με γυψους, εικονες φουλ, καντηλια!
Μεταξύ σοβαρού και αστείου, οτιδήποτε μπορεί να ρίξει 2-3 κολώνες στο Clio μου αυτή τη στιγμή. Ακόμα και γιαγιά με πι!
Δεν έχει δίσκο το κακόμοιρο. Να φανταστείς τις προάλλες ήθελα να προσπεράσω ένα λεωφορείο στην παραλιακή της Πάτρας. Κατεβάζω δευτέρα, σανιδώνω το γκάζι, το Κλιό αρχίζει να βογκάει, να ουρλιάζει, να βαράει καπνούς, κόφτες, πυράκια και βαλβίδες, η βελόνα του στροφομέτρου στο τέρμα (εδώ να σημειώσω ότι έχει πορτοκαλί φωτισμό όπως το 46άρι του πρώην και νυν αφεντικού), αλλά το λεωφορείο μου έριξε 5-6 καρότσες. Τελικά το ρημάδι πατήναρε όσο δεν πήγαινε και 'γω δεν κουνιώμουνα ρούπι.
Αλλά δε θα περάσει η κρίση? Με τα λεφτά που θα έδινα για να πάρω το μύθο μάι άς, θα κάνω το Κλιο, Williams. Εκεί να δεις καροτσαρία που θα πέσει :D
χαχαχααχαχ κατι μου θυμιζει αυτο!!!