Θεωρω οτι ειναι αδικο και σπαταλη κατι τετοια ατομα να φυλακιζονται και να τους πληρωνουμε ολοι για να εχουν τροφη και στεγη,να βγαινει αδειουχος και στα 7 χρονακια να ειναι εξω και να αλωνιζει :original:
Printable View
Σοφία, μίλησες με τη φωνή της λογικής. Στο σενάριο όμως αυτό υπάρχουν δυο προβλήματα: α) Προϋποθέτει πως οι συγκρατούμενοι των εν λόγω αποβρασμάτων θα πέσουν στο ίδιο επίπεδο μ' εκείνους και β) προϋποθέτει πως κάποιος, όσο στερημένος κι αν είναι, θα φτάσει στο ελεεινό επίπεδο να πηδάει Αλβανούς. Άσε που μπορεί να τους αρέσει και ο σοδομισμός.
Υπάρχει άλλη λύση: Μαζεύεις τους συγγενείς τους μέχρι 3ου βαθμού και στέλνεις τα κομμάτια τους ένα-ένα με δέμα στη φυλακή. Στην πρώτη άδεια που θα πάρουν στήνεις καρτέρι, παριστάνεις τον ταξιτζή και τους παίρνεις κούρσα. Τους οδηγείς σε ένα απομονωμένο μέρος και τους αναγκάζεις να δουν το βίντεο με τα φρικτά βασανιστήρια στα οποία υπέβαλες το σόι τους. Μετά τους ρίχνεις πρώτα στ' @@ και μετά ανάμεσα στα μάτια μ' ένα Desert Eagle .50
Τα απομεινάρια τους τα στέλνεις στην Αλβανία με χρέωση παραλήπτη.
σε αυτες τις ηλικιες η εγκληματικοτητα γινεται τροπος ζωης,δεν υπαρχει ουτε σωφρονισμος ουτε "ισιωμα" για να επανελθουν.ειδικα αν περασουν ασχημα στην φυλακη.
μερικοι αναδεικνυονται ακομα περισσοτερο μετα απο εγκλεισμο και συνδιαλαγες με αλλους ποινικους που ψαχνουν νεα ταλεντα.
λυση ειναι μονο μια....
Eγω ευχομαι να ειχαν μπει στο σπιτι του Kimbo.. και κατα λαθος να ηταν ξυπνιος.... Ας απεδιδε αυτος δικαιοσυνη :judge::judge::judge::judge:
Εναλλακτικα προτεινω να του βαλουμε τα εξοδα, να ερθει ενα ταξιδι, και να εχει ενα τετατετ με τα θρασυδειλα τσογλανια για κανενα δεκαλεπτο στο κελι τους...
https://www.youtube.com/watch?v=7K_w...eature=related
Θα γουσταρα να τους ριξει το αλογο μου εναν πηδο.
Καποια στιγμη θα ζητησουν και θα παρουν πενθημερη αδεια........ και αυτη η πληροφορια θα μπορουσε να φανει χρησιμη σε "καποιους" που θα ηθελαν να τους εκφρασουν την "ευγνωμοσυνη" τους ......και ειμαι σιγουρος οτι δε θα τους αναζητησει και κανεις.....
Καθικια του κερατα, καρκινο στα @ρχιδι@ ευχομαι...
εφαγε η ψειρα και βγηκε στο γιακα.. ψωμολυσουσανε τα παλιο κοπροσκλυ@ του κερ@τ@.. ηρθαν χορτασαν και απο πανω κανουν οτι γουσταρουν... που???? στη χωρα μαςς..... εμεις φταιμε..κανενας αλλος αν τους κοβαμε απο την αρχη τον αερα τοσα πολλα δεν θα γινοταν.
και μην ακουσω τωρα θα ρατσισμο και εθνικισμο ετσι??? αντε γτ πολυ τους εχουμε χαϊδεψει ολους τους!!!
https://www.youtube.com/watch?v=gs6s5uqeDOM&feature=player_embedded
Αν δεν τους αυτοκτονησουν μεσα στη φυλακη, σε 5-6 χρονια θα ειναι εξω και θα πραττουν χειροτερα. Απορω γιατι δεν τους κοπανησαν οι ασφαλιτες..
Φανη δηλαδη πιστευεις οτι δεν τους κοπανησαν οι ασφαλιτες??? απλα δεν πρεπει να τα βλεπουν ολα οι καμερες... οσο για την φυλακη πριν τους αυτοκτονησουν θα περασουν καλα...
απλα το αποτελεσμα ειναι οτι, οτι και να παθουν αυτοι, την ζημια που επαθαν καποιοι ανθρωποι (εννοω την ψυχολογικη)χωρις να φταινε δεν θα την ξεπερασουν ποτε....
Κανονικά θα 'πρεπε να πάθουν ό,τι και ο Σορίν Ματέι γι αυτό που έκανε στην Αμαλία Γκινάκη.
Θέλω πολύ να δω αμοιβή για το κεφάλι τους στη φυλακή. Ας μην ξεχνάμε όμως και τις οικογένειές τους εδώ. Τα επώνυμά τους τα ξέρουμε, τις περιοχές όπου κατοικούν επίσης. Όλοι αυτοί που έκαναν πλάτες, συμπεριλαμβανομένης και της 16χρονης τσούλας, αξίζουν την ίδια μοίρα.
https://tsekouratoi.blogspot.com/201...edium=facebook
Ας τους κανουν και αγαλμα..
ευχαριστως να ημουν σε ομαδα "σωφρονισμου" τετοιων "ανθρωπων"...
ειμαι και εγω της αποψης οτι δεν υπαρχει σωφρονισμος για αυτους.
μονο εξαναγκαστικη εργασια (με στενη παρακολουθηση) και τακτικος σοδωμισμος.
εγραψες!τα κτηνη καταλαβαινουν μονο ετσι. κ ειδικα μετα τις δηλωσεις τους περι οργανωσης τους εντος των τοιχων της φυλακης,ωστε μετα την αποφυλακιση τους ή αδεια τους να ειναι περισσοτεροι κ ποιο ισχυροι. ακομα να γα@@σουν κ να σκοτωσουν τις οικογενεις των αστυνομικων που τους συνελαβαν ή κ ασχετων αστυνομικων.τι εχετε να πειτε?
πραγματικα ειναι απαισιοι!!!
:thumbsup::thumbsup:
θα τους κανουν να νιωσουν κοριτσακια εκει... αυτοι νομιζουν οτι στη φυλακη θα την περασουν ζαχαρη... εγω θα προτεινα σε οσους ατυχους ειχαν μπει στα σπιτια τους. να μαζεψουν φραγκα να τα δωσουν σε ''καποιους'' εκει μεσα και η καθε τους μερα να τους γινεται μαρτυριο!!!
τα κοπροσκυλ@ που βγαινουν και λενε οτι θα κανουν χειροτερα οταν βγουν.:ranting2:
Σε μια κοινωνία που παραπαίει πλήρως, σε μια κοινωνία που η έννοια του σωφρονισμού είναι ανύπαρκτη, σε μια κοινωνία με τρομερά οικονομικά προβλήματα όπου η τέλεση του εγκλήματος καθίσταται ακόμη πιο πρόσφορη, σε μια κοινωνία και με ένα νομοθέτη που δεν φαντάστηκε τί αρρώστεια στο μυαλό θα κουβαλάει ο κάθε ανυπότακτος, ανένταχτος και άρρωστος (αλλοδαπός εν προκειμένω) ******ης, σε μια κοινωνία που έπαψε να ζει με ιδανικά και να καθιστά την προστασία των ιδανικών του συνόλου υπέρτερη των δικαιωμάτων του ******η αυτού που τα παραβιάζει, σε μια κοινωνία που εν κατακλείδι κανένας από τους ******ηδες αυτούς δεν τιμωρείται, τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπουμε.
Τους συλλαμβάνουμε και μας βρίζουν τις μάνες και μας απειλούν για ακόμα χειρότερα. Και δέκα άλλοι ******ηδες θα βγουν να μιλήσουν για τα δικαιώματα των αληταράδων αν τους κάνουν μπαούλο στο ξύλο.
Η Ελλάς παραπαίει γιατί κυβερνάται από προδότες, αλήτες, ληστές. Αυτούς τους ληστές που άνοιξαν τα σύνορά μας και μπήκε το κάθε κατακάθι μέσα λες και δεν μας έφτασαν αυτά που είχαμε. Αυτούς τους αλήτες που αν δεν σταματήσουν να βιάζουν και να λεηλατούν και να ξεπουλούν την πατρίδα μας θα τους παρασύρει το ποτάμι της οργής του λαού.
Μάλλον δεν υπολόγισαν ότι ακόμα και οι κρατούμενοι έχουν έναν κώδικα τιμής...
Θυμάστε την υπόθεση ''Δουρή'' ... Ελπίζω να έχουν την ίδια τύχη
Δυστυχώς τα πράγματα στις φυλακές έχουν αλλάξει από τότε πάρα πολύ. Το 80% είναι αλλοδαποί και το 60% από αυτούς Αλβανοί. Όπως τα λέει είναι δυστυχώς.. Και άλλα πολλά που σε καμιά συνάντηση θα τα μάθετε και θα δείτε πως ούτε τα φαντάζεστε... Είχα την ΤΥΧΗ να είμαι από τους πρώτους που είχαν 'στενή επαφή' με αυτά τα τσογλάνια, τους έχω δώσει από κοντά τις ευχές μου...
EDIT: Και τις προφητείες μου για την μέρα που θα βγουν.
βρε παιδια σαν πολυ δεν ασχοληθηκαμε με αυτα τα κτηνη...
Δυστυχώς μάλλον θα ξανακούσουμε για αυτούς.
Και στην φυλακή θα είναι οι σούπερσταρ...
Καθημερινά νομοθετούνται χιλιάδες νόμοι στην Ελλάδα είτε για να καλυφθεί η ανεπάρκεια του κράτους είτε για να βολεύονται ημέτεροι.
Όσο δεν βγαίνουν νόμοι σαν τον παρακάτω δε μπορώ να σταματήσω να ασχολούμαι Γιάννη https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=400854&cid=5
Μερικά θέματα με τσιγκλάνε άσχημα, είναι κόκκινο πανί, τι να κάνω.