Η πλακα ειναι οτι πριν 5 λεπτα εκανα αναληψη το ποσο κανονικα..
Θα παω απο δευτερα για face to face καταθεση...
Printable View
Η πλακα ειναι οτι πριν 5 λεπτα εκανα αναληψη το ποσο κανονικα..
Θα παω απο δευτερα για face to face καταθεση...
plz help δε δεχεται τ καρτα μου και μου βγαζει αυτο το μηνυμα
We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card
γιατι???ολα σωατα τα συμπληρωνω ελεος
Μπας κ στην διέκοψε η Τράπεζα ;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
οχι αφού τις χρησιμοποιώ συνέχεια κ στις 2 κάρτες που δοκίμασα μια απο ατε(χωρίς χρήματά μεσα) κ μια απο millennium(με χρήματά) τά ίδια μου πετάει δε καταλαβαίνω τι γίνεται
ps κ οί δυο ειναι χρεωστικες οχι πιστωτικές
αυτο προσπαθω να κάνω να μου στείλουν τον κωδικό κρατώντας τά 1.5ευρα κ μου πετάει αυτο το μήνυμα
ωπα , τον κωδικο θα τον παρεις απο την τραπεζα της καρτας σου ,το γνωριζεις αυτο ετσι??
κανονικα φαινεται στον επομενο λογαριασμο σου ,εκτος αν εχεις ηλεκτρονικο e-statement και μπορεις κατευθειαν να βλεπεις τις κινησεις της καρτας σου χωρις να περιμενεις να σιυ ερθει το εντυπο του λογαριασμου σπιτι σου.
ναι το ξέρω
για να καταλάβεις το τι κάνω
λοιπόν επιλέγω το είδος τις κάρτας πχ visa που έχω συμπληρώνω τον αριθμό τις κάρτας συμπληρώνω την ημ λήξης κ τον 3ψηφίο κωδικό αναγνωρίσεις κτλ δε θυμάμαι τι άλλο νομίζω τά πα όλα, πάταω continue στ πορτοκάλι κουτάκι κάτω δε γίνεται τπτ παρά μόνο μου πετάει αυτο το μήνυμα που αναφέρω πιο πάνω
αν τα βαζεις ολα σωστα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει,μηπως να ρωταγες στην τραπεζα thumb