και ποσες νομιζετε οτι ειναι οι επιδοτησεισ?ισα να καλυπτουν την ασουρα τους και να ζουνε.....απο τι στιγμη που τα παντα ερχονται απο το εξωτερικο με 3 και 60 οι αδροτες ειναι ερμαιοι των εμπορων...τα δινουν ολα οσο και οσο για να μην τα πεταξουν..
Printable View
και ποσες νομιζετε οτι ειναι οι επιδοτησεισ?ισα να καλυπτουν την ασουρα τους και να ζουνε.....απο τι στιγμη που τα παντα ερχονται απο το εξωτερικο με 3 και 60 οι αδροτες ειναι ερμαιοι των εμπορων...τα δινουν ολα οσο και οσο για να μην τα πεταξουν..
επειδη το εχουμε ξεφτυλισει το θεμα της απεργιας ακουστε αυτο.στην ιαπωνια οταν ο εργατης κανει απεργια,φοραει μια μαυρη κορδελα αλλα συνεχιζει να βρισκεται στο ποστο του και να παραγει.
επειδη εγω γουσταρω να κανω απεργια ειτε σαν δικαιωμα μου,ειτ σαν μουρλα μου δε σημαινει οτι πρεπει να ταλαιπωρω ανθρωπους που δεν εχουν καμμια σχεση με αυτο που ζηταω η απαιτω.
και οι ελληνες ειμαστε εαυτουλακηδες.μονο ο εαυτος μας και ο αλλος ας πεθανει.
το θεμα με ολους τους κλαδους ειναι αυτο.δεν υπαρχει τομεας που να μην δεσποζεται απο αυτουςτους κανονες.
και μεταξυ μας στο συνολο των επαγγελματων το 80 ειναι μπαμπεσηδες και το 20 % προσπαθει με το σταυρο στο χερι.
αποδειξη?κανενας κλαδος δεν πει καλα!!
στο θεμα των αγροτων τωρα,επειδη και εγω εχω δει τη δουλεια των αγροτων απο κοντα...και σεβομαι τον κοπο τους,οπως ΑΠΑΙΤΩ να σεβαστουν και το δικο μου κοπο.
γιατι δεν κανουν κινητοποιησεις το καλοκαιρι???
μηπως γιατι τοτε ειναι αποασχολημενοι με τη συγκομιδη???(αναλογα το προιον..)
μη τρελαθω τωρα!!!!
συμφωνω για τα ποσα των επιδοτησων που εγιναν μερσεντες και μπουζουκια και γουστα.(τουλαχιστον αυτοι που πηραν σπιτια παει και ερχεται...αυτοι που εδωσαν εκατομμυρια στα ποδια τραγουδιαρων και ρωσιδων ...)και αυτοι ειναι οι περισσοτεροι.
εκτος και αν η δικια μου περιοχη ειναι η εξαιρεση στο κανονα.
και βεβαια εχει δικιο ο αγροτης που πουλαει το σιταρι 8 λεπτα και σε εμενα φτανει 2.80!!!!
βεβαια εχει δικιο που δεν επιδοτειτε το πετρελαιο που καιει το τρακτερ η κομπινα κλπ ,αλλα οχι με την επιδοτηση για να παρει πετρελαιο για το τρακτερ να παιρνει 500 μερσεντες και να το παιζει ο μαμιας του χωριου.
ασαφεστατα και εχει δικιο που του λενε να καλλιεργησει καλαμποκι και εμεισ μετα πεταμε τη παραγωγη και εισαγουμε καλαμποκι απο εξω,αλλα και εγω που δουλευω ολο το χρονο και επειδη δεν εχω λεφτα για διακοπες πηγαινω φιλοξενουμενος στη χαλκιδικη και να μου κλεινουν το δρομο.....
οταν δε με σεβεται δεν προκειτε να τον σεβαστω και εκει παιζεται ολο το παιχνιδι της κυβερνησης.να ασχολουμαστε μεταξυ μας και να ξεχναμε αυτους.
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΥΝΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ σε ενδειξη διαμαρτυριας...γιατι δεν πηαινουν να το δωσουν δωρεα σε παιδια??????σε ηλικιωμενους?????
μαγκια μονο ε?να δειξουμε στη τηλεοραση οτι το προιον μας απαξιωνεται...
σε ολα τα επαγγελματα εχουν γινει οι σκαρτοι παρα πολλοι περισσοτεροι απο οτι οι σωστοι.και ξαφνικα τα ποδια εχουν σηκωθει να χτυπησουν το κεφαλι και το κεφαλι.
Το προβλημα των αγροτων ηταν,ειναι και θα ειναι οι μεσαζωντες...
Οσο υπαρχουν αυτοι τοσο θα υποφερουν και θα απαξιωνονται...
εγω ενα θα πω,πριν καταληξει καπου ασχημα αυτο το νημα...
ανθρωπους που τα χερια τους ειναι χοντρα ροζιασμενα και μονιμως βρωμικα,που δεν μπορουν να αγγιξουν γυναικα απο τη τοση δουλεια,προσωπα που δειχνουν 25 χρονια γηραιοτερα να τα σχολιαζετε με σεβασμο!!!
Γιαννη μιας και ανοιξα εγω αυτο το θρεντ θα σου απαντησω οτι συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με αυτο που λες.....και φυσικα κανεις δεν ειναι σωστο να μιλα με ασημους χαρακτηρισμους γι αυτους τους ανθρωπους...
Βεβαια, το οτι καποιος που εχει δουλεψει σε μια δουλεια που απαιτει σκληρη χειρωνακτικη εργασια με την γη, δεν σημαινει οτι εχει παραπανω δικαιωματα απο μενα, εσενα η καποιον αλλο που κανει κατα πολυ ''ευκολοτερη'' δουλεια και ''νομιζει'' οτι αυτο του επιτρεπει να μου κλεισει τον δρομο και να μην παω στην δουλεια μου η οπου αλλου θελω.....
Συμγωνω μαζι σου Δημητρη......απλα οι μεγαλοαγροτες συνδυκαΛΗΣΤΕΣ, αυτοι ειναι που βγαζουν και ''καθοδηγουν'' την μαζα των φτωχων αγροτων για να μην βλαυτουν τα δικα τους πανω απο ολα συμφεροντα....βαλε κκαι οτι οι συν/τες αυτοι ειναι ΟΛΟΙ πολιτικα καθοδηγουμενοι...εχουμε ενα εκρηκτικο κοκτεηλ....απλα θα πρεπει καποια στιγμη να ξεσκαρταρουμε απο αυτα τα μιασματα τους ψευτοσυνδυκαΛΗΣΤΕΣ
Ναι Γιαννη ουτε εγω διαφωνω αλλα οταν ενα τσουβαλι σιταρι (50 κιλα) πωλειται για 5 ευρω, λιγοτερα και απο ενα φρεντοτσινο στο mall, τοτε απο εκει ξεκινα να σταματα η λογικη...
Προσωπικα δεν ημουν ποτε υπερ στο κλεισιμο των δρομων διοτι εχει καταστροφικες συνεπειες για πολλους επαγγελματιες και για την ιδια την οικονομια.
Αν και οι προσωπικες μου εμπειριες ειναι μαλλον αρνητικες,
Μια απο τα ιδια οπως σε ολα τα επαγγελματα....
λιγο προσοχη ομως μη ξεφυγουμε γιατι δεν βραζουν ολοι στο ιδιο καζανι