Αρχικό μήνυμα απο
giannis_compact
Χθές το βράδυ και ενώ έβγαινα για ένα ποτό με δύο φίλους με σταματανε 6 μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ!Μου λέει ''με αργές κινήσεις μπές στο απέναντι στενό και σταμάτα και κλείσε το δρόμο''!
Έρχεται ένας άλλος δίπλα μου και μου λέει με ''αργές κινήσεις κατέβα από το αυτοκίνητο!
Βγαίνω από το αυτοκίνητο και μου λέει ''βγάλε ότι έχεις από τις τσέπες και βάλε τα χέρια στην πλάτη και δέσε τα σταυρωτά''!
Το κάνω και γώ αυτό και με έψαχνε για κανένα πεντάλεπτο!Με άφησε μετά και έρχεται ένας μέσα στη μαγκιά και μου λέει ''έχεις κάτι μέσα στο αυτοκίνητο''?Απαντάω όχι και αρχίζουν να το κάνουν φύλλο και φτερό!Όλες οι θήκες άδειες και το πόρτ παγκάζ κι αυτό άδειο!Το έψαχναν κανένα τέταρτο μέχρι και στο ντουλαπάκι της σιντιέρα έψααξαν και έβγαλαν ακόμα και τα σιντί να κοτάξουν άν έχει κάτι μέσα (!)
Στο τέλος με κοιτάζει με ύφος και μου λέει ''από ότι φάνηκε δεν υπάρχει τίποτα...απ'ότι φάνηκε όμως''
Εδώ να συμπληρώσω ότι καλά κάνει η αστυνομία και κάνει τέτοιους ελέγχους!
ΑΛΛΑ
Δεν μπορώ με ΤΙΠΟΤΑ να ακούω την ειρωνεία τους και όταν τους χαιρετάω και τους λέω καλησπέρα να μου λένε '' βγές από το αυτοκινήτο με αργές κινήσεις ενώ μόλις έχω ξεκινήσει από το σπίτι μου,σα να είμαι κανένας απατεώνας'' και όλές αυτές του είδους τις ειρωνείες που λένε οι αστυνομικοί!
ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ!
Μόνο ένας ήταν ευγενικός και με ρώτησε τί σπουδάζω κτλ αλλά με ευγενικό και καλοσυνάτο ύφος!