επειδη εχω αγανακτησει με την μαμα κρεμαγιερα του ε30 με 4+ στροφες απο ακρη σε ακρη,σε ε30 με υδραυλικο τιμονι μπαινει?
Printable View
επειδη εχω αγανακτησει με την μαμα κρεμαγιερα του ε30 με 4+ στροφες απο ακρη σε ακρη,σε ε30 με υδραυλικο τιμονι μπαινει?
το ξερω.συμφερει οικονομικα σε σχεση με την αγορα αυτου του εξαρτηματος?
Μια μεταχειρισμενη κρεμαγιερα απο 36αρι παίζει στα 150ευρω. Τόσο την είχα πάρει πριν δυο χρόνια από μέλος του φόρουμ μας. Και μάλιστα ήθελε να μου την δώσει 120 αλλά δεν είχαμε ψιλά. Η διαδικασία της εγκατάστασης δεν είναι και κάτι τρομερό, λίγο να κόβει του μάστορα την βάζει. Θέλει δυο ροδελιτσες , έναν απόσταση στην κολώνα και να αλλάξεις διαδρομή στα μαρκουτσια.
Το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει
μηχανολογικης αποψης, μειωτηρας ειναι καθε ειδους "μηχανολογια" που επιφερει μεταδοση κινησης και ισχυς..συνηθως με καποιον συντελεστη (1,5:1 η 2:1 κτλ κτλ)...η τυπικη διαδικασια ειναι η μειωση στροφων απο ηλεκροκινητηρες(οπως παρατηρησες και απο κει πηρε το ονομα), σπανιοτατα ειναι και η αυξηση στροφων(οπως θελει ο φιλος να βαλει στο αμαξι του προφανως για κανα drift) αλλα σε αυτη τη περιπτωση νομιζω ειναι 1:2 οχι 2:1.
m-power εξηγησε μου τι εννοεις γιατι δε το καταλαβαινω και επειδη δε το καταλαβαινω το βρισκω πολυ ενδιαφερον
Α εννοεις το "στροφαλος-σασμαν-αξονας κινησης"
αλλα με 5η πχ που εχω 3000 rpm στο στοφαλο ξερεις ποσες στροφες εχω στον αξονα το λεπτο???
πες μου αν ξες
Κωνσταντίνε την είχα πάρει από τον Στράτο κάτω στην Πάτρα. Και ακόμη τον ευχαριστώ. Ψιλά θεωρούνταν γιατί η τιμη ήταν ήδη σκοτωμενη... Κάτω απο 200 δεν έβρισκα! Άρα τα 30 ευρώ χαλάλι και όταν την έβαλα πάνω και είδα ότι ήταν άριστη ακόμα πιο χαλάλι.
Άρα τα "ψιλά" είναι σχετικά μην παρεξηγηθώ !