Έτσι ακριβώς γεμάτος μ'αυτές τις λωρίδες ήταν ο ουρανός σήμερα πάνω απο την Αράχωβα....
Printable View
Έτσι ακριβώς γεμάτος μ'αυτές τις λωρίδες ήταν ο ουρανός σήμερα πάνω απο την Αράχωβα....
Ο Σταματης που ηταν ειναι τοπ θεμα......αυτη η κουφαλα ειναι μεσα σε ολα....:original:
Διάβασε για το σύστημα HAARP και το πως η λειτουργία του εξαρτάται από την ύπαρξη βαρέων μετάλλων στην ατμόσφαιρα.
Εχουμε και λεμε.Ο Λιακοπουλος υπηρξε καθηγητης μου σε γνωστο φροντιστιριακο οργανισμο .Ημουν ηδη αποφοιτος και ξαναδιαν πανελλαδικες για να περασω Θεσσαλονικη.
Ως φυσικος-φροντιστης ηταν δυνατος και μεθοδικος. Ως ανθρωπος και παιδαγωγος υπηρξε και μαλλον εξακολουθει να ειναι μεγας μπαρουφας και παλαμουτης. Ο ανθρωπος εχει διδακτορικο στο παλαμουτι στη μπαρουφα και στο ψεμα. Ειναι κουμπαρος του καρατζαφυρερ συμπτωματικα.
Για το θεμα των αεροψεκασμων: Εχω συμφοιτητη ο οποιος εργαζεται σε αναλογη εταιρεια ως συντηρητης του ηλεκτρονικου εξοπλισμου.
Σε ερωτηση μου τι σκ@τα μας πετατε απο εκει πανω ρε Γιαννη, η απαντηση του ηταν ψεκαζουμε αβλαβη υλικα για να μπορεσουν να κανουν προβλεψη οι στρατιωτικες μετεωρολογικες υπηρεσιες.
Τωρα αν με παραμυθιαζε και μου εκρυβε κατι η τον εχουν παραμυθιασει κι αυτον δε ξερω.
Έχει ματασυζητηθεί εδώ.
Και ο pilot που είναι και ο πλέον ειδικευμένος της παρέας είχε απαντήσει.