το εχω κανει μεσανατολικο.
το παξιμαδι που δε μπορω να λασκαρω ειναι βιδωμενο με ροποκλειδο και γραφει πανω 30Νm.
Printable View
Δεν είδα κανένα άλλο παξιμάδι βρε φίλε εκτός απο αυτό το μεγάλο που σκεπάζει το πλαστικό καπάκι.
Μήπως έχουμε κάτι διαφορετικό ;;; Μήπως αυτο που περιγράφεις δεν είναι απαραίτητο να βγεί ;; δεν ξέρω να βοηθήσω περισσότερο.
Καλή τύχη !!:original:
Εγω οταν το αλλαξα αυτο το πραμα ρε παιδια, απλα εβγαλα τα πλαστικα καπακια απο τους υαλοκαθαριστηρες, τους ξεβιδωσα απλα με καριδακι, τους σηκωσα απο το καρε, αλλαξα το πλαστικο, αντιστροφη διαδικασια και τελος. Για να ξεβιδωσεις τον υαλοκαθαριστηρα, εισαι με κλειστο καπο, καρυδακι με καστανια πανω να ξεσφιγγει και κοντρα με το αλλο χερι στον κλειστο υαλοκαθαριστηρα. Κατι στριμωγμα ισως ηθελε στις ακρες το πλαστικο απ οσο θυμαμαι για να περασει απο κατω απο κατι αλλα πραματα που χει εκει. Για Ε46 δε μιλαμε? Δεν εχει κατι ιδιαιτερο νομιζω.. Απ οσο θυμαμαι δεν γινεται χωρις αφαιρεση υαλοκαθαριστηρων, ενω το βαψιμο δεν θα κανει κατι, δεδομενου οτι συνηθως φυτιλιαζει η τσιμουχα εφαρμογης στο παρμπριζ και κοβεται σπαστικα ευκολα..
απο οσο καταλαβαινω τα 30Νm αναφερονται στο παξιμαδι που εχω ηδη βγαλει.
τωρα το ''5'' που δε μπορω να λυσω η εχει πιασει μακα η φταιει ο αριστερος μου ωμος που βγηκε προσφατα.
παντως κουναω τον υαλοκαθαρηστηρα πανω κατω αλλα τιποτα. Κουνιεται και το αυτοκινητο μαζι
Να ριξω wd40;
Για τη φθορα προτεινω το μαιο να πασαλειψουμε με βαζελινη.
παντως κατω απο το παξιμαδι που ολοι ξηλωασατε εχει ηχνη απο σωληνωτο κλειδι με παχος τοιχωματος τσιγαροχαρτο
Ναι αυτό γίνεται...Αλλά αν περαστεί με χρώμα και βερνίκι στην ουσία θα έχει αποκτήσει άλλες αντοχές...Πως θα φυτιλιάσει???
Γι'αυτό έχω αυτή την ιδέα...thumb Χωρίς να ξέρω βέβαια αν μπορεί να δουλέψει...:thumbsdown:
Υπάρχει το δικό μου...hehehe...Αλλά θέλει αλλαγή...
Ναι wd-40 και ισως λιγο προσεκτικο κοπανημα με ενα σφυρακι να ξεκολλησει, αν εχει σφηνωσει το καρε.
Εγώ το δικό μου το πέρασα μια-δυο στρώσεις μαύρη σιλικόνη, το έστρωσα σιγά σιγά με σαπουνάδα και έγινε σαν καινούριο!!!!! ;)
εγω οταν το χα αλλαξει ειχα ενα κλειδι ΝΑΑΑΑ(πανω απο 80cm) που ειχα στηριχθει ολοκληρος επανω του και αλλος ενας ενα λοστο κατω απο τον υαλοκαθαριστηρα......
Τι wd40, τι σαπουνια.......
Καααποια στιγμη οταν ειπαμε ας σπασει το γ@μ!$! αρκει να βγει, ακουστικε ενα κρακ και λασκαρε..
Ειναι τρομερο μανικι να αφαιρεθουν αυτα τα 2