Πολύ σωστό αυτό (για το bold) !!!!
Τώρα για τα κατεβάσματα δεν είναι και ανάγκη να ταλαιπωρείς συμπλέκτη, κιβώτιο & κινητήρα. Έχε τη ταχύτητα μέσα και είσαι ΟΚ.
Printable View
Θα παρακολουθω τον συμπεθερο μου που ειναι κουλοποδαρος και απο την ασχετοσυνη του με την ροδα μπορει να καιει και 3λιτρα ανα 100χλμ......:thumbsup:
Ελα ρε στη βενζινη κολλησαμε τωρα????? Εγω θα σου πω το εξης,, ΑΣΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΦΑΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ,,,,Αυτη ειναι η δικη μου Λυση,, αυτα που εμποδιζουν την Βενζινη του αμαξιου δεν ειναι ουτε οι ταχυτητες ,,, ουτε οι στροφες που ταριξα μια βιαστικη ματια τα ανωθεν που γραφεις αλλα θα σου πω εγω τι ειναι ((¨:Πρεπει να αποβαλεις ΟΛΛΑ τα : Ουισκακια , τσιγαρα ,,Μωρα ,, με τις πανες τους τυρια λογαριασμους παραλογους καφεδες κρεατοφαγια , και αλλα πολλα τετοια η αλλα που εχουν σχεση με τετοια και θα με θυμηθης θα πης ποσα θελει Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΑ????? 800-1000ΕΥΡΩ??? τα κοπαναω και παω πλαταμωνα-πρεβεζα-παργα να γουσταρω.
Αλλα αν δεν κοψεις αυτα που λεω εγω ισως υπαρξη ενδεχωμενη δυσκολια με τη βενζινη.
Επίσης να προσθέσω.....
- Ελεγχος της πίεσης των ελαστικών...
- Προσοχή στην αεροδυναμική του αυτοκινήτου...π.χ ανοιχτά παράθυρα σε υψηλές ταχύτητες,σχάρες,μπαγαζιέρ ες
Μακάρι να μπορούσαμε να τα κάνουμε όλα αυτά,αλλά χλώμο το βλέπω..thumb
- Περιττό βάρος από διάφορα άχρηστα μικροαντικείμενα...
- Λάθος διάσταση ζαντών...
παντως λεω !
αν μπορουσα να πεταχτω μεχρι τα συνορα Βουλγαριας
να γεμιζα μια δεξαμενη με 100αρα και μετα ποιος τον ειδε τον Ανεστη
λεω εγω!
Αυτό με τη νεκρά που αναφέρθηκε πριν να πω είναι πολύ σημαντικό!
Βλέπω πολλούς και αφήνουν νεκρά σε κατηφορά ή σε ευθεία,δεδομένης μιας ταχύτητας του αυτοκινήτου...ΛΑΘΟΣ!
Έτσι καταναλώνει το αμάξι...Πάντα με ταχύτητα μέσα(ώστε να είσαι κάπου στις 2000στροφές)! Ακόμα και σε κατηφόρα ή ευθεία, όταν θες να κάνεις οικονομία...;)