Κατι ακομα, αφου το σασι ε46 σηκωνει και το 2.2 και το 3λιτρο μοτερ, γιατι να μη γινεται να το δηλωσεις το αμαξι σαν 3λιτρο; Περιεργο μου φαινεται
Printable View
Κατι ακομα, αφου το σασι ε46 σηκωνει και το 2.2 και το 3λιτρο μοτερ, γιατι να μη γινεται να το δηλωσεις το αμαξι σαν 3λιτρο; Περιεργο μου φαινεται
Πάρε ένα 330 και είσαι οκ μην μπλέκεις .
Οχι δεν αλλαξε τιποτα προς το παρον.
Παρακολουθω την συζητηση, απλα αν αρχισω παλι να λεω οτι δεν μπορει να το δηλωσει, οτι θεωρειτε κακουργημα γιατι ειναι φοροδιαφυγη, οτι δεν περναει ΚΤΕΟ πλεον, οτι θεωρειτε ανασφαλιστος σε περιπτωση ατυχηματος και ολα οσα εχουμε πει, καποιοι θα με πουν παλι γραφικο.......
Να σας αποκαλυψω οτι εχω καταθεσει στο υπουργειο οικονομικων και μεταφορων ολοκληρο φακελο με προταση αλλαγης της νομοθεσιας, που συνταξαμε μαζι με τον ΔημητρηςΜ3, και το εχουμε δωσει και σε βουλευτες.
Καποια στιγμη ειχα ρωτησει αν και ποσοι θελουν να δηλωσουν αλλαγη κινητηρα, να παμε με υπογραφες και οχι δυο γραφικοι τυποι .....
Εγω και ο Δημητρης βαλαμε τα μουτρα μας μπροστα με ονοματεπωνυμο και προσωπικα στοιχεια.
Σημερα που μιλησα με το υπουργειο παλι, μου ειπαν οτι λογο του χαμου που γινεται με την συμφωνια, ενω εχει προωθηθει στους αρμοδιους, και αναγνωριζουν το προβλημα, δεν βλεπουν λογο γιατι να μην γινει, απλα δεν εχουν ζητησει ενημερωση που βρισκεται η κατασταση.
Με διαβεβαιωσαν οτι θα με ενημερωσουν εντος της εβδομαδας.
Εγω ειμαι αισιοδοξος απο την σταση και τα λεγομενα του ανθρωπου που παρελαβε τον φακελο, αλλα το οτι μονο εγω και ο Δημητρης ασχολουμαστε με το θεμα, με προβληματιζει το κατα ποσο καποιος καρεκλοκενταυρος δεινοσαυρος του μεταφορων θα μας παρει στα σοβαρα για ενα θεμα που εχει προκυψει με δαχτυλο των εμπορων και αντιπροσωπων αυτοκινητων.....
Ισως αν καποιοι πιεζαν κι αυτοι ειτε τις υπηρεσιες της περιοχης τους, ειτε βουλευτες, ειτε οποιον μπορουν τελος παντων, Ή φτιαχναμε ενα κειμενο με υπογραφες και περιγραφες του τι θελει να δηλωσει ο καθενας, τοτε σιγουρα θα μας επαιρναν στα σοβαρα πολυ πιο γρηγορα γιατι παταμε εκει που ποναει......
ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ και θα κανουμε κι εμεις σωστα και νομιμα το κεφι μας οπως σε ΚΑΘΕ αλλη χωρα της ευρωπης....
οποιος ενδιαφερεται, απανταει σε μενα ή στον ΔημητρηςΜ3....
:thnx::thnx::thnx::thnx:
Πάντως εγώ δεν νομίζω να τίθεται θέμα "γραφικότητας". Επειδή λέμε την αλήθεια που είναι δυσάρεστη, είμαστε και γραφικοί?
Απο εμένα προσωπικά και δημόσια συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας να ευαισθητοποιήσετε τις αρμόδιες αρχές και μακάρι να γίνει κάτι.
Είναι πολλές φορές που παραπονούμαστε εμείς και οι γείτονες που στο δρόμο μπροστά απο το σπίτι μας έχει ανοίξει μια λακούβα, αλλά δεν παίρνει και κανείς ένα τηλέφωνο να το αναφέρει στις αρμόδιες αρχές.Γι'αυτό και η λακούβα μένει εκεί δεκαετίες... thumb
CompactM3 Μπράβο για την προσπαθεια ελπιζω να καρποφορίσει. Ευχαριστω κ για τις απαντησεις φιλε
Το κακο ειναι οτι ειμαστε δυο άτομα !!!!
Που τουλάχιστον φαίνονται πιστεύω ειναι και αλλα άτομα το γιατι δε θέλουν
Να φανούν ειναι δικο τους θέμα !!
Η παροιμία λεει η ισχύς έν τη ενωση!!!
Αν καταφέρουμε να αλλάξουμε τη νομοθεσία τότε μπορουμε να κανουμε τα πάντα !
Βοήθεια φιλοι !!
Δηλαδη ρε παιδες τοσα παιδια (και απο το forum και απο αλλα που εχω δει) τα οποια εχουν προβει σε αναλογη μετατροπη, τοσα χρονια κυκλοφορουν παρανομα;
Αν θυμάμαι καλά, με την ισχύουσα νομοθεσία επιτρέπεται αλλαγή κινητήρα +- 20%από τα κυβικά του κινητήρα που έχει το αυτοκίνητο και με την προϋπόθεση εργοστασιακά να έβγαινε τέτοιος κινητήρας για το συγκεκριμένο μοντέλο.