Ανακληση για μπεκ ποτε βγηκε???δν ενημερωσαν τους ιδιοκτητες?παλι καλα που εχει και εγγυηση.. τι εννοεις Μιχαλη αν είναι και κάτι άλλο άλλαξε το τώρα γιατί αν βγάλει κάτι μετά από καιρό θα πρέπει να το πληρώσω?
Printable View
Ανακληση για μπεκ ποτε βγηκε???δν ενημερωσαν τους ιδιοκτητες?παλι καλα που εχει και εγγυηση.. τι εννοεις Μιχαλη αν είναι και κάτι άλλο άλλαξε το τώρα γιατί αν βγάλει κάτι μετά από καιρό θα πρέπει να το πληρώσω?
Δεν γνωρίζω πότε βγήκε η ανάκληση.
Αυτό που εννοώ είναι ότι αν σου πουν ότι πχ συνήθως παρουσιάζεται πρόβλημα σε μια βαλβίδα πες τους να σου αντικαταστήσουν το ανταλλακτικό με το νέο κωδικό τώρα που σε καλύπτει η εγγύηση αλλιώς αν τυχόν και σου βγάλει μετά πρόβλημα θα πρέπει να το πληρώσεις.
ωραιος καταλαβα τι εννοεις...ναι οκ...κατι για μια αντλια μου ειπαν εαν χρειστει να αλλαχτει αλλα δν μου μιλησε με βεβαιοτητα..περιμενω τηλ αυριο να μου πουνε....λογικα αν εχει καποιο προβλημα η οδευει στο να δημιουργησει βλαβη στο μελλον δν θα μου πουνε οι μ@λ@κες να την αλλαξω??θα μ'αφησουν στο σκοταδι να βγαλει βλαβη και μετα να την αλλαξουμε που θα ειμαι σιγουρα εκτος εγγυησης??φοβαμαι μην μου τα λενε μισα λειψα
Έτσι γίνεται αναγκαστικά, αν δε χαλάσει κάτι δεν μπορούν να στο αλλάξουν εντός εγγύησης. Η ανάκληση αυτή την έννοια έχει ότι πρέπει οι κάτοχοι των αυτοκινήτων να ειδοποιηθούν και να πάνε για αλλαγή έχει δεν έχει χαλάσει. Αυτό είναι θέμα πολυσυζητημένο και κουραστικό πλέον.
Πόσο στα χρεώνουν τα μπεκ?
Ο ξάδερφος μου πλήρωσε 500 για 3 μπεκ και 4 μπουζί μαζί με τα εργατικά.