λαστιχα πρεπει να ειναι.
στραβωμενα.
το εχω παθει κ εγω.
αρχικα εμφανιζεται κοντα στην τελικη κ σιγα σιγα κατεβαινει.
Printable View
λαστιχα πρεπει να ειναι.
στραβωμενα.
το εχω παθει κ εγω.
αρχικα εμφανιζεται κοντα στην τελικη κ σιγα σιγα κατεβαινει.
Πριν απο ολα δες και τη ζυγοσταθμιση στις πισω ζαντες.
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Αμα το κάνει στα 180-200 ;;ειναι λογικό η ποτε δεν ειναι λογικό
οτι πανω απο 215 βαρια 220 ειναι σφαλμα κοντερ ( η bmw dinei 215 με ρεζερβουαρ 1/4 ,οδηγο πουπουλο και ουτε παραθυρο , ουτε ραδιοφωνο ανοικτο χαχαχα)
αν το 90 αρι πιανει 240 τοτε το καρμπον φορμουλισιο για οσους δεν ξερουν το si θα πρεπει να διακοσοεξηνταριζει χαχαχα
Τεσπα ο καθενας υποστηριζει τη ροδα του αλλα cool με τα κοντερισια νουμερα!!!
Στο θεμα μας τωρα ξεκινα απο τα απλα με ζυγοσταθμιση.
[QUOTE=Nino;458581]οτι πανω απο 215 βαρια 220 ειναι σφαλμα κοντερ ( η bmw dinei 215 με ρεζερβουαρ 1/4 ,οδηγο πουπουλο και ουτε παραθυρο , ουτε ραδιοφωνο ανοικτο χαχαχα)
αν το 90 αρι πιανει 240 τοτε το καρμπον φορμουλισιο για οσους δεν ξερουν το si θα πρεπει να διακοσοεξηνταριζει χαχαχα
Τεσπα ο καθενας υποστηριζει τη ροδα του αλλα cool με τα κοντερισια νουμερα!!!
Στο θεμα μας τωρα ξεκινα απο τα απλα με ζυγοσταθμιση.[/QUOTE
Νίνο για την 92αρα 320 μιλάω εγώ και δεν έχω λόγο να πω ψέματα...
Γιαννη οσον αφορα το θεμα,σου εριξα thanks,οσον αφορα το αλλο,πιστευω οτι ξερεις οτι εγω προσωπικα δεν εχω κανεναν λογο να υπερβαλλω για το αμαξι μου το οποιο το αγαπω,αλλα ωρες ωρες του ριχνω κ τα καντηλια καθοτι ειναι λιγο εως αρκετα ψοφιο εκει που το θελω,κ οταν με "κερνανε τσαγακι",κ το αναφερω κ αυτοσαρκαζομαιthumb
Οn topic again...
Ναι βρε Νικ ξερω πολυ καλα!!
αλλου ειναι το point μου, οτι τα χιλιομετρα που βλεπουμε δεν ειναι πραγματικα, και αυτη ειναι η πραγματικοτητα!!
Οι τιμες που δινει το εργοστασιο δεν ειναι στη τυχη, ουτε εμεις το παμε καλυτερα το αμαξι και επιασε περισσοτερα. Ισως σε καποιες κατηφορες με ευνοικο ανεμο , ισως ξεπεραστουν τα εργοστασιακα.
Να σου πω και το αλλο το 90αρι το Ζ4 και το χ3 εχουν τον ιδιο κινητηρα αλλο βαρος αλλο αεροδυναμικο συντελεστη αλλη κυλιση, για αυτο και στο 90αρι δινει 215 και σε μενα 203 τελικη.
Καπου υπαρχει ενας τυπος που βγαινει ακριβως απο τις στροφες και η πραγματικη ταχυτητα, θα ψαξω να τον βρω!!!
Παραπάνω μίλησα για χιλιόμετρα γράφοντας πάντα τι έχω δει στο κοντέρ, δεν άφησα πουθενά να εννοηθεί οτι είναι και πραγματικά, τα ανέφερα για να επισημάνω οτι είδα περίπου 20 χλμ κάτω απ' όσο έχω δει άλλες φορές. On topic τώρα, οκ να ξεκινήσω με ζυγοστάθμιση, αλλά συνήθως σε προηγούμενα αυτοκίνητα που είχα όταν εμφανιζόταν τρέμουλο το καταλάβαινα κυρίως στο τιμόνι και απο τα 120+ όχι μετά τα 160+ όπως τώρα. Ας ξεκινήσω απο το πιο απλό και μετά αν δεν διορθωθεί θα τσεκάρω μπιλιοφόρους-άξονα και βλέπουμε.