Εχεις δικιο το Α3 αλλαξε επιτελους!!!!!
Printable View
Στη νισσαν γιατί είχαν υφάκι χιλιων καρδιναλίων
και κλειδωμένο το 370z?
Μια ζωή βλάχοι θα είμαστε στην Ελλάδα...
:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
Ρε σεις το νέο Α3 έχει εσωτερικό για σεμινάριο...design, ποιότητα...απλά τα σπάει! Αυτά να βλέπουν F20 και Α-class με τα εσωτερικά μαυσωλείο...
Το νέο golf...ούτε στον εχθρό μου...μία από τα ίδια και πάλι...άχρωμο άοσμο!
Το νέο Beetle απλά τα σπάει...
Το accord πέρα από το μικρό, ακανόνιστο και με φθηνά trims πορτμπαγκαζ, είναι αυτοκινητάρα!
Παρατήρησα (και ξενέρωσα) ανοίγοντας το καπό του panda πως από μέσα το αμάξι ήταν άβαφτο...γκρί αστάρι...πολύ πίσω οι ιταλοί...
Το clio πολύ κραυγαλέο...και στο εσωτερικό τίγκα στο χρώμιο + γυαλιστερό μαύρο πλαστικό...εμετικό
Το Up black edition θα ήταν απλά το αμάξι που θα επέλεγα εάν έπαιρνα τώρα μικρό. Πραγματικό αυτοκίνητο σε τιμή μίνι, καμία σχέση με τα ανταγωνιστικά c1, 107...εάν δεν ήταν και σλοβάκικο...
Είχε και πολλά τεστ drive (μπράβο τους!). Πολλά πιτσιρίκια παραπονιόντουσαν που κάτω από 3 χρόνια δίπλωμα δεν τα αφήναν να οδηγήσουν...εγώ ζήτησα για τεστ drive ένα R8 V8 που καθόταν αραγμένο στο χώρο των audi, μου εξηγήσαν πως το έχουν για μούρη και όχι για τεστ drive, δεν με έννοιαξε και πολύ...έχοντας οδηγήσει στο παρελθόν το V10, το V8 απλά το σνομπάρω:th_Laie_67-1:
Αυτές οι εντυπώσεις...thumb
Μη βαρατε....μου αρεσε το Q3 2λιτρο diesel:whistle:
Εχω διαβασει οτι εχουν ειδικο τμημα επεξεργασιας των υλικων για να μυριζει ετσι.
Σοβαρα, εχουν και ανθρωπους που αποφασιζουν ποια καινουργιλα μυριζει καλυτερα.
Το χοντακι στην Αμρικα δεν εχει καν πισω καθισματα.
Το εκριναν επικυνδινο για τους επιβατες.
Το νεο Α, γ@μαει και δερνει.
Η νεα Α class εχει κινητηρα ρενο η' κανω λαθος;