ρωτησα κ μου ειπαν οτι με τους racing καταλυτες αντε να εχω παρει 6 αλογα!αλλα θα βαλω στο προγραμα να το παω κ αλλου που μου ειπαν οτι ειναι αυστηρο το δυναμομετρο εκει στο 1 νεκροταφειο αθηνα
Printable View
ρωτησα κ μου ειπαν οτι με τους racing καταλυτες αντε να εχω παρει 6 αλογα!αλλα θα βαλω στο προγραμα να το παω κ αλλου που μου ειπαν οτι ειναι αυστηρο το δυναμομετρο εκει στο 1 νεκροταφειο αθηνα
μα τοσο πολυ να χανει????:)
η αληθεια ειναι οτι ενα προγραματακι το χρειαζεται....επειδει ομως εχω αρκετα χλμ φοβαμαι μην σπασει κανα μοτερ καποια σιτγμη με την πρωτη οικονομικη ευκαιρια λεω να το βαλω!
Σορρυ,δεν ξέρω τι και πως,αλλά στη δεύτερη φωτογραφία,ρόδα σε δίνει 221,8 ...
Κωσταντίνα απο το dyno diagaram σου η μέγιστη ισχύς σου είναι 291,3 άλογα στο μοτέρ!Το δυναμόμετρο που μέτρησες είναι της maha(γερμανικό) κ όντως είναι απο τα πιο αυστηρά αλλά κ αξιόπιστα δυναμόμετρα της "πιάτσας"!Αν είναι καλός ο χειριστής του(δεν πιστεύω νάχε λόγο να "κλέψει" εμφανίζοντας παραπάνω τιμές γ να σε ενθουσιάσει!) δυναμομέτρου δεν πιστεύω να είναι λάθος το αποτέλεσμα....
Κωνσταντίνα, από το λίγο που μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες, οι καμπύλες στο διάγραμμα είναι όμορφες και αυτό είναι σημαντικότερο από τις μέγιστες τιμές.
Ευχαριστούμε για το thread, ανέβασε και κάποια καλύτερη φωτο αν θες thumb
Εφοσον λες οτι φορας το 36αρι με τα 286αλογα μοτερ Μ3, το νουμερο που δινει το ΜΑΗΑ (απο οτι καταλαβα) κατα τη γνωμη μου ειναι απολυτα σωστο αν συνυπολογισουμε οτι πηρες περιπου 4 αλογα στροφαλο με racing καταλυτες .
Προσωπικα πιστευω οτι και η μπλε γραμμη που αντιπροσωπευει τα αλογα στο τροχο (221) ειναι ρεαλιστικα....