Aυτό να κάνεις Φάνη...thumb
Printable View
Ή εχει κολλησει το κεφαλι μου και δεν ψαχνω σωστα, ή δεν μπορω να τα βρω..
Θυμαμαι πως καπου/καποτε ειχα βρει στο google, διαστασεις απο 4pot rear bbk kits για BMW, και με ποιους δισκους δεν θες πατεντες στο χειροφρενο (δεν γινεται brembo,ap, alcon κλπ να τα πουλανε με πατεντες.. αρα καποιος δισκος μπαινει χωρις κοψε-ραψε).
:ranting2:
Λοιπόν Φάνη την πατέντα την έχω κάνει εγω χωρίς κόψε ραψε αλλα δεν περιγραφεται ετσι απλα......τεος παντων......φτιάχνεις σιδερένιο ή αλουμινενιο δαχτυλίδι για να μπει μεσα στην δισκοπλακα οσο πιο σφηνωτα μπορεις.....απλα θελει μηχανουργειο η δουλεια......αν εβλεπες το αμάξι μου θα καταλαβαινες την αψογη τοποθετηση μου!
Κωστα το ιδιο μου ειπαν ο Mormon και ο gyiama επειδη τους ζαλιζα στο τηλ..
Το ζυγισες εσυ? Αν και τοσο ψειρας που εισαι (βλ. εξατμιση) μαλλον ναι χαχα.
Θα'θελα να το αποφυγω ομως. Δεν υπαρχει τιποτα σε δισκο που να μπαινει bolt on?
Ξαναμιλησα με τον Καμπανη και μου ελεγε τα δικα του κι εγω τα δικα μου. Τελος του μηνα μπαινω φανταρος και δεν εχω το χρονο να τον κυνηγαω οπως περσι το καλοκαιρι για να τελειωσει η δουλεια.
Μου ειπε πως πρεπει να τον πληρωσω, να τα πληρωσει, και να τα βαλουμε. Που να μην ηταν και αντιπροσωπος της Galfer..
Το πρωι στο τηλ. του ειπα την τοποθετηση θα τη κανω εγω αλλου, θα επρεπε να τα πληρωσω ομως. Του ειπα να τα τοποθετησουμε οπου θελει αυτος και αφου μπουν ολα bolt on οπως επιμενει, χωρις καμια πατεντα, να παρει τα μετρητα στο χερι και εγω να φυγω με τα φρενα. Μου το εκλεισε να μιλησει με το μαστορα και να με ξαναπαρει, λεει αυριο πρωι, λεω δεν μπορω λογω δουλειας. Ειπαμε για Δευτερα.
Ελπιζω τη Δευτερα να γινει ετσι οπως συμφωνησαμε, αν και νομιζω πως σιγουρα "κατι θα γινει και θα χρειαστει μια ψιλοπατεντα". Και μιση βιδα εκτος kit να βαλει θα φυγω.
Αλλοι δεν τα γραφουν γιατι ισως να μη θελουν, δικαιωμα τους, αλλα με οποιον εχω μιλησει στο τηλ. σχετικα με συνεργασια τους για πωληση φρενων, ΟΛΟΙ ειχαν προβλημα (ακομη και σε αλλα φορουμς απο οτι διαβαζω). Προσθετω και τη δικη μου εμπειρια περσι.. ε οτι και να μου πει δεν τον πιστευω πλεον. Αν δεν μπουν τα φρενα οπως λεει φευγω. Αν μπορουσα να τα βρω αλλου/αλλιως δεν θα ασχολιομουν καν..
Αν δεν εμπαινα φανταρος ισως και να δοκιμαζα τον τροπο με τα δαχτυλιδια ετσι για το γαμωτο.. αλλα δεν εχω χρονο ουτε ορεξη να ειμαι μεσα με μισοτελειωμενο αμαξι και να περιμενω ποτε θα βγω για να το μαζεψω, ισως απο χειμωνα.
Φάνη δεν υπάρχει αλλος τροπος απο αυτον που ειπα και σου ειπαν τα αλλα παιδια.....μην ψαχνεις αδικα γιατι στο δικο μου το εξαψα παρα πολυ......και το σιγουρο ειναι οτι σε αυτον που πηγες μμμμμμμμ.......τι να σου πω; και οι ανταπτορες δεν ειναι του kit σιγουρα....αλλου τους φτιαχνει και ξερω και που......μακαρι να εβλεπες την δουλεια που εκανα εγω!
Γιατί δεν βάζεις τα λεφτά στην άκρη και να το φτιάξεις μετά το φανταριλίκι με την ησυχία σου?Ούτως ή άλλως πόσο θα χρησιμοποιήσεις το αμάξι για τους επόμενους 9 μήνες?
(Μην παρεξηγηθείς και νομίζεις ότι κάνω κουμάντο στα λεφτά σου)
Ακυρωσε την δουλεια με αυτον...... και αργοτερα τα ξαναλεμε αν θελεις για να γινει οπως θελει εσυ......ακου εκει να τον πληρωσεις, να τα πληρωσει, και να τα βαλει.......εχει πολυ πλακα ο τυπος.......