Μετά από αρκετά χρόνια συμβίωσης με τις παλιές μου ζάντες 18αρες και 8,5αρες εμπρός πίσω αποφάσισα :judge:να τις αλλάξω με 18 RS 8αρες εμπρός και 9αρες πίσω :wub: . Στις 3 πρώτες φώτο είναι οι παλιές και στις 3 επόμενες είναι οι καινούργιες.
Printable View
Μετά από αρκετά χρόνια συμβίωσης με τις παλιές μου ζάντες 18αρες και 8,5αρες εμπρός πίσω αποφάσισα :judge:να τις αλλάξω με 18 RS 8αρες εμπρός και 9αρες πίσω :wub: . Στις 3 πρώτες φώτο είναι οι παλιές και στις 3 επόμενες είναι οι καινούργιες.
Πολυ καλες!!!!!
Αλλη φασηηηηηηηηηηηηηηηη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ωραιες Κωστα !!!!!!!!!!!!!!!!
Θελω βολτα . . . . . . .
Πολύ ωραίες!!!Μεγειά!!!!:D:D:D
Πολυβόλο απέξω, μπιμπελό από μέσα. Μεγειά Αλέξη ! :thumbsup:
Mε 'γεια!!!:thumbsup:
Εδωσαν αλλο αερα στο οχημα!!!!ανανεωση φοβερη!!!thumb
Με 'γεια Αλεξη!!!:thumbsup:
Αντε και αμα παρω το οχημα σου ,....μου κανεις δωρο και το ρολοϊ!!!!ετσι κι αλλιως και αυτο αγρατσουνιστο θα το εχεις....:whistle::th_Laie_67-1:
Τι μου θυμησες....το τελειο εσωτερικο!!!! :thumbsup:
Ωραία αμφότερα να σαι γερός να τα χαίρεσαι.
Επειδή από πιτσιρικάς έχω μια αδυναμία με τους χρονογράφους (έχω 5 seiko), όταν το είδα στην αντιπροσωπεία, το φορούσε και ο αρχημηχανικός που είναι και φίλος, αμφιταλαντεύτηκα για μια στιγμή, είπα να το χτυπήσω, αλλά σκέφτηκα ωριμότερα και είπα "πήγαινε οπίσω μου σατανά" :th_Laie_67-1:
Καλησπερα παιδια,πριν απο λιγο καιρο αλλαχτηκαν τα πισω φωτα του μ3Ε92,με τα νεα τεχνολογιας λεντ της φεις-λιφτ 3αρας κουπε..το αποτελεσμα ειναι πραγματικα ειναι εντυπωσιακο,η τιμη βεβαια τσουχτερη αρκετα,αλλα το αποτελεσμα πολυ δυνατο.Συντομα θα παραθεσω και φωτο απο το θηριο.Επι τη ευκαιρια πωλουνται σε πολυ καλη τιμη τα μαμα φωτα,πιστευω οτι πρεπει να ταιριαζουν και σε ολα τα Ε92..αν καποιος φιλος το γνωριζει σιγουρα θα με βοηθουσε η γνωση του στο θεμα...:mpaks:
Τσουχτερη η τιμά,αλλά.....μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος?
Το κανες ακόμη ομορφότερο το θηρίο. thumb
Πάντα οι αλλαγές μας ανανεώνουν...Πολύ όμορφο έγινε!!! (Του Μπιλάρα ήταν αυτές?) Να δω εμείς πότε θα πάρουμε σειρά για τέτοιες αλλαγές??
Αν και δεν το έχω δει το εσωτερικό, από εδώ μπορώ να ξεχωρίσω ότι το χειροφρενάκι έδωσε ακόμη μια πεινελιά στο Τέλειο εσωτερικό (Εκπληκτικό το χρώμα στα δερμάτινα).
Όσο για το ρολόϊ...λέγε τιμή γρήγορα!!!
περυσι αλλαξα σε 850CSIστερεοφονικο (την συσκευη) μονο /////ALPINE R-114 το Bloototh καλωδιο ειναι το μονο που μενει αχρηστο γιατι το αμαξι διαθετει μανισιο BMW GSM τηλεφωνο... η συσκευη αυτη ειναι η ΙΔΑΝΙΚΗ το οτι τα γραφικα της ειναι σε πορτοκαλι χρωμα ακριβως οπως του Boardcomputter ανω και εξ ολοκληρου του αμαξιου ,,, ταμπλω ,,κοντερια ,,η πορτα του οδηγου στοις φωτινες ενδειξης νυχτας.....χωρια που σε ηχο αυτη η συσκευη ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.
290 ευρω απο το online καταστημα της bmw ... https://shop.bmwgroup.com/is-bin/INT...ore-Storefront
Και ακόμη κάααααθεσαι ρε Φανη! Εγώ θα τα περίμενα στο συνεργείο να μπαχθούν άμεσα.
Αντε καλοφόρετα και καλά κρατήματα. thumb
Μπράβο ρε Φάνη..
Αντε καλή συνέχεια στα μπαξίματα σ φίλε..
και με κομπρεσερ σύντομα!!!
Θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο (Christos 330) γιατί πριν κάνα 3μηνο του ζήτησα να μου βρει ζάντες με πατούρα και αυτός όχι απλά το έκανε μου βρήκε,τις συγκεκριμένες RS με 8cm πατούρα πίσώ, σε καταπληκτική τιμή.
Σε ευχαριστώ φίλε που με βοήθησες να ανανεώσω λίγο το καμάρι μου αλλα και για όλα τα υπόλοιπά.thumb:thanks:
αντε να μας βρει και εμας τωρα καμια πολυακτινη 17αρα τωρα....σε καλη τιμη εννοειται!
κ εγω αποφασισα να αποχωριστο τις 18αρες μου γιατι ειχα σοβαρο προβλημα με το να βρισκει συνεχως στο θολο κ το χαλι το τραγικο να μην μπορω να βαλω πραγματα ουτε ατομο πισω...κ τελικα πηρα τις Μ Ε46 17αρες κ ελπιζω να βρω την υγεια μου!:) την τριτη θα τις βαλω!
μου ειπαν οτι ειναι λαθος το οφσετ κ ο προιγουμενος εχει ανοιξει ηδη τον θολο.....χανω κ σε εκινησεις....δεν βρησκω ευκολα διαστασεις του λαστιχου...χαλια...
καλωριζικες Κωνσταντινα...σε καταλαβαινω για την αλλαγη απο 18..σε 17αρες..! προχθες αλλαξα και εγω τις δικες μου 18αρες με κατι πιο κλασσικο σε 17...
Σημερα αλλαξα Ζαντες και αυριο λαστιχα.
Μια και το αμαξι δεν ειναι για καθε μερα λεω να δοκιμασω τα avon που βρηκα σε πολυ καλη τιμη 540 ευρω να δω τι λενε.
Ετσι και αλλιως δε θα ειναι για μια ζωη.
Πριν ειχα τα fulda τα οποια θεωρω πως για τη δυναμη του αυτοκινητου καλα τα πηγαν.
Τρομερές Βαγγέλη!Μεγειά!!:thumbsup::thumbsup:: thumbsup: :thumbsup:
Καλοπατητες!κουκλαρα ειναι η ζετα.!
Εμπαξα και γω στον ασσο ενα αλκανταρα κεντρο στο Μ3 τιμονι του ασσου....
Σήμερα με ενημέρωσαν οτι μπάχτηκε κιτ μεθανόλης στο αυτοκίνητο. Ελέγθηκε για διαρροές και οδηγήθηκε πίσω στο σπίτι. Οι δοκιμές θα γίνουν μόλις επιστρέψω με έδεια. Αντε να δούμε πότε
Παιδιά με τις υγείες σας!