Καλο μεν, αλλα ....
Printable View
Με πολλα απ αυτα μαθαμε να ζουμε Ντινο χωρις ν'αποτελουν σημαντικο κινδυνο για τη ζωη μας και την ασφαλεια μας.
Τις λακκουβες τις αποφευγω απο μικρος, αυτος που δε φοραει κρανος θα σπασει το δικο του το κεφαλι οχι το δικο μου....αυτο που δε μπορω ν'αποφυγω ομως ειναι τον αλβανο με το καλασνικοφ και τον πακιστανο βιαστη η τον αφγανο δολοφονο για 120 ευρω.......αυτον θελω να δω με τσιμεντοπεδιλα αν δε σεβεται τη χωρα που τον φιλοξενει.
Οσο για τους δικους μας εγκληματιες το εχουμε αναλυσει και συζητησει πολλες φορες.
Δεν τους είδα και δεν με ενδιαφέρει να τους δώ.
Αν θέλω να δω ΖΩΑ πάω στο Αττικό πάρκο.
Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτά τα παράσιτα είναι μετανάστες.
Μεταναστεύσαμε και εμείς, πήγαμε σε ξένες χώρες, προκόψαμε, σεβαστήκαμε τους νόμους και γυρίσαμε πίσω σοφότεροι και εξελιγμένοι.
Αυτό το πράμα με το σκατοβολιό που μαζεύτηκε πρώτα με τις "ενωτικές κινήσεις" του Αντωνάκη και μετά με την ανυπαρξία ελέγχου όλων των υπολοίπων δεν το έχω ξαναδεί πουθενά.
Ας πάνε να περάσουν τα σύνορα του Τέξας, ή ας κάνουν πως μπουκάρουν απο κανα φράχτη στην Γαλλία, να το κουβεντιάσουμε ξανά το θέμα των δικαιωμάτων τους.
Οσοι έχουν δικαιώματα έχουν και υποχρεώσεις.
Και μέχρι τώρα, μας γ$μήσανε τις γιαγιάδες, μας κλέψανε τους παπουδες, μας μολύνανε με τις κωλοαρώστιες τους - γιατί είναι πιθηκοι και δεν δέχονται να εμβολιαστούν- και θρέφουμε στον κόρφο μας φίδια κολοβά που ενώ μας γλύφουν το χεράκι, κάθε τέλος της βδομάδας πάνε και προσεύχονται στον θεό τους να πάρουν δύναμη να σκοτώσουν τους αλλόθρησκους.
Προσωπικά χέστηκα για το θρησκευτικό θέμα, δεν είμαι και φανατικός με τα κόλπα αυτά, αλλά όταν προσκυνάς μια ιδέα που σου λέει, ότι πρέπει να αφανίσεις όσους ειναι διαφορετικοί απο εσένα, ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ μεγάλε.
Εχω μεγάλο θέμα και στην δική μου ηθική, πρέπει να σε "χαλάσω" πριν με "χαλάσεις".
Εχουν έρθει σε αυτό το μαντρί κουμάσια και κουμάσια.
Κλέψανε, σκοτώσανε, μαγαρίσανε.
ΓΡΙΕΣ 80 ετών και παιδάκια ΜΟΝΟ αυτές οι κωλόφαρες ακουμπήσανε.
Τι λέει ο νόμος σου αδερφε?
Εκλέψες? σου κόβω το χέρι.
Τι λέει ο δικός μου?
Σε βάζω φυλακή....
Να πως ξεκινάει η ασυδοσία και πως πέφτουν οι αναστολές.
Είναι ΥΠΕΡ της μετανάστευσης, του ασύλου και της νόμιμης ένταξης.
Είμαι ΚΑΤΑ της παράνομης εισόδου, της άρνησης ένταξης και της ανυπακοής στους νόμους.
Εκτονώθηκα.
Για τους μαγκες ομως τους δικους μας, τους "ανοιχτομυαλους", "φιλευλευθερους" υπερ της νομιμοποιησης των ανθρωπινων δικαιωματων κλπ τιποτα ε???
αν ερθει να με κλεψει ενας "παρανομος" και του σπασω τα δοντια, θα ερθουν μετα οι συλλογοι "Σωσε τον παρανομο μεταναστη", "αντιρατσιστες", "αντιναζιστες" , "Συριζα","ΚΚΕ" κλπ και θα με μηνυσουν....
αν μου σπασει τα δοντια για να μου παρει το πακετο με τα τσιγαρα, ολοι αυτοι θα το δουν λογικο...
ο "Αντωνακης" που τους εβαλε μεσα τωρα θελει να τους βγαλει....
ποσα τσεπωσαν τα χρονια που εμπαιναν με διαφορες συνθηκες που υπεγραψαν τπτ ε?
το ποσα τσεπωνουν ακομα και σημερα διαφορα στελεχη (στρατου-αστυνομιας) για να κανουν τα στραβα ματια τπτ ε???
τα συνορα που ειναι ξεφραγο αμπελι τπτ ε?
Ναρκες στα συνορα απαπα... εκει παιζουν μικρα παιδια... Αληθεια παιζουν τα παιδια σας τοπι στα συνορα??
Δεν ξανακλεγομαι για τιποτα, ολα ειναι καλα... ευχομαι σε λιγο καιρο να καουμε ολοι μαζι στην κολαση μνημονιακοι αντιμνημονιακοι....
Νεοδημοκρατες- Πασοκτζηδες κλπ
Εδω μετα τις εκλογες και συζηταμε τα ιδια, πολλοι ψηφισατε Νδ για να μην χρεοκοπησουμε, ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ και ακομα κλαμμα...
τι περιμενατε? να αντλησει πετρελαια ο Σαμαρας???
Θα τους "φανε" ρε Γιαννο και αυτούς !! Μισθοφόρους ΟΥΚάδες να βάλουν στην αστυνόμευση θα βρούνε τρόπο κατι δημοσιογραφάκια της κακιά ωρας να τους "φανε" !! Η "κοινωνική κατακραυγή" βλέπεις και ο τρόπος που παρουσιάζεται είναι πολύ ισχυρή και πολύ ποιο βρωμικη απο οποιοδηποτε σωμα ασφαλείας.
Ασε που πλεον ασκούν και εξουσία !!!
Βασικα οσο καξομαι και το καλοσκεφτομαι, η χωρα βρισκεται ηδη σε σταση πληρωμων, στην κυριολεξια.
Βλεπω το αργοτερο μεχρι απριλη μαη, πολυ γερο μπουμ με ολοκληρωτικη την παυση.
Δν βγαινουν ουτε στον υπνο τους με το πιο παραδεισενιο ονειρο, ενω ταυτοχρονα περα βρεχει.
Αντε και να δουμε. Αντε και να δουμε.
Είναι του 2010 και έπεσα κατά τυχη πάνω του
"Μέσα από την κίνηση παρακολουθούσα έναν δυστυχή τριαντάρη που προσπαθούσε να αλλάξει λάστιχο με τη βοήθεια της συντρόφου του. Είχε ένα ύφος σαν να έπρεπε να συναρμολογήσει το αμάξι από την αρχή. Είχε σηκώσει με τον γρύλο το αυτοκίνητο στον αέρα (δεν ξέρω πόση ώρα του είχε πάρει αλλά πάντως ήταν ήδη ξαναμμένος και κάθιδρος) και έδινε μάχη να ξεσφίξει τα μπουλόνια ενώ εκείνη του σκούπιζε το μέτωπο. Γύρναγε τον σταυρό, γύρναγε και η ρόδα-έβαλε το κορίτσι να κρατά κόντρα με το πόδι, φεύγει η ρόδα και της πιάνει το πόδι. Άφησαν το λάστιχο και κάθισαν στο πεζοδρόμιο να κοιτάξουν το τραύμα και μετά έπιασαν και οι δύο το κεφάλι τους με απόγνωση. Φαντάζομαι ότι ήταν η στιγμή να ζητήσουν οδική βοήθεια. Ήταν καλοσχηματισμένα και γυμνασμένα παιδιά, απλώς δεν ήξεραν αυτό που κάποτε ήξεραν όλοι οι οδηγοί. Ότι τα μπουλόνια ξεβιδώνονται μόνο όταν ο τροχός ακουμπά τη γη.
Έχω δει πολλές φορές παρόμοια περιστατικά, στον δρόμο ή αλλού. Δουλειές των χεριών, αυτονόητες στο παρελθόν για τον καθένα, σήμερα για τους περισσότερους μοιάζουν Ηράκλειος άθλος. Οι Έλληνες έπαψαν να είναι χειρώνακτες και νομίζω ότι και αυτό είναι ένα σύμπτωμα της ευμάρειας των τελευταίων δεκαετιών. Η μυϊκή τους μάζα αυξάνεται μόνο στα γυμναστήρια και όχι σε φυσικές δραστηριότητες.
Οι γενιές της ανέχειας και οι επόμενες γέμιζαν τα μπράτσα τους με καθημερινές δουλειές. Θεωρούσαν πολύ φυσικό όταν χαλούσε η βρύση να την αλλάζουν μόνοι τους, όταν καιγόταν ο διακόπτης να τον αντικαθιστούν, όταν έσταζε το καζανάκι να ανεβαίνουν στο πατάρι. Γενικά οι βλάβες και τα μερεμέτια του σπιτιού, της αυλής, της δουλειάς, του αυτοκινήτου ήταν κατ΄αρχάς δική τους υπόθεση και μόνο στα δύσκολα φώναζαν μάστορα. Από μικρή ηλικία. Δεν υπήρχε παιδί τη δεκαετία του '60 και του ΄70 που είχε ποδήλατο και δεν ήξερε μόνο του να μπαλώσει τη σαμπρέλα του -τώρα ακόμα και για να ρυθμίσει τα φρένα πάει στον ποδηλατά. Ο μπαμπάς του καλεί μαραγκό για να βάλει ράφια, τζαμά για να περάσει ένα τζάμι, ηλεκτρολόγο για να αλλάξει ντουί, μπογιατζή για να βάψει τα κάγκελα.
Δεν προσπαθώ να πω πόσο καλά ήταν τα πράγματα στο παρελθόν-τα περισσότερα ήταν χειρότερα. Απλώς σκέφτομαι, αυτές τις μέρες της αδυσώπητης ανεργίας, ότι είναι πολλά τα επαγγέλματα που έχει διαγράψει από τις προοπτικές του το παιδί της μέσης ελληνικής οικογένειας. Προσανατολισμένο, και ορθώς, στην απόκτηση γνώσεων και πτυχίων, έχει παραμελήσει τα χέρια του και αυτά που μπορούν να του προσφέρουν. "
πηγή: https://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=2769