Σίγουρα είναι εύκολο ή κάνουμε καμιά ζημιά; Γιατί εαν και ασχολιέμαι με τέτοια αυτό το φοβάμαι. Στα προηγούμενα αυτοκίνητα τα έβαζα και τα έβγαζα μόνος μου. Θα ρωτήσω και τον Σπύρο... thumb
Printable View
Υπαρχει αυτην η καμερα στο καταστημα? αν την εχει οταν παω για την οθονη θα περασω και την καμερα :whistle:
Ρε παιδια να το ξεκαθαρίσουμε λιγακι....
στην βαση που εχω στο αυτοκινητο μπαινει ή δεν μπαινει ο κλιματισμος ειχα ρωτησει εδω μεσα καποιον δεν θυμαμαι και ειπε πως μπαινει απλα δεν κουμπωνει κ θελει διπλης πισω για να σταθει.Τελικα αφηνει κενα ή ειναι απλα θεμα οτι δεν καθεται χωρις κολλημα ?
m-power εχουμε το οκ της καταθεσης απο gpscom?Το προχωρησε?
Αν συνηθίσετε την κάμερα, δεν θα την αλλάζετε με τίποτα!!
Στο ebay έχει πάμφθηνες...
Εγώ τι θέλω και γράφω εδώ?? :ranting2: Την τύχη μου μέσα χεχεχεχ
Παιδια το μαγαζί από οπού θα πάρουμε το εργαλείο έχει και τις 2 κάμερες
α) αυτη που μπένει στο φωτάκι τις πινακίδας και
β) αυτη που είναι στο πλαίσιο της πινακίδας διαλέγει ο καθένας και πέρνει ,εγω πάντως λέω να πάρω αυτη που μπαίνει στο φωτάκι... όσο τωρα για την βάση του κλιματισμού εγω την πήρα 30 ευρω απο τα μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση ..
Θελει ξηλωμα το ντουλαπακι για φτασεις στην ασφαλειοθήκη και να παρεις σημα απο την βαλβιδα τις οπισθεν, ωστε να ενεργοποιειται αυτοματα οταν βαζεις οπισθεν! Αλλα ΔΕΝ θελει ξηλωμα η μοκετα! Μπορεις να τα περασεις απο τα πλαινα μαρσπιε στις πορτες...οπως περνανε καλωδια για τους ενισχυτες! Το πισω καθισμα θα βγει (στα κουπε ειναι πανευκολο) και μετα θες ισα ισα να ξεκουμπωσεις την μοκετα του πορτμπαγκαζ!
Ειναι ευκολο σε γενικες γραμμες! Αν μαστορευεις γενικοτερα, δεν θα βρεις δυσκολια! Οτι απορία εχεις μπορω να σε βοηθησω! Βεβαια αν για τον οποιοδήποτε λογο δεν ειστε σιγουροι, απευθυνθείτε σε καποιον ειδικο!
Μίλησα με Θεσ/νικη , ειδε τις καταθεσεις .Βεβαια μεσω Ιντερνετ δεν μπορει να δει στοιχεια καταθετων ,βλεπει μονο τα ποσα! Αυριο θα παει στην τραπεζα να κανει ανανεωση!
Αλλα απο τον αριθμο των καταθεσεων φαινεται οτι ειμαστε ενταξει! Η παραγγελία δώθηκε στο εργοστάσιο, αναμένουμε tracking
number αποστολής για να μαθουμε την ημέρα άφιξης των εμπορευμάτων.
τα λεφτα και απο μενα ειναι ηδη μεσα στο λογαριασμο.
Περιμένουμε λοιπόν την άφιξη των μηχανημάτων. Εύχομαι σε όλους καλορίζικα και να είμαστε καλά να τα χαρούμε... :dance1: :dance1: :dance1:
να πω οτι η καμερα μπορει να δουλεψει με 2 τροπους 1 με το που βαζεις οπισθεν και 2 εν κινηση να την βαζεις σε λειτουργεια και να βλεπεις τον πισω σου!!!!!!! αλλα δεν θυμαμαι αν επιλεγεις εξ αρχης τον τροπο η εχεις την δυνατοτητα να επιλεγεις πως θες να την δουλευεις απτο μενου!!!!νομιζω οτι ισχυει ο 1 τροπος δλδ οριζεις εσυ πως θα δουλευει απ την αρχη!!!!
Πέρασα κι εγώ σήμερα απ το μαγαζί και είδα πάνω στον πάγκο το εργαλείο, αλλά το αφεντικό δεν είχε τα "κέφια" του φαίνεται και τα λόγια τα βγαζε με το τσιγγέλι που λένε.
Ούτε καν πάνω στο 46αρι δεν μου το δειξε που ήταν παρκαρισμένο δίπλα.
Τέσπα, οπτικά είναι πολύ όμορφο, αρκεί να βγεί και αξιόπιστο, καλοφόρετο σε όλο τα παιδιά του group-buy.
Ευχαριστω πολυ Γιαννη! Το επιβεβαιωσε και ο Ζερβουδακης! Ειμαστε ετοιμοι!
Νομιζω πως ειναι ιδιες αφου ειναι για το Ε46, αλλα εχω την απορια και εγω γιατι ειναι δυο οι φυσες! ΟΙ πλακε και οι στρογγυλες! Ακομα και αν δεν ειναι με την ιδια, ολα τα cd player πλεον εχουν ιδια φυσα την iso. Χρειαζεσαι εναν ανταπτορα απο bmw σε iso. Εχουν ολα τα car audio με μηδαμινο κοστος!
να ρωτησω για οποιον ξερει. εμενα το αυτοκινητο δεν ειχε τιμονι με κουμπια. εβαλα ενα m-pack με τα κουμπακια. και οταν ειχα παει για service του πα να μου περασει την καλωδιωση για το ραδιοφωνο οπως και εκανε και εκτοτε φωτιζονται κιολας. βεβαια ποτε δεν διαπιστωσα αν οντως δουλευει μιας και εχω πηγη pioneer χωρις interface για τα χειριστιρια. με αυτη την καλωδιωση θα δουλευει και το κουμπι του τηλεφωνου η θελει κατι αλλο?
Ανεβασα εδω καποια pdf. Το ενα εχει καποιες οδηγιες, στο αλλο φαινονται τα περιεχομενα της συσκευασιας (το νουμερο 8 ειναι η φυσα αρα ολα οκ)
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...7106#post57106
Αν εχει βαλει την μαμα καλωδιωση ολα οκ! Δεν χρειαζεσαι κατι αλλο...Αν εχει κανει καποια πατεντουλα...θα χρειαστεις ή επεκταση της πατεντας ή οριτζιναλ καλωδιωση!
το κουμπι φιλε ετσι και αλλιως δεν θα δουλευει παραμενει οπως εχει.η οθονη εχει ενσωματωμενο μικροφωνο επανω και ολες η λειτουργιες βρισκονται πανω στην οθονη.κληση θα κανεις μεσω της οθονης και θα ακους τον συνομιλητη απο τα ηχεια.το κουμπι του τηλεφωνου δεν λειτουργει.
σπυρο μου το βαλε η QS στην λεοφωρω βουλιαγμενης. το εβγαλα το pioneer προχθες και ειδα πως εχει μια φυσα που δεν ειναι συνδεδεμενη καπου. χρωματιστη φυσα και σαν ειχε καπακι στην ακρη ετσι μου φανηκε
και κατι τελευταιο οσοι εχουν κουμπια στο τιμονι να ξερετε πως δεν μπορειτε να αλλαζετε του αποθηκευμενους σταθμους..θα κανετε μονο search αλλα δεν μπορειτε να αλλαζετε σταθμους που εχετε στην μνημη .
το κουμπι στο τιμονι για το bluetooth φιλε bmwologe δουλευει η οχι στο δικο σου? μηπως εχεισ την προηγουμενη εκδοση? γιατι εμας στην προσφορα λεει πως δουλευει το πληκτρο του τηλεφωνου στο τιμονι
να τα παρουμε απο την αρχη.το κουμπι στο τιμονι για το τηλεφωνο ειναι μονο για ον και οφ.για να κανεις κληση πρεπει να βαλεις το δαχτυλο στην οθονη για να πληκτρολογησεις τον αριθμο.απο το κουμπι δεν μπορεις να κανεις πληκτρολογηση.τωρα οσο αναφορα αυτο που ειπα για τους σταθμους που ειναι στην μνημη δεν αλλαζει το ξαναλεω.μπορεις να κανεις μονο αναζητηση η σταθμοι που ειναι στην μνημη αλλαζουν απο την οθονη.
εσεις που ειστε απο μακρια γιατι δεν ερχεστε μια βολτουλα να τα περασετε στο καταστημα ? ετσι και αλλιως η τιμη ειναι μαζι με τα περαστικα, ελατε να πιουμε κανα:morningcoffee:
στην σελιδα 37 ποστ 362, ειναι η προσφορα που εχει ανεβασει σε pdf ο bill987, εκει θα λυθουν και καποιες αποριες (ειχαν αναφερθει πιο πανω) οσο αφορα τιμες καμερας κλπ :mpaks:
Αυτή η προσφορά δεν ισχύη τώρα ; Ξέρεις κάτι Σπύρο ή Παναγιώτη;
Η προσφορά που υπήρχε στο e-shop πακέτο με την κάμερα και την κεραία Tv αφορούσε περιορι-σμένο αριθμό συσκευών που εισήχθησαν σε προγενέστερη χρονική περιόδο και με διαφορετική ισο-τιμία Ευρω- Δολλαρίου... thumb
οχι η προσφορα στο e shop δεν ισχυει πια το μηχανημα ειναι σκετο και εκτος group buy να το παρεις ειναι χωρις καμερα κλπ!!!!αν και τελος παντων...... με το καλο να ερθουν τα πραγματα σας και θα τα πουμε γιατι τελικα μαλλον καποιοι που γραψανε κατι πραγματακια σε παλιοτερα ποστ ειχαν δικιο μαλλον!!!!!!!!
ΥΓ οχι ως προς την συσκευη αλλα ως προς τον πωλητη!!!!!