τελος μαρτιου υπολογιζει να τα χει το καταστημα σε επικοινωνια που ειχα. μιλαω για τα δευτερης γεννιας με ενσωματωμενο το ψηφιακο δεκτη mpeg-4 οπως μας υποσχεθηκε ο πωλητης
Printable View
συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε μου.πριν μια εβδομαδα μιλησαμε και εμεις με dynavin και την ιδια απαντηση πηραμε και εμεις.πως αυτη τη στιγμη δεν ειναι στα σχεδια της εταιρειας ο mpeg4.και κατι ακομα.η dynavin σαν εταιρεια στην ελλαδα εχει δυο επισημους ανιπροσωπους κανοντας ενα τηλ και στους δυο μου ανεφεραν χαρακτηριστικα πως και αυτοι ζητησαν να γινει ο δεκτης mpeg4 και η εταιρεια πολυ ευγενικα το αρνηθηκε λεγοντας πως δεν ειναι στα σχεδια τους και πως η ευρωπη εχει το συστημα mpeg 2 και οχι 4.το μηχανημα εχει αλλες δυνατοτητες που εμενα μου αρκουν γιατι και εγω ειμαι ενας απο αυτους που δεν καιγομαι αν εχει tv η οχι.
παιδια εγω θελω και μαρεσει να εχει τv.. αμα εχει mpeg2 δεν εχει tv?
τη ειναι αυτα γενικος δεν τα πολυ ξερω...
φιλε ουτε εγω ξερω αν θα εχει δεκτη mpeg-4 απλα αναφερω τι ειπε ο πωλητης. αν δεν εχει θα βγει λανθασμενος αυτος και οχι εγω που απλα μεταφερω τα λεγομενα του. στο κατω κατω μην προτρεχουμε ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει και μετα λεμε κατι. και αν το παρουμε ετσι δεν ειναι μονο η dynavin που βγαζει αυτο το μηχανημα. αποκλειεις το ενδεχομενο καποια αλλη να ενσωματωσει αυτο το δεκτη πανω? μην εισαι τοσο κατηγορηματικος